Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi coś....

Lepiej wysłać źle zrobione zadanie czy wcale nie wysyłać?

Polecane posty

Z inf mamy 10 zad do zrobienia w domu i z tego będzie wyciągnięta średnia na koniec.1 polega na automatycznym wyliczaniu na podstawie danych,nie umiem tego zrobić i zrobiłam ręcznie.Nie wiem czy to wysłać,ale może on wcale nie będzie tego dokładnie sprawdzał.Inni mają gotowca,którego ja nie mogłam pobrać.Jak myślicie,co zrobić?

Gość mała czarna88
Lepiej spróbuj to po prostu zrobić jak należy, bo jak dla mnie to i nic nie wysłac źle i wysłać ręcznie też źle. W pierwszym przypadku wyjdzie na to, że i si nie chciało, a w drugim, że chciałaś oszukać.. Jeśli to w exelu to wyliczanie średniej jest akurat proste, dajesz w ktorejs komorce wstaw -> funkcja -> średnia i zaznaczasz, z którego obszaru ma ci policzyc

To nie to trzeba policzyć,zadanie jest bardzo skomplikowane,trzeba zliiczać dane z ankiiet,ankietę też utworzyć automatycznie...Na oko to wygląda dobrze.Ciekawa jestem czy on to wszystko tak dokładnie sprawdza,bo jak nie to nawet by nie wiedział że zrobiłam to inaczej niż trzeba.W sumie tyle ma teraz do sprawdzania...

Gość mała czarna88
Napewno pierwsze co to sprawdzi właśnie to, czy ktoś nie próbuje go zrobić w balona;) Popróbuj to zrobić sama a w ogole to czemu nie udało ci się ściągnąć gotowca, którego każdy ściągnął?

Nie wiem,na moim złomie niektóre programy nie działają,bo jest cały zawirusowany,pewnie dlatego.Ale gotowiec to chyba też nie jest dobry pomysł,bo jest zrobiony bardzo prymitywnie i wszyscy będą mielii to samo