Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata ja

Ładne kobiety

Polecane posty

Gość Agata ja
jestem jestem

Gość kasiuń
ja też tak mam:) a nawet obawiam sie,ze wiele kobiet tak ma:) makijaz jednak duzo daje,dobrze ze go wymyslono:)

Gość Inesssssssss1188
Nie wyobrazam sobie zycia bez kosmetykow:D

Gość Agata ja
Ja tak mam tak samo :)

Bez makijażu w ogóle nie funkcjonuje. Sorry, absolutnie nie jestem ładna. Nawet makijaż mi mało pomaga. Ale jakoś jak się umaluje to mam wrażenie, że mniej straszę. Próbowałam opcji naturalnej - tusz do rzęs, pomadka ochronna i tyle, ale wyglądałam jak bezkształtna kupa więc odpada. :o 🖐️

Gość Aisha188888
zazdroszcze innym jak sa naturalnie ladne ale nie wyobrazam sobie zycia bez kosmetykow nawet jak bym nie musila sie malowac to i tak pewnie bym sie malowala lubie sie malowac kocham robic zakupy w drogeriach.Nie wyobrazam sobie dnia bez tapet chodz bez przesady mozna mnie poznac chociaz maluje sie juz tyle lat ze chyba sie juz kazdy przyzwyczail zreszta jak sie porzadnie wykona makijaz to nie wyglada na tapete zawsze sie staram by bylo w miare.Ale CO NAJWAZNIEJSZE nikogo nie chce tu oceniac ale nie wyobrazam sobie by chodzic przy chlopaku wymalowana by mnie nigdy nie widzial bez makijazu musi widziec jaka mam twarz i musi to zaakceptowac, maluje sie tylko jak gdzies wychodze z domu, w domu chodze bez makijazu nie wstydzcie sie swoich chlopakow ja sie z poczatku wstydzilam ale sie przelamalam dawno temu i wiecie co mi powiedzial to samo co kazdy chlopak ktory kocha dziewczyne-- ze lepiej wygladam bez makijazu bardziej mu sie podobam.teraz juz nie zwraca uwagi czy jestem umalowana czy nie. Ja nakladam fluid i puder i nie to zeby go widac nie bylo ale raz pewien mezczyzna przygladal mi sie i nie mogl uwierzyc ze sie bardzo maluje przyzwyczail sie i myslal ze mam taka karnacje heheh

Gość Agata ja
Ja też zazdroszcze kobietom które są naturalnie ładnie. Ja na solarium raczej nie chodzę używam kremów brązujących

Gość Aisha188888
No coz juz taki nasz los:D nie mamy co narzekac cieszmy sie ze mamy kosmetyki:D pomyslmy zawsze moglo byc gorzej:D

Gość Agata ja
no tak masz racje ale na te kosmetyki też mi idzie spora część wypłaty nie mogę inwestować w szmelc jak chce mieć dobrą maskę i niestety tylko te lepsze się sprawdzają nie są takie sztuczne jak te z niższej półki zastanawiam się czy nie przyoszczędzić na jakiś zabieg

Gość mam wyjebane
Tak . malujcie się malujcie żeby mnie nie straszyć.Macie być ładne ale jakoś ładnych to ja nie widzę

Dziewczyny, a tak z czystej ciekawości - możecie mi napisać jak wygląda wasza tapeta? Tzn co nakładacie na twarz? :) Ja przechodzę obecnie gehennę bo przestawiłam się na filtry przeciwsłoneczne - mam pierdolca na punkcie zmarszczek (przy nich odpada w zasadzie większość kolorówki do twarzy :o). Mój makijaż wygląda tak: witamina C w płynie filtr na twarz matuję to skrobią ziemniaczaną czasem lekko stempluję jeszcze pudrem dla kolorytu róż na policzki cień na powieki kreski tusz coś na usta 😭

Gość małpa malowana
Hej ja dziś bez make upu ale to dlatego ze mam maseczke na twarzy i zaraz nastepną nałoze a potem kąpiel i znowu tapeta bo musze isć do pracy

Gość DearMissJC--świetne
zdjęcie.Brawo.

Gość Agata ja
Witam tapetki:) Ja już po kąpieli mam na sobie balsam słońce wyszło a ja blada jak ściana muszę trochę kolorku nabrać.. I pewnie niedługo będe się zabierać za tapete dzisiaj wybieramy się na małą impreze z ukochanym wiec musże popracować nad maską A używam wszystkiego zawsze mam coś na ustach mam strasznie takie blade wiec dodaje im troche koloru , konturówką zaznaczam brwi robie ciemna kreske na dolnej powiece do tego matowe cienie tusz róż na policzki podkład

Gość małpa malowana
dobra tapeta nie jest zła!!!;-)

Ja maluję tylko rzęsy i oczywiście posiadam masę różnych błyszczyków :) To fakt, że tapeta poprawia wiele rzeczy, raz czy dwa pomalowałam się z ciekwości. Wyglądałam super ale nie akceptowałam się w tym. Czułam się źle że chodzę z czymś na twarzy. Teraz rzęsy mi wystarczają spokojnie. I lepiej się czuję, że facet mnie widzi taką jaka jestem. I nie raz słyszałam komplementy że ładnie wyglądam i naturalnie. Ale powiem wam dziewczyny, że mało dziewczyn umie się porządnie malować. Ja akurat mam 2 koleżanki co faktycznie wychodzi im to strasznie naturalnie, choć nakładają nie mało kosmetyków. Wprawa i jakiś telent rówież :) wyglądają super bo tak naprawdę ta tapeta jest a jednak jej nie widać :) ale mam jedną koleżankę co wygląda okropnie i do tego maluje sobie brwi tzn dorysowywuje :/ i właśnie takiej tapety dziewczyny powinny unikać.

