Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabollica27

Zakamarek Ciepła-kto się dziś przyłączy???

Polecane posty

Casia...bede uciekać do pościelowni... bo zrobie atak na lodówę a to nie jest dobry pomysł;):P wiec lepiej jak sie położę,pomarzę i zasnę :D branoc😘😍cmok Brunet😘tak bez buzi ućkłeś Bejbe moje:O😘 czy ja Cie kiedys ugryzłam:O:P:P😍😍😘cmok

Ave Robaczki...jakie słonko wpada dzis przez okno balkonowe ;)...żyć nie umierć :O:O:O dzielę sie z Wami Aromatem Kawy :Pmrożonej :P wiec chyba nie doleci do niczyjego noska :P:Dalle żeby nie było.ze na kawcie nie zawołałam:P:D😘

Diabollico kondycji nie masz ..no masz ..:D:D 👄👄

na pijackim nie moge :O bo wiesz...priv bywa czasem jak rozmowa kontrolowana:O Brunet mi uciekł:O Was widać Dziewczyny nie było...wiec tak siedze sobie i sie smutam:(

do tego od tego biegania zlasował mi sie mózg i nawet jęzorem ciezko mi obracac :D wiec sie nie wyściubiam zbyt bardzo na kaffe bo wyeksploatowana jezzdem 😍;)

najpierw sie wystrachałam bo na górze u sunsiadów trwała zaciekła kłótnia z finiszem w stylu "uspokoj sie" a leciało chyba co popadło pod rękę :Opewnie sie pogodzili bo cisza nastała:O:P

ja od rana na wysokich obrotach w sumie...miałam dzis gości i w ogóle ciekawy dzien byl...dopiero samotną nocą budzą sie demony...:O:)

nie.....co chwile słychac ,ze korzystają z łązienki:P:P:D ale było ostro;) znaczy...róg pierzyny ich pogodził:P jak mawiała moja Babcia ;)

Brunet wszystko Ci sie wymieszało :o to ja Cię deptałam moim obcasem :p a co z Tobą robiła Diabolica tego nie wiem :o i nie myl już sie ;) i to by było na tyle spadam już cmok

Diabełku tak troszkę.... :P ;) będę lizał stopki ... :P ;) wsuń się szpilkach... :P 👄