Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan30latek

30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM

Polecane posty

Gość a jaka odległość
jestem w wieku szukanym :-).Mam dokładnie 30 lat no może parę miesięcy więcej.Czy możemy pogadać gdzieś indziej?

Gość a jaka odległość
Napewno to zrobię jeszcze dziś,teraz jestem w pracy i udaję ,że pracuję więc wybacz bo to udawanie pochłania całą moją energię do napisania

Gość znam jedną 30
co chętnie daje młodszym :classic_cool: teraz ma chyba z 34 lata. zainteresowany?

Gość czarnaaaa123
ja jestem chetna chcesz mnie ?? hehehe :P

Gość pewnie wali ci z kapy
to wyjaśnij kretynie. Na pierwszych stronach pieprzysz, że wiek o niczym nie świadczy, a wyłącznie wiekiem kierujesz się w wyborze partnerki. No i żeby była fajna :D Czego tu nie rozumiesz. Jasne jak słońce, że jesteś skończonym kretynem.

Gość pewnie wali ci z kapy
4 strona wątku: [zgłoś do usunięcia] nekromanta ale 22-latek może być dla mnie tylko kumplem, raczej traktowałabym go jak młodzego brata czy taka znajomość by Ci odpowiadała?? NIE NIE ODPOWIADAŁO BY!!! [zgłoś do usunięcia] nekromanta a dlaczego by Ci nie odpowiadało????? 20:32 [zgłoś do usunięcia] fan30latek bo nie wiek przesądza o dojrzałości i osobowości i o człowieku... zrozumcie to wreszcie... Skoro 22 latek może być dojrzałyi fajny, to dojrzała i fajna może też być 22 latka. Tak jak niedojrzała i niefajna może być i 39 latka. Bo wiek nie przesądza o osobowości i o człowieku ! Jeżeli kierujesz się wyłącznie wiekiem - a zafiksowałeś się przecież na 30 latki - to znaczy, że sam zaprzeczas swojej filozofii o tym, że wiek nie ma znaczenia.

pewnie że 22 latka może być dojrzała i w ogóle...bo byłem taką w związku ponad dwa lata... ale tu też chodzi o wygląd i inne rzeczy, których nie rozumiecie i nie mam zamiaru tutaj rozpisywać...dlatego tak sobie wymarzyłem i tak postanowiłem i koniec kropka... i mam gdzieś co myslicie

Gość racja dobrze gada
Zgadzam się z tym wyżej - weź się zastanów ile fajnych i wartościowych kobiet cię ominie, bo nie wbijają sie w podstawowe kryterium - nie mają 30 lat :O Faktycznie durny jesteś, żal mi ciebie chłopie. Żeby nie było - ja akurat ten warunek spełniam ale w życiu nie chciałabym byc z facetem, którego kręci głównie mój wiek i obiecuje sobie po nim bóg wie co. Tak somo dobra w łóżku może 25 latka jak i 30 latka - zresztą co to za różnica, parę lat ? W ogóle to jest jakiś absurd. A co jak ci kobita 40 tkę skończy ? Rzucisz ją ? :D

Gość racja dobrze gada
ale jaki wygląd ? Jak niby wygląda 30 latka ? Która ? Wszystkie baby w tym wieku wyglądają tak samo ? A co 29 latkami ? One są inne niż 30 latki ? Czy ty się dobrze czujesz ? :D Jaja jak berety.

Gość no właśnie odpowiedz

może tego nie rozumiesz czy coś... ale kiedyś kiedy miałem 19 lat spotykalem się z 27 latka i było super! super się ze soba dogadywaliśmy...ahh :) i może dlatego też chce poznać właśnie 30 latke lub troszke starsza kiedy juz jestem starszy, bardziej dojrzalszy i wiem czego chcę... to jest moje marzenie a czy jest ono realne i czy się zrealizuje to tego nie wiem...ale mam nadzieje, że tak

29 latka tez może byc :P już na mnie psy wieszacie...ale to normalne na tym forum, że kazdy musi się wyładować... rozumiem ale mam to w dupie co mówicie...

Gość a dlaczego nie marzysz
o spotkaniu po prostu interesującej kobiety ? Przecież wiek o niczym nie świadczy, jak sam zauważyłeś. I naprawdę tak jest. O niczym nie świadczy bo LUDZIE SĄ RÓŻNI, nie są tacy sami tylko dlatego, że mają x lat ! O losie...ręce opadają.

Gość to zmień nicka
na fan29latek :O albo na fankobiet Jesteś po prostu nagrzany i to przesłania ci jasność rozumowania :P Jak przyjdzie co do czego, spotkasz fajną babeczkę (w twoim odczuciu fajną), to będziesz miał w nosie ile ma lat - pod warunkiem, ze nie grozi za to więzienie :P

nie mówie, ze nie... szukam cały czas interesującej kobiety...ale TO JEST MOJE TAKIE MARZENIE, chyba każdy ma jakieś marzenia, moje jest takie i już... może i głupie, może niepowaznie i bezsensu, ale mam to gdzies

to zmień nicka pewnie, ze tak...jak najbardziej się z Tobą zgodze tak w pewnym stopniu jestem nagrzany...i umiem rozpoznać np. 30 latki od 23-25 latek...i takie mnie kręcą, podniecają, dojrzałe... nic na to nie poradze, tak mam i juz, kreci mnie to...

Gość to zmień nicka
no ja rozumiem, ze sie szuka partnera pod jakimś kątem - chciałoby sie żeby był taki i śmaki. Ale przypisywanie jako zalety jakiegoś konkretnego wieku opierając sie na stereotypach, jest po prostu niepoważne. I zrozum to.

Gość to zmień nicka
Mówisz, że chcesz mieć 30 latkę bo wiek (twój) nie powinien mieć dla niej zaczenia, ale ty jej wiekowi przypisujesz podstawowe znaczenie. Przecież to się ni kupy ni doopy nie trzyma :D