Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdgjhefgsjaghsdkljfh

ROSTANIE

Polecane posty

Rostałem sie z dziewczyna juz 2 miesiace, a to wszystko przez jej mame bo jej nie podpasowałem od samego poczatku i chciała szybko nas rozdzieli ja widzac ze nasz zwiazek sie rospadnie postanowiłem ja zabrac do siebie 700km od jej mamy bylismy umnie 3 misiace zylismy jak w bajce zadnych kłótni..., az w koncu pojawiała sie tsciowa umnie, tak namieszała swojej corce w głowie ze postanowiła posłuchac mame i mnie zostawic :( dodam ze jest zemną w ciąży, moja mama pojechała do niej zeby wrociła a ona ze to ja muszedo niej jechac i u tesciowej mieszkac na stałe moja mama poprosiła jej o podanie swojego nowego numer tel to odpowiedziała ze i bez numeru tel jak bedzie mi zalezało to i tak ja znajde. Co ja mam teraz myslac nie ma nocy zebym nie płakał trudno mi sie pozbierac i w to uwierzyc ze tak perfidnie do mnie podchodzi słuchajac swoja mame ... dziewczyny co ja mam o tym myslec ..? Jestem kompletnie załamany

Gość cholera, trudna sytuacja
:(

:(

Gość cholera, trudna sytuacja
nawet kontaktu telefonicznego nie macie? :O nie rozumiem tej dziewczyny...

niechciała podac mojej mamie numer tel bo ja chciałem do niej zadzwonic ... sam nie moge w to uwierzyc ze tak szybko omnie zapomniała i tak sie zmieniła ..:(

jak wyjechała ze swoja mamą to odrazu zmieniła numer tel zebym nie dzwonił nie wiem tego czy tel zgubiła czy jeje mama w tym reke moczyła to sa tylko moje podejrzenia

Gość dorota _kowalska
chyba na ros ci stanie:D bo ni chuja nie ma jedngo ciągu rostanie:D

co ja mam w tej sytuacji zrobic zalezy mi na dziecku bardzo ...

Gość pojedź tam i spróbuj porozma
wiać z nią, ale w cztery oczy, bez matki:O walcz chłopie

Gość pojedź tam i spróbuj porozma
daj mu spokój, chłopak ma problem. pieprzyć pisownię:O

mam pojechac do niej jak ona sie tak perfidnie zachowuje do mnie odcieła sie odemnie całkowicie nawet sie nie pokłócilismy ani razu

ale mi sie trafiła tesciowa z samego poczatku tylko sie czepiała i czym dłuzej unich byłem to ona sie na mnie wyrzywała ..:(

Gość Na początek...
Nie no kurwa nie wydole jak widze te jebane błędy. Ja pierdole daj adres a zakupię i prześlę Ci słownik bo mnie coś trafia jak widzę takie wypowiedzi kurwa ala australopitek wrrr

Gość Na początek...
jak już to buraczko :] analfabeto leniwy

do tranwestyta jak by nie napisać to będzie dobrze :)

Gość Na początek...
OMG do "tranwestyta "? Wypieprzaj z kafe bo tylko zaśmiecasz. Nie wiem gdzie tacy analfabeci się jeszcze ostali. Edukacja do Was nie dotarła czy co? Zawsze myślałam albo przynajmniej miałam nadzieje że do poziomu gimnazjum każdy już dotarł :/ A tu niespodzianka ...

Na początek...- chyba Ty tego nie zauważasz ze jesteś tu tranwestyto nie mile widziany w tym temacie ...wiec prostaku FUCK YOU

Gość on tu nie przyszedł po
porady względem ortografii:O czemu się tak czepiasz? czemu wyzywasz? czemu co drugie słowo piszesz "kur..."? uspokój się człowieku, to nie pora i miejsce

Gość Na początek...
Bo nienawidzę jak ktoś tak łamie polszczyznę, tu wystarczą podstawy i będzie ok. Nie każe nikomu mówić czy pisać nie wiem jak pięknie ani poprawnie. Ale takie błędy świadczą tylko o braku szacunku do czytelnika. Ja mówię nie dla takich analfabetów. Tacy ludzie właśnie tworzą polski wizerunek! A jego błędy świadczą że ma w tyłku Nas i opinie. Więc będę kląć na takich bo nie mam litości dla podobnych nieuków.

Na początek...-kulture i wychowanie to widać i czuć ze słomka z butów Ci wychodzi buraczany prostaku szkoda na takich nie do bitków hitlera jak ty czas tracić

Gość Na początek...
Tak jestem NIEDOBITKIEM HITLERA ( nie do bitkiem :/) Panie Boże widzisz a nie grzmisz :( Czy Ty serio skończyłeś klasy od 1 do 3 ? Czy Ty w ogóle czytasz to co napiszesz zanim wyślesz? Ja nie dziwie się że ona zwiała od Ciebie

Gość Na początek...
Czasem żałuje że Hitler tak szybko zakończył swą dyktaturę...Może jakby większe czystki porobił to ta ostała banda analfabetów zmniejszyłaby się diametralnie...A i rząd nie byłby przepełniony wiadomym Narodem :/

Gość Dla dobra ludzkości...
niech mu kurwa ktoś odetnie internet bo te błędy nas zabiją

Gość na śmietnik z nim