Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol borowiecki Łódź

wysłałem dziewczynie ksz kwiatów, a z jej strony zero reakcji

Polecane posty

Gość Essence ...
Nieprawda, to ładny i miły gest ... Lubię facetów z polotem ... dużo bardziej niż chamów zagadujących w stylu "mała...

moze ona sama nie wie co powiedziec...? Ja tez bym nie wiedziala co zrobic w takiej sytuacji i bym czekala... podejdz do niej i zagadaj

Gość oligarchia plebejska
a ja sama nie wiem co miałabym zrobić? dzwonić do niego? a ona ma twój numer? nie lepie było napisać w liście: ZADZWONIĘ WIECZOREM? i próbować się wtedy umówić? wtedy by podziękowała i byś wiedział czy chce się umówić. a tak ona została z prezentem sama i zastanawia się co ma robić. W końcu twoja inicjatywa więc przeprowadź ją do końCA!

Gość CHŁOPAK TEJ OD KWIATKÓW
moja dziewczyna kazała ci podziekowac za kwiatki, ale za czekoladki nie dziekuje bo tylko sraki dostała

Gość dddddddffhfhfhfljl;kj;lk;k
ty kontrolujacy dupku i nawine du[penki panienki co z nim milo rozmawiaja nastepny dla panienek tiopik to kobiety moletsowaznie psychoczne czy jakis tam na kafeterii wysyla dupek prezenty do nioeznajowmej a potem zaklada topik na kafeterii??ten facet to popierdolony kutas madra ta co cicho siedzi i unika palanta walnales kogos kretyinie? a przyjdz tu na topik tchorzu i wyjasnij swoje popierdolone zachowanie i motywacje

Gość Essence ...
Mnie przysłał w kwiatach swoje imię i nr telefonu. (w ogóle go nie znałam). I mimo, że wiedziałam, że odpowiadanie jest manipulacją z jego strony, to uznałam, że tak trzeba ... I co? Przeżyłam ... nawet jakiś czas z nim kręciłam ...

Gość Essence ...
Jestem otwarta na ludzi .. Cenię inicjatywę!

oh zamknij sie essence

Gość Essence ...
Mój piękny książę po tym jak zobaczył mnie w restauracji wynajął nawet ludzi aby mnie odnaleźli ...

Gość Essence ...
Zamykam, bo wolę opalać się w ogrodzie ... niż rozmawiać z prymitywami ... co nie potrafią się zachować ... :O

Gość karol borowiecki Łódź
Alez tutaj ludzie czytają nieuważnie powtorze raz jeszcze: TO NIE JEST NIEZNAJOMA znamy sie dobrze, razem studiujemy. W liście nie napsialem,ze ja kocham czy ze chce sie z nią umowic. Napisalem,ze mi sie podoba, jest miła i interesujaca i że chcialbym ja bliżej poznać.

Gość magda bialsytok
ja bym cie zgnoiła, to poniżające dla dziewczyny dostac w ten sposub kwiaty, co ty nie masz odwagi rzeby dac osobiśćie, brak słów co za palant, ja bym cie olała.Tchurz, jestes dla mnie zero

Gość CHŁOPAK TEJ OD KWIATKÓW
koleś możesz dosłać nam jeszcze tych czekoladek? mi posmakowały a wrzuciłbym coś na ząb

hey karol borowiecki Łódź wlasciciel lodzi karol borowiecki SPIERDALAJ TCHORZU

Gość oligarchia plebejska
no to z tego wynika, że następny krok Twój... to był tylko sygnał że chcesz ją bliżej poznać... i naprawde oczekiwałeś że ona do ciebie przyjdzie się umówić? ona teraz czeka z zaciekawieniem, a tu zero reacji od ciebie... :D

Gość dziewczę z kafe
bardzo miły gest, ale jakiej reakcji oczekiwałeś? ja na miejscu dziewczyny nie wiedziałabym co zrobić..byłam w podobnej sytuacji, chłopak wysłał mi liścik w którym napisał, że bardzo mu się podobam itp..ja byłam bardzo nieśmiała i nie wiedziałam, co zrobić, znałam go słabo i po prostu mijaliśmy się po korytarzach..sam do mnie nigdy nie podszedł i tak sprawa umarła.

Gość uroczo
jak ja bym chciała dostać taki niespodziewany bukiet bez okazji... nie docenia panna, nawet jak jej sie nie podobasz to powinna chociaż odesłać liścik z prostym słowem dziękuję..

Gość karolu......
Skoro napisałes że ci sie podoba i , że chcesz ja bliżej poznać to założe się, iż ta dziewczyna czeka na twój kolejny ruch. Może jest nieśmiała. Różnie bywa. Podejdź do niej sam i zagadaj. Przynajmniej zobaczysz jaka jest jej reakcja. A tak to wysłałeś kwiaty, czekoladki i czekasz jak głupi nie wiadomo na co.

uroczo glupota kafeterii to mnie czasem zaskakuje

Gość dghdgdgdg
powinna iszc na policje na temat tego niechcianego adoratora ktory jej nie chce zostawic w spokoju

Gość penis ropiejący na pustyni
ona dostała na bank biegónki i sie obraziła na maxa, ale z ciebie cwel ze kupiłeś przeterminowane czekoladki z tesco

Gość dghdgdgdg
szukiwany karol borowiecki Łódź przez mijscowa policje

Gość do magda bialystok
A to się znalazła ekspertka od siedmiu boleści. Tchórzy to sobie możesz szukać u siebie w rodzinie. Naucz się pisać gwiazdo, a potem się wypowiadaj. P.S. Nie zgadzam się, że taka forma wręczenia kwiatów jest poniżająca dla osoby obdarowywanej. Żal mi księżniczko twojego punktu widzenia :P

Widocznie ma cię gdzieś ale swoją drogą dziwna dziewczyna jeśli nie chciała mogła odesłać a skoro już wzięła to wypadało by chociaż podziękować.

,,W liście nie napsialem,ze ja kocham czy ze chce sie z nią umowic. Napisalem,ze mi sie podoba, jest miła i interesujaca i że chcialbym ja bliżej poznać'' wszystko ok ale to,że ja kochasz mogłeś sobie podarować:)

Gość do mila jak zawsze ;)
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!!! Boże widzisz i nie grzmisz

Gość dghdgdgdg
absolutnie! powinna mu podzikeowac kopniakiem w penisa

Gość dghdgdgdg
mila glupoto wlasnie dlategfo ograniczonba jestes durna

Gość dghdgdgdg
hey mila masz tam ajkies fotosiki?