Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklamówka099434

JAKIE TE REKLAMY SA GLUPIE przyklad

Polecane posty

Gość halina-dupczowska
w nocy leci taka reklama viagry czy czegos tam ze pinda jakas na byku siedzi i na koncu wskocz na byka polewa na maxa hahahahhaha

Gość LindaBoguslawa8
no wlasnie co do horrory w srodowe wieczory ten ostatni horro byl nie straszny tylko smieszny boze chyba 4 razy z wody wychodzila ciagnol sie jak waz z cholera a co do reklam to jeszcze tiki tiki taki i kasztanki ta reklama leci chyba od mojego urodzenia cale zycie slysza ta denerwujaca muzyczke i te babki co tancza a wogule kasztanki sa huyowe

Gość LindaBoguslawa8
ab ten reklam serka ze ta babka chyba jest niedorozwinieta jakies takie zmruzone oko ma i robi ciii palcem i pyta sie meza jak mu smakuje a on jak zawsze pyszne czy jakos tak badziew bzdrua i tyle

Gość AVESZATAN-KOFFAM KREWKE
reklama o tych nerach i ze ich imie to numer telefonu i ta z gryzem jak on mowi ze ozenil sie z 0000000 to ona mowi nierozumiem co ach ta ruda czystapietnastowa? czy jakos tak no normalnie nie do zrozumienia ten facet to ciacho nawet ale ta babka ma cos chyba z mozgiem

Gość Krewaaaa
reklama ikea jak ta babka siedzi na kanapie z herbatka jest dobra hahhahaha

Gość Krewaaaa
reklama opiekunki do dzieci jak otwiera dzrwi a ona mowi maly! i zuje ta guma i tak mlaska ze ma ochote sie wyrzucic telewizor przez okno a potem tak go wykarmie cost tam cos tam brrrZABIJEEEEEEE

Gość pisenka-ortograficzna
ta reklama z posenka helena helena

Gość dagmara s 24 l
najgłupsza reklama to ta o turbodymomenie.

Gość pudzianopatolochowski
Żywiec: Krzysztof Majchrzak taka denerwujaca ze ja niemoge jak on mowi nigdy nie myslalem ze wystapie w reklamie no co niemasz pieniedzy to wystepuj

Gość kropkakropka
reklame te widziawszy i się wkurwiwszy z nerwów telewizor wyłączywszy. kropka

mumi ty jehany gniocie na nodze juz 3 raz wysylacie tego kurczysyn a LINKAAAAAAREDERGREHGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGERGERGDSGR HORRORY W SRODOWE WIECZORY W SOBOTNIE WIECZORY W CZARTKOWE WIECOZRY I RANAAAAAAAAAAAAC FDEVFDGFD FAK JUDEDEFEFEFEWS Czarny Hujos to własnie ja piepsze pieszpe juz 20 lat! piepsze swinia,zupke mniam piepsze sobie to własnie ja Hujos czarny tak tak tak piepsze zaby zupke tak jestem Czarny DE Best jajcar!