Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmonauta

UWIELBIAM to....

Polecane posty

Gość łojojoj
kosmonauta dawaj do mnie bo jak nie to z palca strzelam..:D

Gość amateri
Kosmonauto.... Mam nadzieje, że stworzysz coś jeszcze dzisiaj na forum...tylko wytrzyj klawiaturę:) Ale srio.... jesli potrafisz sie oddawac za kazdym w ten sposób w seksie, to musisz byc wysmienitym kochankiem. Jesli tylko kilka razy, pozostajac pod wpływem nowej laski, która nie owiała Cie jeszcze rutyną dnia codziennego, to jesteś jak 90% facetów... Ale pisz.... twórczośc rozwija fantazje i potrzeby seksualne. Ja tez uwielbiam sex...

Gość kjijipo
całkiem przyjemnie napisane kosmonauto

Gość nie kochasz ale tesknisz?
kiedyś ktoś tak podobnie ... :)

Gość babajaga4343
jęzeli taki jestes jak opisujesz to z checią bym sie z tobą poprzewracała napisz coś jeszcze

Gość mam 45 latka
Kosmonauto, jestes super. Bede Twoj tekst sobie od czasu od czasu czytac. Czy Ty tak czules tylko z jedna kobieta? A jak czules z innymi, czego brakowalo? napisz prosze

Gość Mała tęsknota
Ubrana w zwiewną sukienkę szłam ulicą,w głowie szumiała ostatnia rozmowa-nie mam juz sił,nie chcę tak żyć.Jednak jak cokolwiek zmienić kocham go .serce kołatało jakby za chwilkę miało wydobyć sie na ruchliwą ulicę i rzucić pod koła rozpędzonego samochodu.Uspokój się to minie zobaczysz-ktoś szeptał mi do ucha.Wiedziałam,że to przyjazny głos.Był nie tylko dźwięczny ale tak bardzo prawdziwy.Podeszłam do ławki usiadłam na niej a głos przysiadł obok mnie.Czułam jak bierze mnie za rękę,całuje ją i przyciąga do swojego cipłego bicia serca.Nie czułam nic poza biciem.Troszkę zaniepokojona osunęłam sie na koniuszek ławki.Nie bój się mnie jestem przyjacielem-odrzekł głos.Nie boje się wiem kim jesteś-ale mi bije serducho .Czy to możliwe?Czy to naprawdę TY?Chodź pokaże Ci coś -na pewno będziesz to pamiętała...

Gość palącepragnienie
kosmonauto:* dotykam sie czytając co piszesz..

Gość kotka na parapecie
zajebisty tekst KOSMONAUTO jestem pod wrażeniem jeżeli jestes taki w realu jak opisujesz, to z chęcią bym się z tobą poprzewracała!!! uwielbiam gdy mężczyzna wie jak wyglada gra wstępna,gdy pokazuje sweoje pożądanie KOSMONAUTO napisz coś jeszcze,nie daj sie prosić

Gość Ffffffffffff
Zajebiste

Gość Mokro wam ? cha cha
Jest dobry w pisaniu, ale czy na żywo ? Nie sądzę.