Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w związku :(

Mój facet to kawał drania :/

Polecane posty

Jak w temacie w ogóle nie wiem czy z nim wytrzymam dłużej. Nie pisze mi słodkich esów na dobranoc jak każdy facet swojej dziewczynie, nie obdarowuje mnie upominkami jedynie na urodziny i w świta :/ nigdzie mnie nie zabiera zamiast szaleć po dyskotekach on woli siedzieć w domu moje koleżanki mają takich cudownych facetów chodzą razem do kina, na imprezy, ogniska wszystko a mój to kawał lenia traktuje mnie jak gówniarę mimo że mamy po 18 lat!!!! Za rok matura i co? on wszystko zaś będzie odkładał bo nauka :/ już mam tego dość rozmawiałam z nim i zagroziłam zerwaniem to co on zrobił? rozkleił się i błagał o drugą szansę spoko ale jakoś zmian nie widzę. Jak można tak traktować kobietę jak mogę go zmusić żeby zmienił mój stosunek do mnie? chcę żeby facet traktował nnie jak kobietę a nie jak dziewczynę na chwilę

Gość ja nie mam nic przeciwko
To może zacznij zachowywać się jak kobieta?Bo to zachowanie swoje które opisałaś to pasuje do 10-letniej dziewczynki...

Ale o co Ci chodzi? facet ma zabiegać o kobietę ileż mogę czekać aż zacznie się starać o nasz związek?

Gość
to nazywasz związkiem? ale jestes durna

Gość ja nie mam nic przeciwko
Kto powiedział że tylko facet ma się starać?Jak będziesz robiła z siebie taką księżniczkę to na 100% Cię zostawi. Ja o swojego faceta musiałam walczyc i to ja musialam sie zmienic. I faktycznie wyszlo nam to na dobre bo nasze relacje sa teraz o niebo lepsze.A to ze Twoj chlopak chce sie uczyc to chyba dobrze o nim swiadczy?Chcesz miec niewyksztalconego buca dla którego priorytetem bedzie codzienne wyjscie do klubu i wypicie ilus tam piw z kolegami?Puknij sie w czolo.I moze przemysl SWOJE zachowanie a nie jego...?

Po pierwsze Ty zmień stosunek do siebie -proste.

i ty sie nazywasz "kobietą" ??? widac ze w glowce jeszcze pusto. myslisz ze pisanie co 5 minut smsow i opisy na gg "kocham cie sloneczko" czy inne gowno swiadcza o prawdziwej milosci? latanie po glupawych imprezach ma byc niby czym? okazywaniem drugiej osobie ze ci na niej zalezy czy cos? widac nie doroslas do zwiazku. majac 18 lat tak naprawde jest sie jeszcze gowniarzem, i wiele rzeczy moze ci sie wydawac.

Gość jestes nienormalna
z chlopaka kawal drania bo nie daje Ci prezentow czesciej niz na urodizny i swieta? A Ty mu dajesz? Wiesz kto to jest dran? Ktos kto nie ma szacunku do swojej kobiety, kto ja zdradza, poniza, dereczy psychicznie i fizycznie... Ty masz fajnego faceta aleciagle Ci malo...w dodatku mimo swoich 18 lat jestes naprawde bardzo niedojrzala...moim zdaniem to Ty jestes draniem a nie on...nie wiem co on widzi w takiej wstretnej zapatrzonej w siebie egoistycznej babie jak Ty...wspolczuje mu, ze sie akurat zakochal w kims takim.