Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gumeczkaa

Lubicie zakładać facetowi prezerwatywę?

Polecane posty

Gość Gumeczkaa

Która z was to robi?

ja lubie bez - a jak juz mam miec zalozona to lubie jak ja kobieta ustami naciaga...

Gość Julia22............
idiotka.Co lubisz czekoladke lizac przez szybe:D

Gość Aleksandra_25
Nie lubie tego , bo mój facet ma hopla na punkcie nieplanowanej ciazy i zakładanie gumki to jakas masakra, musi byc wszystko sprawdzone czy aby na pewno nie maznal nigdzie reka, ja mam długie paznokcie i nigdy mi nie pozwala zalozyc, ustami w zyciu by mi nie pozwolil bo pozniej przez miesiac słuchałabym jego schiz,ze moze zahaczyłam gdzies zebami i zaszła w ciaze. Paranoja. Tylko sam to robi i sprawdza pozniej wszytsko po 100 raz, oszalec mozna.

Gość slyszalam ze da sie zalozyc
facetowi gumke ustami, tylko jakos sobie tego nie wyobrazam...umiecie tak?

Gość Aleksandra_25
Dodam, że zawsze zakłada 2 prezerwatytwy na raz. Dla większej pewności ! A oprócz tego, zanim je założy to smaruje sobie fiutka specjalnym preparatem plemnikobójczym a mi dodatkowo każe używać pianki. Również plemnikobójczej. I dopiero tak przygotowany rusza do boju.

Gość Aleksandra_25
Do tego Pana podszywacza pod mój nick, w sumie to niewiele sie pomyliłes, wszystko sie zgadza z tą roznica ,ze nie zakłada dwoch prezerwatyw na raz, choc musze powiedziec,ze miał taki pomysł,ale wybiłam mu go z głowy. MASAKRA.