Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u2bator

Ile za ubezpieczenie samochodu?

Polecane posty

Gość u2bator
wiec mam sie nie dopisywac, ok dzieki

Bedzie taniej ;P Ale zapytaj tez w centrum ubezpieczen samochodowych, ktore ubezpieczalnia jak do tego podchodzi i gdzie ewentualnie wspolwlasciciel nie bylby duzym dodatkowym kosztem ;)

Gość króliczka3
ja jak patrzyłam i porównywałam ubezpieczycieli to jednak PZU wychodzi naprawde najtaniej. I to mówie o ofertach dla nowych samochodów.

Gość wszystkie firmy sa pozadne
jak im sie placi na czas, ale jak oni musza wyplacic to juz nie jest tak cudownie. Wiec nie piszcie ze jakas tam firma jest pozadna, szukacie najtanszych i tyle a potem wymagacie nie wiadomo ile odszkodowania

Gość janiczka3
No tak,ale nie można myslec o najgorszym ,ze po to wykupujesz OC aby wyciagnac od ubezpieczyciela ak najwiecej odszkodowania.To chore.

Gość energiaa
Czy jest problem w pzu z wypłatą odszkodowań? Na tle konkurencji wydaje mi się że wręcz przeciwnie, bardzo dobrze to wygląda.

Gość paulibka9
Mysle ze masz racje,bo nawet w necie jak sie popatrzy to ludzie jednak coraz pozytywniej wyrazaja sie o PZU.

Gość Monar
Tak sobie myślę, że w razie wyjazdów za granicę może przydać się polisa Wojażer, bo samo AC/OC czasami nie wystarcza. A ta polisa pokrywa ewentualne koszty leczenia za granicą, utratę bagażu i tak dalej.

Gość Robinson76
Porównywarka pokaże się gdzie najtaniej http://ubezpieczenie.pl - masz tam dostęp do ofert wszystkich ubezpieczycieli w jednym miejscu

Gość energiaaa
Zima idzie śniezna i mroźna , warto sobie o assistancach przypomniec, taka karta Pomoc zapewne niejednemu się przyda.

Pewnie masz rację z tą kartą, ja w ostatnich dniach kilka razy widziałam samochody pomocy, zarówno te do transportu uszkodzonych jak i te małe, do dowozu

Gość rivella
Porównywarki porównywarkami, ale jeśli nie jesteśmy zdecydowani jaka polisa będzie dla nas najlepsza, to najlepiej zapytać eksperta na stronie jakieubezpieczenie.pl

Gość asaaa
sprawdz w mbanku - mozesz na stronie wpisac wszystkie dane i obliczy ci skladki w kilku firmach. sa one czesto nizsze niz w jakims punkcie ubezpieczen. dodatkowo jesli posiadasz konto w mbanku to beda ci sciagac z konta skladki - nie musisz sie martwic ze zapomnisz;) co do wyboru ubezpieczalni - jesli chodzi o samo OC to mozna wybierac najtansze, i tak to nie tobie jest wyplacane ubezpieczenie tylko poszkodowanemu! jesli chodzi o AC to juz warto przejrzec oferty roznych firm... mozesz zarejestrowac auto np na matke (wez ja ze soba w momencie kupna - to na nia musi zostac spisana umowa!) i wtedy ubezpieczysz tylko na nia - zadnych zwyzek ci nie nalicza! bo w koncu auto jest matki... mozesz nim bez problemu jezdzic (sam jezdze samochodami ojca i nie ma zadnych problemow, policja nawet przy stluczce nic nie pisnela) problem w tym tylko taki, ze tobie nie beda naliczane zadne znizki za bezwypadkowa jazde, natomiast jesli spowodujesz wypadek twojej matce zabiora znizki. nie jest tez prawda ze do 25roku zycia nie sa naliczane zadne znizki, a doliczaja ci 50% zwyzek. wszystko zalezy od oferty - dlatego polecam mbank bo tam w HDI naliczaja znizki dla wszystkich juz od pierwszego roku! a tym ktorzy dali sie wciagnac w +50% gratuluje wyboru;) http://infobot.pl/r/1Sns

Gość megannka
Nie najtańsze a znane, takie jakie polecają znajomi bo człowiek kierując się przy wyborze ubezpieczyciela kieruje się głównie opiniami znajomych.

możecie coś powiedzieć na temat assistance w generali? zastanawiam się nad ich ofertą i chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce...

Gość energiaa
Szerszy zakres ubezpieczenia za podobną cenę masz kupując kartę Pomoc, o której poprzednicy wspominali.

Gość Sprawdź koniecznie_
Jeśli chodzi o OC/AC to zawsze warto porównać poniższą ofertę: najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/liberty/index.html * ubezpieczenie Mini Assistance w pakiecie bez dodatkowych opłat * przeniesienie zniżki z OC na AC * 5 % dodatkowej zniżki przy zakupie przez Internet Wydaje się być ciekawa!

Gość syoss
Tez myślę że karta Pomoc to dobry wybór

I tak masz zniżkę na AC jak masz cały pakiet, przynajmniej tak jest w PZU, n dodatek teraz masz all risks w ubezpieczeniu.

Gość inezzka
Prawda, takiego ubezpieczenia nie ma większość ubezpieczycieli w Polsce, a w ofercie PZU jest raz pierwszy.

Gość zatańczmy!
generali ma teraz promocję, przy zakupie OC dostaje się za 1zł ubezpieczenie bagażu - jak dla mnie to zwiększony komfort psychiczny za żadne pieniądze, bardzo udana promocja

widzę, ze do AC można wziąć pakiet bagaż i wtedy mamy ubezpieczenie też od kradzieży bagażu, a nie tylko od zniszczenia

Gość muzzy
Najtańsze OC na polskim rynku. Tylko w Liberty Direct. Numer 72998392 uprawnia do zniżki do końca marca. Można go wykorzystać przy ubezpieczeniu się przez internet i infolinię. Możesz zaoszczędzić do 100zł

Gość energiaaa
Znacie szczegóły może tej usługi door to door?