Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piecyk-bez-chlebka

Pytanie do panów-chciałabym poznać męską opinie, doradźcie mi proszę

Polecane posty

Gość Piecyk-bez-chlebka

Chciałabym wprowadzić jakieś urozmaicenie do swojej sypialni i zastanawiam się nad jakąs ciekawa bielizna, czy wg Was facetowi spodobałoby się to co zamisciłam niżej, który komplet podziałałby na Was najbardziej? I czy będzie to fajna część urodzinowego prezentu (na mnie) ? ;) 1. http://www.e-lady.pl/produkt/9565/kostium-stewardess.html 2. http://www.e-lady.pl/produkt/10093/gorseto-haleczka-deep.html 3. http://www.e-lady.pl/produkt/10606/body-jade.html 4. http://www.e-lady.pl/produkt/9629/komplet-naima.html

Gość reb008
zdecydowanie nr3

1. Stewardessa - takie sobie, mnie nie rajcuje 2. Haleczka - całkiem fajne i seksowne, mnie się podoba 3. Body - też może być, podobnie jak 2. 4. Naima - takie sobie, mnie się nie podoba wcale Z tym, że ja bym jeszcze poszukał czegoś fajniejszego - ale mówię tylko o moim guście.

Gość reb008
W sierpniu mam urodziny też możesz zrobić mi taki prezent :)

To jest zdecydowanie najlepsze. Bardzo seksowne! Jeśli masz ładne piersi, jak ta na zdjęciu, to facet będzie wniebowzięty, widząc Cię w czymś takim. :)

Gość trzy!!!!!
tylko 3!!!!

Gość Piecyk-bez-chlebka
Też tak mysle, ze to najładniejsze i,że może mu się spodobać. Piersi mam takie w sam raz,w sumie to bardzo podobne do tej pani na zdjęciu.

Gość reb008
Babe mam i też będzie miała niedługo urodziny... co ty na to :)

Gość Piecyk-bez-chlebka
I co, bedziesz chcial sie przebrac w taka sama biezlizne jak moja? ;p hehe

Gość reb008
Myślałem że też zrobisz jej prezent hehehe

Gość reb008
A tak na serio to za***bisty prezent dla chłopaka :)

Gość Piecyk-bez-chlebka

Gość Piecyk-bez-chlebka
W ogóle to on ma ze mną raj na ziemi ;) hehe A tak powaznie, to...pewnie teraz niejedna dziewczyna szykuje taki prezent dla swojego faceta.

A tak odbiegając od tematu, to czy uważasz, że w Raju (Niebie - tym katolickim) ludzie będę się tak ubierać i uprawiać seks? Bo ja... chyba jednak wolę do Piekła, he he ;)

Gość reb008
A co powiesz na zamiane ról on w fikuśnej bieliżnie??

Gość Piecyk-bez-chlebka
To może inaczej sie wyraże, raj ma ze mna na ziemi, natomiast piekło w łózku ( w tym ognistym znaczeniu) ;)

Gość Piecyk-bez-chlebka
Reb, mysle ze to mogłoby na mnie podziałac tak jak zimny prysznic i piekła by wtedy nie było tylko zimna ryba, mrożony filet ;p hehe

Gość reb008
To może jakiś strój policjanta albo strażaka?

Gość Piecyk-bez-chlebka
Reb, prawde mówiac takie przebieranki faceta działaja na mnie rozsmieszajaco, a jak zaczelabym sie smiac, to pewnie nici byłyby z namietnego seksu. Wiesz co- najbardziej działa na kobiety klasyka (facet bez koszulki w białych,przylegajacych bokserkach) - tzn. przynajmniej na mnie to działa wiec nie potrzebuje strazaków zadnych ani nic podobnego ;p

Gość Piecyk-bez-chlebka
Fatime wstawiłam po to aby sprawdzic czy jakiekukolwik facetowi podobałoby się coś takiego, heh, fatima jest dla mnie rozwlająca, gdybym była facetem i moja dziewczyna wyskoczyłaby mi w czyms takim, to byłby wybuch smiechu ;p

Gość edssu
hmm tez szukam takiego stroju ...hm mna niezaduze piersi ..

Gość edssu
moze mi pomozecie ?

Potraktuj to jak wybór z dwojga jedno. Tylko z numerem "cztery" jeszcze jestem w stanie się przemęczyć. :P "Napiszmy" :P

hehe nie chciałbym jej robić przykrości, ale w środku by mnie rozrywało ze śmiechu. jeszcze jakby mi jakiś taniec brzucha pod arabskie rytmy zaczeła robić. posikałbym sie ze śmiechu :D

Też pewno wybuchnąłbym śmiechem, jakbym miał tylko kontakt fizyczny z duupami wystawianymi gdzieś na zapleczu wiejskich dyskotek. :O Niestety tak się składa że nie wytrzymuje do końca... :P i zwyczajnie 💤 zostaje tylko z tym co ma na twarzy ( tak na wszelki wypadek) i z czymś ode mnie w środku. :P

Gość Piecyk-bez-chlebka
ja już to widze oczyma wyobrażni te arabskie rytmy,kadzidełka, chustki na twarzy hehe, grzechoczące koraliki ;p Ale polewka by była ;p