Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisienka_czereśniowa

byłam na weselu i jestem w szoku : goście i ich skandaliczne zachowanie

Polecane posty

- ludzie wynosili alkohol :O do aut ,zresztą nie tylko alkohol ( widzialam jak jakaś ciotka panny młodej wsadziła do torebki talerzyk z takimi kruchymi ciasteczkami :O -slyszałam jak przy stole obgadywano pannę młodą ,że ma dziwną suknię i ,że pewnie złapała faceta na dziecko (choć wcale nie jest w ciązy) a gdy ta dziewczyna podeszła tak prawili jej komplementy ,że aż żal coś mówić :O -wiem od pana młodego ,że nie zapraszali dzieci mimo to kręciło się kolo 7 dzieci ktore nie dość ,że się darły i przeszkadzały to jeszcze porozbijaly kieliszki.Ich rodzice nie "widzieli" jak zachowują się ich maleństwa -w wc (byłam z 3 razy) nie spłukiwali za sobą wody więc wszelkie kupy byly na wierzchu :O w trzech toaletach niespłukane kupy ( 2 razy widziałam :O) -jakaś dziewczyna przykleiła zużyta podpaskę do drzwi od kabiny w wc masakra jak tak można? żal mi PM którzy zapraszali przecież rodzinę i znajomych :O

no niestety,takie sa realia... pracowalam kiedys na weselach jako kelnerka,to tez sie napatrzylam...

Kultura ludzi bywa straszna :( ale najśmieszniejsze jest to, że kiedy ktoś mówi, że nie chce wesela bo nie chce ryzykować takich właśnie sytuacji (nie można nigdy wszystkiego przewidzieć), to zaraz zlatują się tabuny krytykantek z tekstem "jakie wy macie rodziny, u mnie nigdy... blebleble". Tak więc nikt nie ma takiej rodziny/znajomych, natomiast chyba każdy zaobserwował takie akcje. Ciekawi mnie jedynie jak to jest możliwe :P

Gość legaca
wieś i hamstwo,szkoda młodych

wlasnie dlatego nie warto robic wesel, mnostwwo stresu, przygotowan i pieniedzy a ciotki ci dupe obrobia.. nie lepiej zykla kolacja w knajpce z najblizszymi a potem gdzies jechac?

Gość sammer
jak jest tyle osob to ludzie mylstaze w "tlumie"nic nie widac i niewiadomo kto to zrobil jak juz cos sie stanie

niestety :( przykre to i smutne bardzo, że ludzie nie szanują wysiłku jaki Młodzi wkładają w organizację takiej uroczystości

o kurcze ale towarzystwo u mnie nie bylo takich zachowan dziwnych...my akurat zapraszalismy z dziecmi ale byly grzeczne i zadne sie nie darlo i nie latalo ale moze dlatego ze byly w wieku od 6 do 14 lat nie wiem..ale wspolczuje a to co napisalas o toaletach to szok.....jak mozna byc tak chamskim

ja dzisiaj byłam na komunii i było świetnie :) towarzystwo zachowywało się na poziomie i aż żal było wychodzić :) autorko wiesz tych ludzi zapewne nikt nie nauczył dobrych manier i wychowania, ot tak przyszli sobie na wesele i tylko czekali kogo by tu "obsmarować" :O

serio mi bylo szkoda młodych . wiem ,że rodziny się nie wybiera ale mimo no wybaczcie :O ok przeboleję dzieci ;) wiadomo nie zrobiły tego umyślnie ale nie umiem pojąć jak wielkim problemem jest spuszczenie za sobą wody w wc albo wywalenie zużytej podpaski do kosza. :O:O Niby towarzystwo na poziomie ale :O:O:O

Gość ejbisi
Ja byłam na kilku weselach i nigdy się z żadną z opisanych sytuacji nie spotkałam, więc nie mówcie że w każdej rodzinie tak jest.

Kurde- chamstwo aż szok. Ale niestety nie każdy ma rodzinkę na poziomie. Człowiek się stara jak może dogodzić a potem go tak potraktują. Wczoraj teściowa opowiadała co u nich ostatnio się przydarzyło w związku z weselami. Okazało się że ludzie dawali wódkę dzieciakom na ślogach/bramach. A gdy ksiądz zwrócił uwagę to go goście jeszcze przekleństwami obrzucili. Masakra. Podobno kilka rodzinek patologicznych się nauczyło że jak wyślą dzieci na ślogę ot im wódki przyniosą.

Gość u mnie na weselu zdazyl sie ty
lko jeden maly incydent... Welon zlapala dziewczyna kolegi meza. A on juz zdeczka wstawiony. Ze on musi zlapac musznik. Bo zadnen inny nie bedzie z jego pana tanczyl, czy buzi sobie dawal. JAk to uslyszlama, wstalam, podeszlam i powiedzialam, ze nikt nie kazal im brac udzialu w tej zabawie. I on tu nie bedzie mi scenariusza ukladal. Jak sie nie podoba to droga wolna i moze wyjsc!!! A nie z morda to faceta z zespolu. Powiedzialam albo jeszcze raz rzucam welonem i twoja swieta krowa nie lapie, albo ty zachowujesz sie jak czlowiek... I co... zachowal sie jak czlowiek. Ale tamtych ludzi nie rozumiem. Aha wodke to i ja zawsze bralam z wesela. jedna butele weselna i juz... :P

Jak można wynosić wódkę? Przecież wystarczy młodych zapytać na pewno by nie odmówili ;/

Są różni ludzie i różnie się zachowują:-( niestety:-( w ten weekend byłam na weselu i niesmak pozostał. Wczoraj w poprawiny na stołach była zlewana wódka i napoje z soboty:( ech... Niby wesele "z pompa" a tu taki numer wycieli:-( miesiąc temu na weselu było skromniej za to świetnie zorganizowane i bez takich nieprzyjemnych incydentów:-(

Gość Guanina
ja w zeszłe wakacje jak byłam na weselu u znajomych to widziałam jak jakaś tam ciotka pary młodej wrzucała do reklamówki mięso :/

Gość Kelcia
kiedyś pojechałam na poprawiny do kuzyna, ale rodzice mi opowiadali co się działo dzień wcześniej. Ponoć koledzy pana młodego pod stołami mieli pochowane w reklamówkach nie wiadomo ile butelek, wódka przy tamtym stole ginęła po prostu i jeszcze poganiali starostę żeby przynosił nowe. Jak się później okazało po tym co młodzi rozdali dla kierowców i po podliczeniu butelek to prawie 3 tuzinów wódki brakowało. Co do skandalicznych zachowań, pamiętam jak się zniesmaczyłam kiedyś jak zobaczyłam moich teściów i ciotki jak po weselu pakowali całe reklamówki jedzenia, wódki, to było wesele kuzynki męża. Byłam zniesmaczona sytuacja aż wyszłam stamtąd żeby nikt mnie z nimi nie widział. Powiedziałam od razu mojemu jeszcze wtedy chłopakowi że mnie to zniesmaczyło. Jak się później okazało dowiedziałam się od niego, to rodzice młodej poprosili ich żeby sprzątneli w reklamówki co się da ze stołów, bo część rzeczy ginie w tajemniczych okolicznościach w kuchni. Głupio mi że to wtedy powiedziałam, a wódkę i część z tego jedzenia konsumowaliśmy na poprawinach u ciotki więc nie zawsze to takie jest jak wygląda.