Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinitrinis

która ładniejsza...doradźcie mi

Polecane posty

Gość aha i ach i aha
one są zupelnie inne! jedna do czego innego i druga do czego innego

Gość mastopatia
zupelnie dwa rozne style... piuerwsza dla starej abby druga dla mlodej baby

Gość Cinitrinis
Będzie mi służyła do zakładania na głowę przed stosunkiem :) Mój partner nie wiedzieć czemu każde mi tak robić :(

Gość Cinitrinis
no ja mam 18lat i ta pierwsza nie kojarzy mi się ze starą babą tylko z taką klasą ,elegancją ...jeszcze zależało mi na tym,aby na wakacje mieć kremową torebke (wiem,ze to głupie,ale kiedy sie opali to ładnie taka torebka pasuje do karnacji) ,a tamta czarna w sumie zwykła,ale tez mnie czymś ujęła .. tylko boje sie,ze przez te krótkie rączki brzydko będzie sie układać na ukos..

Gość Cinitrinis
hmm... bo szukam i szukam i nic nie ma ani w tych polskich sklepach ,ani nawet na allegro..

Gość nie pewna
Obie sa fajne ale jak ktos napisal wyzej obie zupelnie inne. Ale jednak ja wybrala bym pierwsza wiemz doswiadczenia ze torebkiz river island sa naprawde dobre jakosciowo i sluza dlugo , a primark niestety czesto pozostawia wiele do zyczenia choc trzeba przyznac ze torba jest rowniez swietna:)

powiem tylko tyle ze river island to jest konkretna marka, dobre gatunkowo materialy. a primark to najtanszy sklep z odzieza w uk. koszulki kosztuja 2-3 funty, trby i torebki 5-8-10 funtow. slabe jakosciowo, mierne wykonczenie..

Gość Cinitrinis
OstraSiostra-wiem właśnie,ale widzisz cene..:( troche drogo i tez nie wiem do czego ona by mi pasowała ..moze do paru rzeczy owszem,ale co z pozostałymi.. nie pewna- ta pierwsza myślisz,ze bedzie lepsze? mi się ona podoba,ale boje się,ze będzie jakaś biała ...albo zbyt poważna jak dla mnie ...nie moge się zdecydowac

Gość natalka25
pierwsza ładniejsza

Gość nie pewna
Zdecydowanie nie jest powazna:) mieszkam w UK i nastolatki smigaja z takimi torebkami a jak ktos napisal ze jet babciowa to pewnie nie specjalnie sledzi mode i trendy. I pewnie wybiera bardziej straganowe rzeczy ktore dla mnie pewnie byly by babciowe:) Druga jest fajna ale widzialam ja na zywo i nie prezentuje sie az tak ladnie jak na zdjeciu

Gość koiko
zadna,znajdz cos innego i uniwersalnego..

Gość hhhfhfh
pierwsza, bo.. primark to cerata, beznajdziejna jakosc, nie wiem w ogole kto te gowno w Polsce kupuje..najgoszy szajs..

Gość natalka25
ale druga gatunkowo lepsza ;-)

Gość natalka25
na odwrót;-)

Gość Cinitrinis
nie pewna- a co myślisz o tym kuferku?;>

Gość nie pewna
Tym kolorowym tak? Dla mnie sliczny ale niestety mysle ze malo fukncjonalny bo dosc maly i nie do wszystkiego:) Ale gdybys miala go brac poprostu jako kolejna torebke a nie bazowa torbe na lato to brala bym bez zastanowienia bo jest swietny( jedynie cena nieco wsyoka ale mysle ze moze byc skorzany a nawet jesli nie jest to tak jak pislam wyzej wiem z doswiadczenia ze torby RI maja swietna jaksoc)

Gość Cinitrinis
a moze powinnam sie wstrzymac i będą lepsze? nie znasz jakies strony jeszcze z fajnymi torebkami,albo moze cos na allegro wyszukałas fajnego?;>

Gość nie pewna
Ja czesto zamawiam z ASOSA sprobuj tam wysylaja chyba do Polski z tego co wiem wpisz w googlach asos i powinna wyskoczyc pierwsza stronka. Ceny maja rozne a wybor niesamowity tak ze polecam:)

Gość Cinitrinis
dobrze to jeszcze tam poszperam;)) aale w razie czego to tą kremową moge spokojnie brać? no w koncu ja mieszkam w POLSCE :D tu ludzie dziwnie reagują ...

Gość Cinitrinis
i z assos wysyłają tylko do UK ponoć :(

Gość ja ostatnio kupiłam sobie
z asos właśnie i jestem zadowolona. Wysyłają do Polski, tylko więcej kosztuje;)

Gość nie pewna
Tez wiem ze wysyalaja do Polski bo kolezanka kiedys mnie rposila zebym jej wysylala a teraz przesylka jest normalnie do Poslki:) to poszperaj i pochwal sie co kupilas:)

Gość Cinitrinis
ok;)) o ile w ogole coś kupie... ale poszperam jeszcze troche..bardzo się zastanawiam nad tym kuferkiem bo bardzo mi się podoba ... jeszcze w tym roku jade do hiszpanii i akurat taka malutka by mi się przydała..tylko czemu taka droga :O :(

Gość hilmijka
czarna jest piekna.