Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamisia2121

opowiem wam moja historie sexualna, kto mi powie, ze jestem normalna??

Polecane posty

Gość pannamisia2121

mam 21 lat. mialam ponad 70 partnerow sexualnych. kochalam sie z samymi dziewczynami i z samymi chlopakami. bawilam sie w trojkaty z dziewczyna i chlopakiem jak i z dwoma chlopakami. uprawialam sex oralny, analny, klasyczny, brutalny. kiedys chlopak tak mi wlal ze musialam sie maskowac korektorem, sama go o to prosilam. czy juz w waszych oczach jestem przegrana?

Gość pannamisia2121
Dodam że lubie bdsm, scat, pis i vymiot, wszystko to robie świadomie i bez przymusu, jestem trochę chyba zwarjowana na tym punkcie;) ?

Gość pannamisia2121
to wyzej to podszyw. uprawialam sex z chlopakiem w ktorym bylam na smierc zakochana ale dla niego to byl tylko sex. postanowilam wiecej sie nie zakochiwac

Gość pannamisia2121
uprzedzajac wszystkie podszywy: nie kreca mnie wymioty, sranie, sikanie ani nic z tych rzeczy zwierzeta tez mnie nie kreca, sex z rodzina i odkurzaczem.

"uprawialam sex z chlopakiem w ktorym bylam na smierc zakochana ale dla niego to byl tylko sex. postanowilam wiecej sie nie zakochiwac" jesli to było zakochanie na śmierć.. to nie powinno Cię tu teraz być. ;) tak to jest najprościej sobie tłumaczyć. byłam zakochana, on chciał tylko seksu, teraz ja chcę tylko seksu.. bo jeden facet mnie skrzywdził. gdybym ja miał myśleć jak Ty, to przed pierwszą randką, każdej bym coś na kształt intercyzy do podpisania dawał.

Gość pannamisia2121
Owczarki niemieckie? Nie, wolę husky!

Gość pannamisia2121
mialo byc: jaki i sex z rodzina i odkurzaczem. ja mieszkam w usa i nie jestem z polski tzn. bylam pare razy w polsce na wakacje

Gość pannamisia2121
cotton eye joe - nie przez to tak jest. nie chce sie zakochac bo nie chce tak cierpiec znowu. co chwile o nim myslalam, nie jadlam nie moglam spac, ciagle plakalam. trwalo to prawie dwa lata. jakbym miala to znowu przezyc to wolalabym umrzec odrazu. a sex kocham

myślisz, że jesteś jedna jedyna w takiej sytuacji? 96% było nieszczęśliwie zakochanych. Twoje ciało, Twoja sprawa co z nim robisz, jeśli nie krzywdzisz nikogo. teraz masz taki okres w życiu. nie Ty jedna, nie ty ostatnia.

czytając pierwszego posta nie widze nic nienormalnego. Co z tych rzeczy sprawia ci największa przyjemność.

Gość pannamisia2121
Najbardziej mnie kręci brutalny anal z dwoma kolesiami, którzy jednocześnie pakują mi swoje kutasy w dupciem.

Gość pannamisia2121
to z dwoma kolesiami to byl podszyw. najbardziej mnie kreci kiedy czuje sie bezbronna a chlopak robi ze mna co chce

żeby dominować, nie trzeba od razu kobiety wiązać jak do złożenia ofiary. zdominować ją można słowem, gestem, wzrokiem..

Gość pannamisia2121
Uwielbiam łaskotki :) Ktoś mnie pokizia piórkiem w paszki ? ;)

Oczywiście że wiązać nie koniecznie trzeba do dominacji trzeba miec harakterek. Ale wiązanie podkreśla dominację kobieta jest wtedy bezradna a co do piórka też niezły pomysł. Powiedz mi gdzie ty mieszkasz dziewczynko to może cię połaskocze.

Gość Fetysik:)
Uwielbiam fetysz lubie znęcać sie nad dziewczynami bez zadnych ograniczeń, pissing obustronny i wrzystko to co jest zwiazane z hardcorem:) szukam śmiałej pewnej siebie dziewczyny, która lubi fetysz i wrzystkie obrzydliwe rzeczy z tym zwiazane. Mam autko dojade nawet zapłace, prosze odezwijcie sie moj email djhdhd3@interia.pl