Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklamówka099434

JAKIE TE REKLAMY SA GLUPIE przyklad

Polecane posty

Gość Gracjan-Prostacki
ta reklama ze chce mu sie sikac caly czas jak slysze glos tego kolesia jak mowi psi psi to odrazu przelanczam zgadzam sie z reklamem gloda ze jedzenie w loduwce a on wola mame ze niema no zajebiscie

Gość lanta32
A ja to bym tego gówniarza z reklamy Danio zabiła:)Ma tak wstrętny pysk , jak sie drze na matkę , szczeniak z pretensjami , co stoi przy lodowce pelnej zarcia , a nawet nie chcę się przesunąć czegoś , by spojrzeć w głąb lodówki.Dajcie mi go , jednego glupiego szczeniaka w kraju byloby mniej>A twórców reklam o tym , jakie kobiety sa glupie , powinno sie usypiać!

Gość natalka25
gadające krowy w reklamach-zal

Gość hjbgbbjbj
Nienawidzę rekamy sałatki, w której występuje Herman (?) Zwsze ją lubiłam a teraz po prostu nie mogę na nią patrzeć.. jak ten gówniarz do niej leci krzycząc "jestem z Marsa, jestem z Marsa" a ona macha rękoma jak jakiś niedorozwój... i to "mój sposób na porozumienie między planetarne", na ja pierdolę... najgorsza reklama ever...

Gość natalka25
albo ta matka z reklamy co jej dzieciaki napierdalają sliwkami a na koncu wychodzi ze to jej maż zaczal z tymi sliwkami...

Gość natalka25
jakis proszek do prania

Gość Bez Endu!
tą to chyba jakiś nacpany wymyślił,masakra

Gość natalka25
chipsy z murzynkami chyba crunchips...

Gość kukurukukupaloma
mnie rozpier*alała stara reklama tanddum verte, albo z tym psi psi, z tym persenem , co za krety to wymyślił?

Gość nfjhfjnjfhkdfn
wspomniana już reklama danio, ale ostatnio nie mogę znieść reklamy play jak babka z facetem o tych numerach rozmawia w jakiejś restauracji, no jak można pokazać babę z takim okropnym zgryzem, rzygać się che...

Gość kukurukukupaloma
albo teraz reklama Vanisha dzieci stoją obok otoczonego Dywanu parawanami i pytają mamo możemy się bawić? Qrwa jak by muały mało miejsca w domu!

Gość Gracjan-Prostacki
reklamy ciuchuw stara jest i chyba juz jei nie ma ze reklamuja okulary za 120 zl pszesada moge se kupic za 5 zl takie same ale nie bo te za 120 sa lepsze bo sa od vershaci i lamia sie po 4 probie a te za 5 zl lamia sie za 1

Gość Gracjan-Prostacki
albo ta ze dzieci bawa sie sliwkami a tata z nimi a matka zamiarz kopa w tylek gowniarzom to patrzy sie jak w obrazek i jest szczesliwa bo ma proszek do prania! pewnie nosi go tez w torebce albo denerwuje mnie ten dubbing w reklamach proszku ze nie umia dopasowac glosu i czasu baba juz nie gada a ten dubbing gada o pierdolach i jeszcze reklama ja nie moge janie jan plyn do naczyn gra aktorkska jest straszna bo nieznajomy facet wchodzi ci do kuhcni i daje ci plyn do naczyn hahaha

Gość deserrek
ibum nienawidze tej reklamy ala ala ala ala ala ala ala ala ALA i bum i bum i bum i bum ibum i bum ibum ibum Ibum IBUM!

Gość rrr4r43434343
-reklama jakiegoś rogala, z tym chłopakiem "włóczykijem" :o :o i jego bezsnsowe teksty najpier nie nie nie potem tak tak chcesz pozna moja stara? nie dzieki wole swoja skonczyla sie kasa niech se kutasa w dupe zapakuje zadny kurwa wrazn chujas - może jakiś magnez?? nie kurwa nie jakiś tylko nafaszerowany jakimś super chujstwem wyjebany w kosmos super magnez z maksymalna dawka kurwa magnezu w magnezie :o :o - reklama z ta aktorką z wielką kwadratową głową Herman(?) i pierdolenie o szopnie przy gołbkach bez zawijania, ooo ja pierdole ale bym jej ta czerwona szmine zmyla z mordy, i jej jebane podniecenie jak te grzanki wrzuca - te jebane emo bachory z reklam kurwa coraz wiecej tego homo niewiadomo jest - mont, danio juz nie ma normalnych pasozytow?

Gość tina-caly-ten-swiat-podpasek
dwuje mnie kama pasty do zebow ze siedza ludzie z szklanka wody i z lodami niewiem czemu ale ta reklama powinna isc do zal.pl

Gość tina-caly-ten-swiat-podpasek
dosyc stara reklama biedronki ze pinda jakas pyta sie faceta czy pracuje pan w biedronce a on nie ale chcialbym kuwa kto normalny chce pracowac w biedronce jako kasjer do roboty patalachu na studia a nie guzczki na kasie naciskac potem male dzieci beda chcieli byc kasjerem w biedronce zamiast isc na studia czy cos o jejkuuuu

Gość strutututu-dorotka-i-toto
albo sara eklama winsiewskiego o spadajacych cenach i ta jego pedalska piosenka costam pobijamy wszelkie ceny o boze jaki pedal

Gość tintadzer
albo to zer da skner denerwuje mnie ta reklama i ta babka piewrsze myslalam ze chodzi o ZEL dla skner to se mysle do co cholery jakie poyebane hahaha

Gość tintadzer
reklama TATO TATO KUPA o jaaaaaaa albo odswierzacza ze bachor chce zrobic kupe u Tomka hahahaha

ja widzialam reklame wczoraj w tv,myslalam,ze padne... Dziewczynka nie moze oddac kolezance bluzki bo ja zaplamila,ale oczywiscie jej mama miala jakis super odplamaiacz,bluzka sie doprala,i ten tekst na koncu: odzyskalam przyjaciolke... No zenada po calosci.

Gość a może na odmianę.....
nienawidzę większości, jełopy bez mózgów je wymyślają, jedna z niewielu jakie toleruję to np 'plus' albo 'produkty z biedronki polecają się na cos tam'

Gość kredensiara-se-wsi
no co wymoja tutejsza ulubiona reklama to bez endu hahahaha super

Gość uszherrrrrrrrrewwq
ja to mam tylko 4 programy 1 2 3 i polsat i wogule nie oglondam telewisi

Gość N9999999999
glupie jest wysli sms by wygrac auto jasne robia taki chwyt ze wysylasz sms'a tracisz pieniadze nie wygrywasz i myslisz ze ktos inny wygral a wogule nikt nie wygral ;/

Gość borisek93i9434
nowa reklama borysa szyca nudna jak flaki z olejem albo ciastki lu go i ten denerwujacy glos tej babki

Gość borisek93i9434
nienawidze eklamy CIASTKO KARMEL CZEKOLADAAAAAAAAAAA denerwuje mnie ze masakra szok megatotal albo DZIEN DOBRYY LU GOOOOOOOO o ja cieeee

Gość fefefeeee
pamietacie taka stara reklame uwielbim ja byla reklama pasty do zebow i dzieci spiewaly tiki tiki taki czy jakos tak przed dobranocka lecialo fajna

Gość natalka25
faktycznie ta z magnezem tez wkurwiająca

Gość natalka25
wkurzajace sa tez reklamy tvn-u -srodowe horrory i w niedziele twardziele- i filmy z van damem sprzed 10-15 lat