Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryututuututu

zostawil mnie bo nie akceptowal mnie

Polecane posty

Gość ryututuututu

bylam niedawno najszczesliwsza kobieta na swiecie,to bylo szczescie ktorego nigdy nie zazanalam...od 3lat choruje na depresje i zmiany nastroj przez to,od euforii po placz przez kilka dni bez powodu....za soba mam 2proby samobojcze...teraz chce zyc,lecze sie biore leki... nie chcialam o tym nikomu mowic wiedza tylko moi rodzice, ale wygadalam sie przed nim opowiedzialam mu o wszystkim akurat wtedy kiedy tego potrzebowalam,,,on mnie przytulil powiedzial,ze sobie poradzimy i,ze jeszcze bardziej mnie kocha:(bylo cudownie ,i kilka dni temu zlapalo mnie znowu to:( ciagle placze,mam ochote sie zabic ale nie zrobie tego,i wczoraj sie tak wkurzyl,ze powiedzial ze kocha mnie bardzo ale on nie potrafi byc z kims takim:( nie mam sil siedze placze nie wiem co robic:(a najgorsze jest to,ze razem pracujemy

Zacznij sie leczyc. To naprawde meczace miec do czynienia z kims takim.

Gość ryututuututu
przeciez sie lecze:(czy to moja wina,ze tak to do mnie wraca:(

Widocznie, lekarz musi zmienic te leki, ktore zazywasz na silniejsze.

Gość no nie dziw mu się
Nie każdy wie jak postępować z taką osobą. Ja też w podobnej sytuacji bała bym się, że przez jakieś nieopatrzne słowo lub czyn mogę pogorszyć depresję chorej osoby. Nie każdy jest lekarzem i nie każdy ma cierpliwość anielską.