Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa_do...

Schudnąć 5,10,15 kg.

Polecane posty

Zakładam nowy topic, nowy zeszyt w którym będę notowała wszystko dotyczące mojego odchudzania, mam nowe postanowienia. Nie od poniedziałku, nie od 1 ale od 5 czerwca 2010r. Jak Anna Kaleta tak się przeobraziła to ja chyba trochę też mogę :)

Dzisiaj w końcu podjęłam decyzję. Bo nie mogę być już dłużej nieszczęśliwa, gdyż zauważyłam że problem nadmiernych kilogramów wpływa źle na moje samopoczucie. Zbliża się lato już jest coraz cieplej, ja też chcę ładnie wyglądać. Zastosuję dietę MŻ ale będę jeszcze liczyć i zapisywać żeby nie przekraczać 1500 kcal. Postaram się zacząć ćwiczyć, bo jak narazie straszny ze mnie leń :)

Zastosuję dietę MŻ jednak będę liczyła i zapisywała to co zjadam aby nie przekroczyć 1500 kcal. Zacznę ćwiczyć, bo jak narazie to straszny ze mnie leń :) Muszę schudnąć, bo to poprawi moje samopoczucie, może w końcu pozbędę się wiadra kompleksów, które mam ze sobą gdziekolwiek się pojawię.

Zastosuję dietę MŻ jednak będę liczyła i zapisywała to co zjadam aby nie przekroczyć 1500 kcal. Zacznę ćwiczyć, bo jak narazie to straszny ze mnie leń :) Muszę schudnąć, bo to poprawi moje samopoczucie, może w końcu pozbędę się wiadra kompleksów, które mam ze sobą gdziekolwiek się pojawię.

Ja chcę narazie ten tydzień trochę ograniczyć jedzenie i wprowadzić więcej warzyw a odchudzanie zaczynam za tydzień, dlatego że za tydzień mam zabieg i będę pod narkozą dlatego nie mogę być zupełnie osłabiona

Gość HRTIONFGD
ja tez mam do zrucenia 5 te zbedne kg. tez psuja moje samopoczucie, ale jak sie zmotywowac?

HRTIONFGD - moją motywacją są kobiety które krążą wokół mnie, te oczywiście zadbane i szczupłe, nie mówię o tych wychudzonych... I gdy tak patrzę na tę przemianę Anny Kalety, to myślę że jednak mogę schudnąć i ja. Wiem , wiem że w jej przemianę zostały włożone duże pieniądze, ale dlaczego ja mam nie spróbować i zmienić swojego podejścia do życia a w szczególności do jedzenia. Co mi szkodzi jakiś czas ponotować i ważyć, czy też myśleć co zjem jutro, czas i tak minie czy to tydzień czy dwa i co za trzy tygodnie mam być jeszcze grubsza???? A dlaczego nie szczuplejsza chociaż o 2 -3 kg.??? :)

Dzisiaj zjadłam: 1 kromka chleba z plastrem sera + pomidor 1 kromka chleba z plastrem sera + ogórek Sałatka : makaron + kalafior + ogórek konserwowy 4 plasterki wędliny wieczorem planuję : 1 kromkę chleba z serem + 2 pomidory

Gość nie kaleta!
ta pani się nazywa Anna Kalata tak baj de łej.