Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera0904

Kurcze kurcze ... no i co zalozyc maleństwu

Polecane posty

Gość Fajki i alkohol tez produkuja
mimo ze nie sa ani troche fajne.

gdyby mnie dzis ktos wystroil w super kiecke haute couture mega niewygodna niefunkcjonalna ale ladna bo takie produkuja :D zabawial czyms innym odwarcal uwage to tez bym nie plakala i byc moze sie usmiechala, ale czy by mi bylo wygodnie? NIE moj syn ma ponad 2 lata i jak mu zakladam krawat tez jest zadowolony ale na 5 min potem go zrywa a pzreciez to nie pzreszkadza i nie produkowano by gdyby nie bylo wygodne :/ twoje rozumowanie jest do luftu :( wymyslilas sobie laleczke i tyle :/ nikt nie przeczy ze to ladnie wygada ale wygodne na pewno nie jest :(

Myszcza - no to się różnimy :P Zapewniam Cię że gdyby coreczka męczyła się w sukience to dawno bym jej już ją zdjęła, starsza córka wiem ze to nie porównanie bo ma 6 ale sama wybiera sobie co zakłada więc daje jej prawo wyboru ale taki maluszek sam nie decyduje o tym co zakłada.

no wlasnie 6 latka sama sobie wybiera i pewno nie wybierze sobie spodniczki ktora ja bedzie gniotla i zawadzala :D a niemowlak nie wybiera za to powinien miec matke z odpowiednia iloscia rozumu ktora wybierze to co wygodne a nie to co ladne :) ciekawe czy jak bylas w 9 mcu ciazy to sie stroilas w szpilki i miniowki czy raczej wybieralas to w czym ci wygodnie :)