Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan30latek

30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM

Polecane posty

Gość fan30latek
no hej :) no nadal lipa :( ehh

Cześć a skąd jesteś? Remoncik trwa, ja tylko doglądam...i czasami musze do sklepu podjechać, poza tym jest ok. Co u ciebie?

a wszystko ok wczoraj bardzo miły dzień :-) dzisiaj też zapowiada się ciekawie :-). zaglądam na topik i wydaje mi się, że niewielu tu wielbicieli 30 latek. Tylko fan :-)

Podejrzewam ze wielbicieli znalazło by sie więcej, może jeszcze tu nie trafili, heh. 30-stki są super, ja mam czas wiec tu zaglądam :D

wydaje mi się, że właśnie my 30 mamy taki dystans do życia, do wielu rzeczy podchodzimy z poczuciem humoru - wtedy wszystko jest łatwiejsze do przejścia. Dziwne, ale byłam pewna, że nie napiszesz słowa o wyglądzie. Od tego zaczął fan, że musi być szczupła ;-) Kolejna subtelna różnica. Grubej 30-latki kijem by nie tknął.

niestety nie, ale spotykam tylko takich mało interesujących, których obecność nic dla mnie nie znaczy, więc nie wzbudzają we mnie żadnych emocji, również tych negatywnych. Czasem mnie jakiś zirytuje, np. brakiem kompetencji ( w pracy), ale zostawiam to bez komentarza.

O kurcze, to jestes bardzo wymagająca albo konkretnie wiesz czego chcesz. W tym przypadku trzeba mieć chyba dużo szczęście zeby trafic na takiego.

fakt, jestem konkretna w sprawach zawodowych, poza tym nie lubię ciapowatych i nieudaczników, obwiniających o swoje niepowodzenia cały świat tylko nie siebie.

Ja mam prace gdzie jest tylko męskie towarzystwo, zawodowo nie mam do czynienia z kobietami. Niestety co raz wiecej jest takich facetów..jak to nazwalaś...ciapowatych

nie wiem co jest tego przyczyną. Z konieczności kobiety przejmują męskie role. Znam wielu samotnych facetów w moim wieku, ale nie dziwię się temu stanowi- po prostu nie mają nic czego oczekiwałaby od nich kobieta - brak zdecydowania, zero opiekuńczości, męskości, zagadać z sensem też nie potrafią i na koniec - inaczej niż my kobiety- po prostu o siebie nie dbają

Mam dwóch takich znajomych, po 30-stce, sa dokładnie jak mówisz, oprócz moze tego ze nie dbają o siebie, Mieli wiele kobiet, ale żadnej na dłużej nie umieją żadnej zatrzymać. Jak jedna mi powiedziała...jest fajny ale do zycia to on sie nie nadaje.