Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklamówka099434

JAKIE TE REKLAMY SA GLUPIE przyklad

Polecane posty

Gość reklamówka099434

reklama proszku dzieci brudza koszulki a mama oj dzieci i co ja teraz zrobie w realu to ja im bym skopala tylki a ona smutna glupia pinda co to wogule za reklama? ablo reklamy turbodymoman zalosne albo reklama hamburgera heinz up jak se tak spiewa o jaa hahahaha jakie najbardziej nie lubicie?

Gość maczupiczu
reklama jogobeli o boshh jem jogobele na sniadanie obiad kolacje kto normalny to robi albo merci ze jestes tu denerwujaca ta piosenka glupie ze az smieszne albo ta reklama odswiezaca ze dzieciak mowi dzieciak mamo ja chce kupe matka dobrze to idz dzieciak ale ja chce u tomka! haha beznadzieja

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
BEZ ENDU-maskakra

Gość najglupsze sa reklamy
plynow do plukania lub proszkow typu perwoll itp. taaaa kazda baba lazi po miescie, do restauracji, do opery, teatru itp z butla cholernego plynu w torebce bo a nuz ktoras baba ci nie uwierzy ze serio moglabys miec nowa sukienke :O

Gość grubadamaaa
reklama glodu ze chlopak otwiera loduwke gdzie jedzenie stoi jak slup a on mamo niema jedzenia! za salata! boze a salata to nie jedzenie? boze dzieci w afryce gloduja a on mowi ze w pelnej loduwce niema jedzenia

Gość didulu034980394
zgadzam sie z najglupsze reklamy sa ida se i nagle na dowod ze nie nowa sukienka plyn se wyciagaja no kto normalny bierze proszek gdzies?

Gość REJCZEL-SZARON-MERY-LIZ
reklama tego leku nie chodzi o sam lek no ale zeby taka badziewna nazwe wymyslac koccilumossinum? czy jakos tak bosha reklama tez jest durna wchodzi facet i a BZDURA ITYLE!

Gość lizak-nieczysty
mam ochote na chwileczke zapomnienia hahaha reklama galarety

Gość oscilloCOCKcinum
jest najlepsza :D(sprawdzcie w google co znaczy cock w ang. w potocznej mowie :P )

Gość szafi
A mnie wkurzają reklamy leków. Gadają pseudonaukowym bełkotem o działaniu że kurde cośtam srośtam dostaje się do komórek jakichśtam sratatata że 95% ludzi nie posiadających wiedzy w tamtych kierunkach nie zrozumie ale se myślą "no jak to się dostaje do komórek jakichśtam i robit cośtam to napewno działa" i dupa :/ Jakby nie mogli w takiej reklamie powiedzieć wprost: "HEj ty! Masz katar?! Kup krople sratatataa i ci od razu przetkają kinol!"

Gość hkarfv
Mnie wkurza reklama tych wkładek co to wszyscy faceci ci do kolan padną, bo masz w gaciach koronkową podpaskę na brudy, to rzeczywiście nikt ci sie nie oprze :( Wstrętne. I jeszcze tena lady na lekkie nietrzymanie moczu No i te z bachorami, co wiecznie mają umorusane gęby i taka radocha- mnie zawsze się zbiera na wymioty (z resztą na widok czystego dzieciaka też)

Dzieci już tak mają że chodzą brudne :D. A z reklamy dowiedziałem się że kobiety cierpią na lekkie nietrzymane moczu, bardzo mi to się przydało zwłaszcza podczas spożywania obiadu !

Gość Jak to jeeest
męska pomarańcza Wcale tak nie jest. Zapewniam Cię. Może się to zdarzyć po porodzie, albo po operacji usunięcia macicy z trzonem- bo mięśnie puszczają, ale to można wyleczyć- nawet operacyjnie. Prawda jest taka, że to głównie mężczyźni nie trzymają moczu- prostata jest w końcu bardzo powszechna. Właśnie mnie wkurza to, że prezentuje się kobiety jako istoty z których zawsze, każdym otworem się leje. Przecież tak nie jest!

Popłakałam się normalnie.... :D Nie patrzyłam na te reklamy pod takim kątem Mnie najbardziej drażniła reklama Calgonu: Musimy zabrać pralkę. ALE JA MAM PRANIE!!!

Gość Jak to jeeest
Spoko :) Ja po prostu nie chcę żebyście sobie nas obrzydzili, bo tu nawet nie chodzi o dbanie o higienę. Oprócz tych nieszczęsnych 7 dni w miesiącu nic w majtkach nosić nie musimy. ;) Pozdr

Gość
bezendu nagłupsza reklama

Gość Triskotka
zeczywiscie bezendu ta nowa reklama o czizus jakies grube czarnuchy dupe kreca o ja hahah albo activi reklama to jest glupia bo to normalny kuwa jogurt! tylko wmawiaja ze nie a normalny truskawkowy jogurt tylko ze droszy wogule wszystko to samo jest i niewiem po co w sklepie mysles ktory truskawkowy kupic hmmm moze ten najtanszy ale ten kochanie nie bedzie tak truskawkowy jak jogobella to kupny najbardziej truskawkowa jogobelle za 5 zl a zostawmy ta malo truskawkowa za 1 zl hmmm super super !!!!!!

Gość natalka25
Zgadzam się z perwolem-zenada, ja tez zawsze mam perwol w torebce;-)

Gość Triskotka
mnie ogolnie denerwuje podniecenie cola lub czipsami no co kuwa do buzi i zrec a nie zamyka oczy bierze jednego i sie usmiecha zamiast wziasc pare do geby i marszyc freda druga reka no wiem pszesada albo poprostu oglondac film i zrec czipsy a nie albo cola zamyka oczy bierze powoli lyk usmiecha sie i patrzy na puszke ja bym sie napila i wyrzucil w kat a nie patrzyc na puszke co w niej ciekawego?

Gość natalka25
jakies nowe wkładki dla kobiet- tez cos ze swiat odrazu stal sie lepszy a faceci lgną do ciebie z kwiatami...bezcenne

Gość Triskotka
reklama tych smiejacych sie zieci dobija naprawde odrazu wychodze z pokoju bo oglonda sie filma tu nagle jakies smiejace sie dzieci 2 razy glosniej niz film to brrr fak in szit

Gość natalka25
albo o bólu menstruacyjnym, ze tylko kobiety potrafią go zrozumiec-fakt-ale reklama beznadziejna, a mi sie reklama głoda podoba

Gość natalka25
albo dla mnie hiciorem jest o danonkach- jak mama mowi na koncu do dzieci ( dwóch dziewczynek)-" aha i danonki są polecane przez instytut matki i dziecka" zajebiste, napewno wiedzą co to jest