Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata ja

Ładne kobiety

Polecane posty

Gość małpa malowana
ale wiecie co zazdroszcze tylko włosów babka takie zdrowe mają amoje spalone rozjasniaczen są tragiczne a przeciez u dobrego fryzjera robir kłaki.

a ja wolę siebie bez make up wyglądam wtedy najlepiej mam perfekcyjna cere zroione rzęsy ładny kolor ust ... ale mimo to sie maluję . Jednak nie wyorazam soie cóż to musi byc za makijaz skoro bez niego jestes nie do poznania ??????????????????

Gość małpa malowana
bez makeup tragedia (obiektywnie patrzac na 3 z minusem a z make upem na 5 + ) bo na 6 to nigdy w zyciu nie bede wygląda chyba ze po operacjach

U mnie tez sie nieobejdzie bez make- up...poprostu ja lubie sie malować i wogóle dbać o swój wygląd :-)

Gość małpa malowana
lalleczka fajnie wyglądasz na zdj ja tez lubie sie malowac i dbać o siebie -sprawia mi to przyjemnośc

ale ja tez lubię się malować poza tym podkreślić zawsze warto to co najlpsze ale np uwielbiam siebie rano kiedy wstaję zawsze uśmiecham sie do lustra na swój widok serio podoba mi sie zwyczajnie to co widzę ;P ha ha to brzmii jak narcyzm :)

Gość Agata ja
Ja wógole myśle kiedyś nad operacja jak się dorobie bo niestety krzywego nosa i małych ust bródki nie da się zmienić bez makijażu jestem wręcz tragiczna to samo włosy:) makijaż do pracy robię prawie godzine razem z włosami

Gość Agata ja
tyle że to babki częściej docinają na tym punkcie niż faceci chociaż czasem też się tacy trafią

Gość małpa malowana
prawda facetci mało widza-ostatni przyklad znajomi gadali o jakię lasce ze tako pikno ;-) poznalam ją a tu solara na maxa ze piegi przbijaly przez tapete nos jak u orła i nic wogule specjalnego ale jak sie tego nie widzi ze tyle tapety to sądzą ze naturalnie piękna jest az mi sie smiac chcialo

oszukać makijażem no ok zrobisz sobie rzęsy kolor ust, poprawisz cere, kości wyeksponujesz (policzkowe ofc) i co ? kształtu twarzy nie zmienisz itp. chodzi o to że przesadzacie chyba trochę mówiąc ze ez tego sie nie obejdzie i że makijaz moze az TAK zmienić ! naprawde minimalizm jest ok .

Gość małpa malowana
akurat twarz mam proporcjonalną tzn.podłużna taki owal ale kształtny mi sie podoba ,nos tez fajny w sam raz ale to wszystko nie jest jakoś nie poraża ogółem wiec retusz wskazany!!jak mam makijaz to mówia ze troszke do sharone stone podobna aleniestety to z makijazem

Gość małpa malowana
ty sucz jesteś ładna ale widze ze makijazyk był na zdj lekki a jednak no i solarka też chyba?? Ja tez na solar łaze wiec to nie wada jak dla mnie ale ogólnie jestes sexy

Gość małpa malowana
szpetna rozbawiłaś mnie -RACJA- mówią tak które są ładne ale to nie ja

Gość małpa malowana
nie denerwuj sie szpetna -tylko urode man to odbierze hi hi

laski sie na makijaz nie dadza nabrac bo wiedza o co cho, ale faceci i owszem i makijaz sie nie robi dla innych lasek ale dla facetow wlasnie i bardzo dobrze, ze mozna tak sie wymalowac bo tak by wiekszosc w kacie plakala a po co to. niech sie dziewczyny tapetuja jak maja sie lepiej czuc ja jestem za!

Gość Agata ja
szpetna nic nie prezentujesz swoim poziomem i obrzucaj nas błotem:)a pozatym ja makijażowi zawdzięczam wszystko więc tobie też polecam:)

solarka tak ale tylko zimą, mam oliwkową cerę a zimą robi się szara więc ją "ładuję" a co do makijazu mam tylko rozswietlacz i tusz i kredka nad okiem ale czy to dużo ? A szpetna usmiałam się :) jestem pewna ze to podszyw ... choć trudno zrozumieć kontekst :P

Gość małpa malowana
ja sie maluje,chodze na solar,tlenie włosy i mam zel na paznowkciach i dobrze mi z tym.Malujmy sie i badzmy piekne inaczej

Gość małpa malowana
tez mi sie marzy oliwkowa cera ale to juz nie w tym zyciu! tak wogóle jestem blondyną 75B a marzy mi sie być ognistą bruneta z miseczka duze C

Gość 83majka
U mnie cera i wlosy ok, ale jak nie pomaluje rzes, to wygladam jakbym ich w ogole nie miala ;-( Tak wiec dla mnie makijaz oczu jest obowiazkowy.

nie wszystkie brunety sa ogniste i nie wszystkie blondyny zimne ;) a szpetna to jakis tani podszyw ... :/ olejmy ...

Gość aaaaaaaaaahaha
he he ja wole gola wyjśc niz bez tapety!!Najlepsze jak mnie mój mąż 1 raz widzial naturalną -jego mnina bezcenna!!!!!!przywykł ale i tak na mnie dziwnie patrzy jak jestem bez .Na pewno zastanawia sie .A ja podkład potem puder,czasem cień(zalezy co ubieram) kredka ,tusz,błyszczyk i to tyle a najlepiej było nad morzem.Wszystko naturalne tylko ja z make upem na plazy!!!! Kiedyś jak miałem 18ście lat podrywałem dziewczynę piękną, ale jak przypadkiem zobaczyłem ją bez tapety to mi przeszło. Ciekwie czy cycki miała naturalnej wielkości, chociaż pewnie nie :(

Dla mnie na co dzień to musem jest korektor pod oczy, podkład, czarna kredka i tusz, a mocniej to tylko jak na imprezę idę ;) Zdarza mi się wyjść z domu nie umalowana, ale to po jajka czy mleko do sklepu, albo z psem z samego rana czy późną nocą :P Tak to te 4 kosmetyki są ZAWSZE jak mam gdzieś iść. W domu jak jestem to chodzę bez, mój mnie bez makijażu szybko zobaczył, bo jakoś po 2 tygodniach, nie uciekł więc źle nie jest :D I sam mówi że jak siedzimy w domu to nie ma sensu żebym się malowała ;)

Gość małpa malowana
eh ide namalować sobie twarz ;-) bo niedługo wychodze.Zajrze potem tutaj piekne inaczej Bye!!!;-)

Gość amator przeciętnych dziewczyn
można nie być laską z wyglądu, wtedy się gasi światło ale jak laska jest głupia albo przesadnie wulgarna to tona makijazu nie da rady rady nie zmuszę się szpetna, idź się zakop, możesz sobie być brzydka ale największym twoim felerem jest brak wypełnienia w czaszce

Gość małpa malowana
co tu tak cicho?/Same piekne są tak nas mało brzydactw?