Gość jabi dupi bum
??? ;-)

Gość małpa malowana
co tam brzydule słychac ??Tapetki nakładacie mocne w te upały??

Gość nie grzeszę urodą heh
a mnie nurtuje co wy nakładacie :P fluid i puder tak duzo zmienia? nie wierzę... mi by sie przydało ostre malowanko bo wygladam... szkoda gadać :P

Malpo malowana - jestem taka jak Ty. wszedzie z makijazem. Juz sie przyzwyczailam do tego, ze nakladam duzo tuszu na rzesy i one sa zawsze dlugie i grube. Nie zmienie tego. Ale zauwazylam, ze jak mam twarz opalona, to bez makijazu wygladam normalnie. Opal troche twarz (i cialo), wtedy moze inaczej podejdziesz do sprawy :)

Gość Inesssssssss1188
Oj jak ktos uwaza ze fluid i puder nie zmienia duzo to jest w bledzie.. zmienia zabe w ksiezniczke heheh a taki upal staram sie malo nakladac na twarz fluidu tylko zamskowac niedoskonalosci a na nos duze okularki przeciewsloneczne wtedy nie musze mocno oczu malowac.Ja mam male oczy i mam kompleks im bardziej tuszuje rzesy tym bardziej mi sie wydaje ze sa krotkie heh juz dla mnie sa za slabo umalowane chcialbym bardziej i bardziej tak jak z tapetka im wieksza tym jej nie widze juz sie przyzwyczailam

ja zaczelam sie malowac jak skonczylam liceum. nie wiem, albo mi sie wydawalo ze mam ladna cere (tak z reszta wiele osob mi mowilo) albo faktycznie cera mi sie pogorszyla. zdarza mi sie wyjsc bez makijazu, ale mam tez takie dni ze wole sie spoznic do pracy niz sie nie pomalowac.. :/ duzo lepiej wygladam z makijazem, ale i tak nie jestem zbytnio urodziwa....

Gość korsp[dk
sucz - jesteś bardzo ładna- właściwie wyglądasz jak moja kopia tyle że masz taką piękną cerę o jakiej ja marzę- niestety ja mam problem z tradzikiem (właściwie miałam bo leczyłam i jest dobrze ale lekkie przebarwienia, tłusta cera no i trochę widocznych porow więc podkład zawsze jest ale to bardzo cienko )a tak pozatym to nic więcej nie używam booczy mam prawie czarne, oprawę oczu teżwięc rzęs w sumie nie maluję bo mi się niechce, usta mam pełne , zęby białe ale ta cera mnie dobija czasem :(

Znowu nie przesadzajcie,że bez makijażu się nigdzie nie ruszycie, rozumiem,że z makijażem się wygląda lepiej ale po co od razu popadać w paranoje każdy wygląda jak wygląda.Partner też nigdy was nie widział bez makijażu?? - wątpię. Tym bardziej teraz latem puder na twarzy jest jak dla mnie nie komfortowy;/

Gość jytuy
Jezuu kobitki ja to samo !! Uzywam podkładu REVLON do cery tłustej..swietnie wszystko maskuje i w nim wyglądam jak księżniczka :) do tego róż na policzki - połyskujący oczywiście...cielisty cien do powiek aby rozjaśnić oko ,kredka do oczu aby pogrubić linię rzęs i tusz do rzęs wydłużajacy bo mam króciutkie rzęski :P No i powiem wam tak...czeka mnie dluga podróż. 12 godzin a autobusie. bede jechała do mojego ukochanego na drugi koniec polski !!! wyobrażacie sobie jak można wyglądać po takiej podrózy ?? :( malowanie sie w autoobusie to nie to co przy lusterku w domku :( jak mnie zobaczy to się przestraszy z pewnościa !!! macie jakieś sposoby na świży makijarz ?? moze jakieś triki makijarzowe ? :) cere mam tłusta i staram sie uzywać, zwłaszcz ateraz kiedy jest ciepło, bibułek matujących ale jak na moje oko to nie pomogą mi po 12h jazdy w zatłoczonym autobusie :/ pomożcie !

A może by tak skorzystać po prostu z toalety w jakimś kinie(tam są zawsze ładne ubikacje) zmyć stary makijaż i nałożyć nowy? na pewno w świeżym będziesz się lepiej czuła...12h w autobusie to strasznie długo jeszcze w upał.

Gość jytuy
No tak toaleta to pomysł :) są zwykle jakieś postoje na dworcach autobusowych w różnych miastach..byle by mi autobus nie uciekł bo jak zaczne sie malować to bite pół godziny :D umycie buzi zajmuje mi 10 minut :P później kremik..jakaś baza pod podkład, podklad, puder sypki na całość, oczka i włosy do poprawienia..ehhh masakra :P

Gość jytuy
To by było bardziej owocne :D ale moj skarb juz wie o ktorej autobus podjedzie na stanowisko w krakowie więc lipaaaaaa ;P zobaczy mnie jak tylko wpełzne z autokaru :)