Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem ze spadkiem - pytanie

Problem ze spadkiem - pytanie

Polecane posty

Rodzice prowadzili gospodarstwo rolne, mieli 20 hektarów ziemi. Ja po skończeniu zawodówki wyszłam za monż i zamieszkaliśmy w mieście, w mieszkaniu kupionym nam przez moich rodziców. Natomiast brat od poczontku miał smykałke do rozrzucania obornika. Skończył technikum rolnicze i zaczął gospodażyć z rodzicami. A jak się ożenił to nie wyprowadził się nieudacznik jeden od rodziców tylko sprowadził se tam swojom głupią żonkę i do tej pory mieszkali z rodzicami. No i teraz zaczynajom sie cyrki. Rodzice byli wlascicileami gospodarstwa do konca zycia, i w spadku skurwysyny przepisaly cale gospodarstwo mojemu bratu nieudacznikowi ktory ma 40 lat i do tej pory mieszkal z rodzicami, a mi przepisali marne 100000 zlotych! Zawiodlam sie strasznie na swoich rodzicach! Juz nie mowie ze powinni mi przepisywac polowe domu, chociaz mogli by bo to dom pietrowy, wiec mogli by mi 1 pietro przepisac, ale nie przepisali, no ale rozumiem bo mieszka tam brat nieudaznik. Ale kurwa te 20 hektarow to kurwa powinni podzielic na pol!!! ja rozumiem ze mnie nie interesuje rozucanie obornika jak brata nieudacznika wiesniaka jednego i ze nie bende tam gospodazyc, ale mogla bym se sprzedac te 10 hektarow! nie znam sie na jakosciach ziemi ale pamietam jak rodzice jeszcze mowili ze to ziemia jakiejs najlepszej klaasy jst te 20 hektaro! Ale nie oni mi marna 100000 wepchneli! Czy jesli odmowie przyjecia w spadku tych 100000 zl i zaskarze brata do sondu to czy mam szanse na wygrana i polowe majatku lacznie z polowa domu? Ja wiem ze ja mam eleganckie mieszkanie w nowoczesnym bloku z wielkiej plyty ale chce dostac swoja polowe majatku zeby ja sprzedac i miec jakies pieniadze a nie marne 10000!

no nikt nic nie wie?

Gość wtrącał się czarny do polityki
no kurwa moze by ktos cos odpowiedział?

Gość wtrącał się czarny do polityki
no kurwa moze by ktos cos odpowiedział?