Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koola

też nie lubicie

Polecane posty

Gość koola

czy wy tez nie lubicie prosić kogoś o pomoc tylko wolicie sami to zrobic.nie dlatego ze ktos to zepsuje czy zle zrobi tylko dlatego ze niechcecie czyjejs lask.

Gość koola
tylko ja tak mam???

tak,też tak mam.I głupio mi ludzi wykorzystywać i zebym była dla nich ciężarem i łamagą nieporadną

Gość koola
to właśnie tak jak ja.mój chłpoak twierdzi ze daje sie wykorzystywac,ja sie tak nie czuje.

Gość 8588585ONA nanana
oo dobry temat: też nie lubię jak ktoś mi pomaga wolę sama coś zrobić, bez laski i w ogólenie nie chcem zawracać głowy "tylko bzdurami" (jak dla kogo(dla mnie)) które sama mogę zrobić. Jestem baaaardzo samodzielna jak na swój wiek (16l.) sama się sobie dziwię..eh

Gość koola
ja to jeszcze czasami tak mam ze jak juz ktos cos robi o co poprosilam to mamy wyrzuty sumienia, ze kogos wykorzystuje

Jejku, ja bardzo nie lubiłam zostawiać sprawozdań moim kolegom z zespołu, ale to właśnie dlatego, że wiedziałam, że coś schrzanią. I właśnie raz jak jeden powiedział, że mi pomoże i sam zrobi jedno, to dostaliśmy najgorszą ocenę i jeszcze musiałam godzinę przed oddaniem poprawiać to sprawko. Taaaaaaak się wkurzyłam. Lubię jak coś jest zrobione porządnie i wiem, że jak zrobię coś sama, to będzie najlepiej, a poza tym nauczono mnie, że jak umiesz liczyć, to licz na siebie. Smutne, ale prawdziwe.