Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 24 w ciężkim szoku

Jestem zszokowany tym, co usłyszałem od dziewczyny z roku

Polecane posty

Gość Adam 24 w ciężkim szoku

mam na roku dużo koleżanek, kobiety mnie lubią, wiele z nich probuje sie ze mną umawiac, ale mi podoba sie taka jedna. Długi się wahałem,ale w koncu umowilem sie z nią. Poszlismy na kawe. Bylo bardzo milo. Potem znowu sie z nią spotkalem w restauracji i w końcu powiedzialem jej, że bardzo mi się podoba i chcialem ją bliżej poznać. Ale to co mi powiedziala sprawilo,ze poczulem się jak wydalany kał. To bylo coś w tym stylu: - nie wiem co mi chcesz zasugerowac,ale nie mam zamiaru sie z tobą spotykać, jestes zabawny i interesujący,ale jak sobie wyobrażasz nasz wyjazd na wakacje i wieczory? nie obraź sie ale nie masz nawet auta.Bedziemy jedli w barach mlecznych? daj sobie spokoj. Malo co sie nie zesrałem. Dopiero pozniej dowiedzialem sie,ze ma wlasną firmę i nieźle sobie radzi. Czuje sie jak gówno, w dodatku zaangażowałem sie.

Gość twój chłopak
w porównaniu do niej jesteś gównem lepiej idź doi pracy i zbieraj na auto

Gość ogyu
śmiech przez łzy, ale porównanie dobre.

Gość twój chłopak(hetero )

Gość a to materialistyczna zdzira

Gość do tej wyżej
bo widzisz, co jej możesz zaproponować? dziewczyna ma rację. związki, gdzie jedno z partnerów jest dużo bogatsze od drugiego, najczęściej nie wypalają.

Gość twój chłopak(hetero )
musze zmienić nick bo w pewnych sytuacjach ktoś mnie weźmie za pedała

Gość rak nie
uu laska z wyższych sfer

Gość Paulina 27 Bytom
sorki,ale powiedziala prawdę, nie powinienies sie czuc oburzony. spojrz prawdzie w oczy: jestes nikim, i spojrz na nią, jest niezalezną dziewczyną. Czym jej mozesz zaimponować? dowcipami? penisem?

Gość nick po zmianie
zatrudnij się w jej firmie i nazbieraj na auto

Gość nick po zmianie
Blondynka * czego tak przeklinasz ?

Gość jelcz342
Ta dziewczyna ciebie nie jest warta poszukaj lepszej której nie zależy na pieniądzach.

Gość tak rzekłam
powiedziała Ci prawdę. dziewczyna nie owija w bawełnę.

Gość tak rzekłam
ale wy pierdolicie. każdej z was zależy na pieniądzach, mało topików o tym, że księżniczki pracować nie chcą? :D

Gość leniak
brunetta ogien kto ci do łba nasrał? dziwne ze ty pisac w ogole umiesz bo myslenie jak widac ci nie wychodzi

Gość kei
doceń że szczerze powiedziała co i jak. wolałbyś chodzić z blacharą?

Gość SS Viking
Moja rada, daj sobie spokoj.....bo moze ona ma swoja firme ale co z tego jesli nie ma wlasciwego stosunku do ludzi. Kulturalna i inteligentna laska tak nie odpowiada ale takich jest malo, bo kobiety staly sie niezalezne , zwykle sa egoistkami i materialistkami. To kwestia wychowania i kultury. Jesli ktos chce Cie poznac i spedzic z Toba chwile w celu nawiazania blizszego kontaktu i poznania Ciebie a ma w sobie odrobine przyzwoitosci to z pewnoscia nie bedzie przytaczal argumentow jakich ona uzyla. Powiedz jej fuck off i zapomnij o takiej pustej kobiecie......moja rada.

Gość kei
i daj na tacę, że nie trafiłeś na tego pustaka w chwili gdy nie śmierdziała groszem. pomyśl jak wtedy miałbyś przechlapane stary.

Stac Cie na bardziej wartosciowa dziewczyne niz ona... nie ma ona szacunku dla innych ludzi. Zarozumiala i pewna siebie dziewczyna. Naprawde nie ma chyba co zawracac sobie glowe taka osoba

Gość 224323423
a ja myslę że to dobrze, że powiedziala to teraz. Dzięki takim ludziom, którzy już od razu przewidują co będzie dalej, wiele par skazanych na porażkę się nie połączyło. Bo jak sobie to wyobrazacie? Że ona płaciłaby za wczasy? Woziłą go samochodem? A może by nie jeździli nigdzie, bo jego nie byłoby stać, więc ona chcąc nie chcąc musialaby siedziec w domu?

Gość SS Viking
Ja znam wiele dziewczyn za granica ktore woza swoich chlopakow lub narzeczonych, placa czasem za drinki i nikt nie ma nic przeciwko temu. 222..... przeczytaj moj poprzedni post, a jesli nie zrozumialas to przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz az do Ciebie cos dojdzie bo zaczynam wierzyc ze macie cos bardzo wspolnego i mysl bardziej intensywniej.

Gość jlklllllllhhhhhhhhhklllll
a olać takie nie są warte nawet tematu na kafeterii, znajdź se lepszą a nie materialistkę

Gość płci żeńskiej
Autorze tematu, z tej anegdotki zasadniczy wniosek jest jeden: zanim się zaangażuujesz, posłuchaj uważnie potencjalnego obiektu uczuć. I nie przejmuj się. Dla wielu taka osoba jak opisana kobieta jest jak nie wart znikomej uwagi, wydalony kał.

Gość warszawiak_8998282
szok! ;/

Buhaha:D podziwiam tą kobietę! Jest wspaniała wręcz, wie jak postępować z nieudacznikami :classic_cool: chociaż, wiem, że z takimi bez samochodu, pr4acy itd też da się żyć, to jednak na dłuższą metę to jest bez sensu, zwłaszcza jak ma się już trochę latek i chce ustabilizować. Kurcze ja tak prostu z mostu nie potrafię...:(

Gość ciekawe ze od dziewczyny
takie slowa swiadcza o niej dobrze a jakby facet tak powiedzial to by byl jakims dziwakiem, skapcem i poparancem, bo przeciez to ze biedna panienka jest z bogatym facetem to norma :D no ale przynajmniej wiadomo co dla kogo sie liczy

Gość Samiec_alfa 100%
Nie bądz w szoku chłopaku, Materialna dziwka to zabawa niebezpieczna. Ciesz się że tak powiedziała, wiesz przynajmniej że nie zmarnujesz czasu na pustaka. No i pociesz się tym że blaszka z niej jest.

Gość i bardzo słusznie bić można
i tak kochasiu masz szczęście, że monolog był tak długi, normalnie się mówi: za wysokie progi, na waćpana nogi.....