Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enignes

Jak postrzegacie facetów?

Polecane posty

Gość enignes

Czesc wszystkim. Mimo ze jestem facetem, pozwoliłem sobie zagoscic na Waszym forum. Mam takie pytanie. Jak to jest z wami kochane kobiety. Jak np sie idzie z kumplami, czy samemu, to sie przyglada laskom i komentuje. Domyslam sie ze u was jest tak samo, ale np jak ide i jakas tam fajna dziewczyneczka sie spojrzy, to co Wy wtedy myslicie? Ja np sie obejrze, spojrze na jej pupe itd, a jak Wy postrzegacie jakiegos faceta, który przykuł wasz zwrok?

Gość enignes
Aha, no i jeszcze pytanie- Czy np myslicie (chcecie) zeby ten koles zawrócił sie i do Was podszedł?

Gość mocherowa rajstopa
zawsze patrze na kase

Gość piwo i wódka
Kobiety są takie same! Chcą pieniędzy i luksusu!

Gość mocherowa rajstopa
jak biedny niech spierdala nie potrzebuje nieudacznika

Gość enignes
tak tez myslałem ^^

Gość a propo
ale sobie pogadałeś

Gość enignes
No oczekiwałem wizyt ludzi którzy wiedza ze maja mózg i potrafia z niego korzystac, no ale się przeliczyłem.

Gość jujjm
facet to egoista, który mysli, że jest pepkiem świata..musi najlepiej zarabiać...trzeba mu usługiwac i spełniać jego zachcianki...tylko jego problemy się liczą i jego zdanie jest najważniejsze...jak już coś ma to che wiecej...non stop ogląda się za dupami i myśli "wackiem" a nie głową...gdyby nie to, że facet potrzebny jest do seksu i rozrodu - mógłby wyginąć...

Gość a propo
ja ci powiem co ja myślę i jak się czuję w takiej sytuacji jak powiedziałeś. Jak jakiś facet na mnie spojrzy, odwróci się za mną to cieszę sie i mam nadzieję ze odwrócił się bo coś we mnie mu się spodobało, czasem jednak myślę że może głupio wyglądam i wtedy sama na siebie patrze, jesli w/g mnie jestem ok to jestem zadowolona. tylko że widzisz ja chyba jestem trochę inna od moich przedmówczyń, może dlatego że jestem od nich starsza

a co to jest zwrok? jak facet na mnie patrzy to mysle sobie na ch*j sie tak lampi :-P Ps. sorry za wyrazenie

Gość madmuasel
to spojrzenie z mojej strony moze byc zle odebrane,bo ja np.patrze jak jest facet ubrany i czy nie ma czasami na nogach sandalow i skarpet,wiec sam widzisz,ze nie zawsze spojrzenie moze oznaczac zainteresowanie dana osoba,ja osobiscie wolalabym zeby facet podszedl i zagadal cos z sensem,wtedy staje sie jasne czy nadajemy na tych samych falach czy tez nie.

Gość jujjm
a pro...na pewno nie jesteś starsza ode mnie...jestem mężatką od ponad 12 lat...i powiem ci...faceci to nic dobrego..

Gość Naćpana ketonalem
dla niektórych kasa przysłania wszystko

Gość ggdfs
"niektórym"...ortografia się mkłania...

Gość a propo
jujjm dziękuję że odbierasz mnie na młodszą od siebie :) mialam do czynienia z mężczyznami znam ich wady i ciągle mam nadzieję że śa też tacy którzxy mają zalety, ja osobiście znam takich dwóch facetó z zaletami a jest też jeden który w/g mojej oceny to porządny chlopak . Ale dgy przeczytałam odpowiedzi na pytanie zadane przez aurora to nie dziwię sie że oni traktują kobietę źle. Niestety ale kobiety same o sobie wydają bardzo złe opinie, szkoda tylko że po paru takich doświadczeniach biorą nas wszystkie pod wspólny nawias, ale my kobiety tęż ich segregujęmy według doswiadczen zdobytych na kilku facetach.

Gość ggdfs
kłania...

Gość a propo
sorki za te literówki

Gość Naćpana ketonalem
no właśnie kłania kłania

Gość a propo
ciekawa jestem co myśli autor o kobietach, szkoda że sie nie oddzywa.

