Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol borowiecki Łódź

wysłałem dziewczynie ksz kwiatów, a z jej strony zero reakcji

Polecane posty

Stracila i to duzo... Swoja droga mi tez taki jeden ciagle cos przysylal,ale od poczatku mu powiedzialam ze NIC z tego, a on dalej słal i słal, wkoncu odpuscil gdy mu powiedzialam ze za maz wychodze...ale gdyby byl w moim typie nawet bym sie nie zastanawiala...Fakt mogla Ci chcociaz podziekowac...przynajmniej tak by wypadalo i ewentualnie pow ze sie umowi albo nie.Nie zalamuj sie znajdziesz taka ktora to doceni:)

Gość dghdgdgdg
no ale nistety bohaterka tego niesamowiecie madrego genialnego blyskotliwego powyzszego postu juz zajeta...

Gość sztuka mięsa wołowego
hehe, temat dobry ta dziewczyna musi mieć coś nie tak pod kopułą a te wszystkie agresywne teksty na topiku to głosy przegranych kobiet ktore już dawno przestały marzyć o tym, że ktoś im prześle kwiaty kobiety sa niesamowicie zlośliwe, zawistne i fałszywe. Te kobiety już w zasadzie jakby nie żyły. One wegetują. Nie wierzą w nic. nad nimi też trzeba się pochylić

Gość sŁODZIK23
sztuka mięsa wołowego - bingo! Trafione w dziesiątkę!

Gość sŁODZIK23
Dokładnie, to "coś" z zawiści itd. nawet sobie wmówi, że takie kwiaty to czyste zło ... :O

Gość dziewczę z kafe
czyste zło :D :D :D :D :D

Gość sŁODZIK30
:D

Gość a propo
AUTORZE tu chyba wiekszość kobiet pisze. cos mi się wydaje że juz żadnej kwiatów nie poślesz. ale chamstwem zalatuje :(

Gość boś głupi chop nie kumaty
a co ona krowa, żeby żreć rośliny, wysyłasz jeden kwiat i konkreta, głupku kańciasty....

Niestety nie wiem co niby jest takiego ,,nie tak''w mojej wypowiedzi ale niech wam będzie. Głupim się ustępuje więc nie będę odbierać wam waszych racji. (wiem teraz ktoś napisze odwrotność tego co tutaj pisze):D