Gość enignes
Souillac: a nie przyszło Ci moze do głowy, ze moze akurat facet dawno nie widział tak ładnej dziewczyny/kobiety i półki odejdzie chciałby jeszcze raz spojrzec? Dlaczego facet który popatrzy takim wzrokiem (nie wiem jak to nazwac, wyzywającym?) a jest przystojny, to też pomyślisz że to debil jakiś się lampi? Ktos odpowiedział ze dobrze jak by cos madrego zagadał. Co mozna podejsc i powiedziec nienzjomej dziewczynie na ulicy? ;)

Gość enignes
Heh, ciezko jest cos pomyslec czytajac to wszystko. Ale był wpis ze to my faceci jestemy pepkiem swiata. Czytajac to, mam wrazenie ze jest na odwrót. Nie no, nie mozna tego uogulniac. Sa pożadne kobiety, sa tez porzadni faceci, ale dzisiaj jest jakos ciezko zeby Ci fajni na siebie trafili ;(

Gość enignes
sorki za bład, szybko pisałem bez zastanowienia- uogólniać!!

Gość a propo
a jak nieprzystojny popatrzy to co ? nie to ladne co ladne ale co sie komus podoba

Gość enignes
No o tym tez mogłem napisac, ale osoba do której kierowałem ten wpis, raczej by tego nie zrozumiała ^^

Gość a propo
masz rację, dziwne dziewczyny piszą odpowiedzi na twoje pytanie. a ja mam pytanie do Ciebie autorze : powiedz mi co sądzisz o dziewczynach, kobietach gdy czytasz ten topik/ nie zrażasz się, nie uważasz że tak zwana płeć piękna to idiotki?

Gość enignes
Autorze, autorze- Marcin jestem :) Tak w ogóle, to nie chcem tu opisywac swojej przeszłosci ale doswiadzcen z dziewczynami nie miałem zbyt wiele. Posrednio dlatego ze tak wyszło, posrednio bo tak chciałem. Tak wyszło min. dlatego, ze w tamtym roku wazyłem jeszcze 110 kg, teraz waze 80 i mam 190 wzrostu, i nie lubie sie opisywac, ale powiedzmy ze nie naleze do najbrzydszych. Wczesniej własnie tusza była problemem, a teraz jak juz sie wszystko zmieniło, to widze ze kurde ciezko jest trafic na osobe która wolała by pogadac, niz sie lizac pod klubem. Same dziewczyny widzicie czy to po zachowaniu na ulicy, w autobusie czy w klubie, a nawet na forum, jaka opinie sobie wyrabiacie.

Gość ja wcale nie postrzegam
Chodzi mi o to, że obcy mężczyźni, mijani na ulicy, choćby byli chodzącymi kanonami urody w ogóle nie trafiają do mojej świadomości. Kiedy kogoś poznaję, rozmawiam, albo jeśli ktoś zwróci moją uwagę na daną osobę to tak, ale będąc wśród obcych sama czy z koleżankami w ogóle nie zwracam uwagi czy ktoś jest seksowny czy nie.

Gość enignes
Sorki że tak długo, akle własnie leze po operacji kolana i mam 2 miesiace wolnego czasu, takze troche przesledze wasze myslenie i podyskutuje z wami troszke. Powiem jeszcze o jednej rzeczy. Nie wiem do konca czego oczekujecie, bo jak juz wspomniałem, tych doswiadczen nie miałem zbyt wiele, ale waszym zdaniem, facet powinien byc czarujacy, przystojny, zabawny, dobrze jak przy kasie, romantyczny itd. Kochane, to chyba ksiecia z bajki szukacie. Zwiazek to kompromis, a idelanych facetów, tak jak i kobiet nie ma!!! I kolejna rzecz. Pewnie połowa z tych pierwszych odpowiedzi była udzielona przez osoby, majace 14 lat, "robiące sie" na 20, a w głowie 5 klasa podstawówki. To jest naprawde przykre, i choc mam dopiero 19 lat, to strach mnie ogarnia, jak to szybko poszło. Jak byłem w gimnazjum, czegos takiego nie było!!!

Gość a propo
przy takim wzroście ta waga to nie dramat, nie przesadzaj, więc jeszcze jeden porządny chłopak, jeszcze parę dni na kafe i odzyskam wiarę w ród męski, ale Marcinie jak widzę to niestety ród damski jest na wyginięciu, liczy się kasa, kasa , kasa, samochody, wille no i oczywiście kasa :( . teraz pozostaje mieć nadzieję że ty trafisz na fajną dziewczynę i że ta fajna dziewczyna gdy będzie podążać do ciebie nie spotka po drodze zwykłego bubka.