Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapselek20

8 kobiet w lozku, a 22 lata , to duzo?

Polecane posty

Gość kapselek20
Podczas rozmowy z nim, bo po prostu spyttalam ile mial partnerek seksualnych, zdziwil sie,ze o to pytam,ale odpowiedzial... Powiedzial cos ,ze nie chce wyjsc na takiego co tylko zalicza kolejne... I za chwile sie zasmial,ze nie ma Hiv.

Gość czterdziesci i cztery44
jacy wy zryci jesteście!! i co z tego ile miał kobiet przed tobą.. no chyba,że prawiczka szukasz.. Mój miał przede mną 6kobiet + raz był na dziwkach w burdelu ale odkąd jest ze mną ma tylko mnie, jest moim mężem od 10lat i wiem,ze mnie ni8e zdradził..

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
duzo. wg mnie za duzo. bzykał sobie od tak zapewne, a takich panow to ja nie lubię ;) znajdz sobie porządniejszego, a nie takiego jak ten ze pcha wszystko ci się rusza ;)

jak komuś przeszkadza ilośc partenrów czy partnerek niech sobie szuka prawiiczka(ciekawe jak to stwierdzi) alboo dziewice( choć anal, oral itd a nawet klasyczny seks może mieć i tak za sobą) :D tylko nie wiem jaki to ma sens. ilość partnerów NIE ŚWIADCZY O TYM JAKI KTOŚ BĘDZIE W ZWIĄZKU!!!!!!!! i zrozumcie to w końcu :O to czy zdradzał/ła , czy zostawiał/łą dla innego itd to jest jakiś sygnał. a ilość partnerów nie ma nic do rzeczy , ale i po co ja to pisze i tak nie skumacie o co chodzi.

Gość dobre dobre, idiotka
i co z tego ile miał kobiet przed tobą.. no chyba,że prawiczka szukasz .. Mój miał przede mną 6kobiet + raz był na dzi**ach w burdelu ale odkąd jest ze mną ma tylko mnie, jest moim mężem od 10lat i wiem,ze mnie ni8e zdradził.. Skad sie biora takie kretynki nigdy nie moge sie nadziwic:D Wziela sobie szmate za meza ale dalej idiotka wciska wszystkim kity ze niby tylko ja pakuje:D Wypieprzaj idiotko bo draznia mnie kretynki co biora szmaty za mezow a pozniej w kolo pitola jakich to nie maja swietnych mezusiow, a wszyscy w kolo tylko usmiechaja sie po katach wymownie albo mowia wprost ae do tlumok nie dociera. Kompleksy zapewne ze nie stac ja na nic lepszego tylko ruchacza zasyfialych dziwek buehehehe:D Ale ci sie sztuka trafila, kuzwa chyba ci zazdroszcze ze taka meska szmAte masz w domu na poziomie dziwki zaspermionej po pietnastu klientach. I twoj mezus ktorego nie stac na nic lepszego niz brudna zaspermiona dziwka:D Pewnie dalej mu ta zaspermiona dziwka z gaci jedzie fujjjj:classic_cool:

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
jesli to byly partnerki z ktorymmi byl w zwiazku, to ok, tak sie zycie uklada. ja mimo 22 lat tez miałam juz kilku. ale jesli koles dyma co impreze inna laske, to chyba o nim coś swiadczy ;/ i nagle tego nie zaprzestanie w jednej chwili bo poznał jakas tam dziewczyne.

Gość dobre dobre, idiotka
te to znowu ja, a ty myslisz ze co swiadczy o czlowieku???? Caloksztalt swiadczy o czlowieku, ilosc partnerek, podejscie do seksu i kobiet, poprzednie zwiazki i nawet to jakie to byly kobiety. Wszystko to ksztaltuje nasz charakter i nasza osobowosc. To ze ktos ruchal kurvy na trasie to chyba bie swiadczy o niczym, wrecz przeciwnie ze jesli tak lekko traktuje sprawy seksu i ta kobiete jak przedmiot to nie ma co liczyc ze z toba nagle seks nie bedzie sportem a ty przedmiotem do jego uprawiania, a skoro kobiety to przedmioty to tak nalezy je traktowaca, a zmana przedmotu do cwiczen to tez nic zlego bo przeciez to tylko seks, tylko sport wiec o co halo. A jak lubil przylozyc poprzednim partnerkom to nie licz ze tobie nie przylozy:P I tak kurva wszystko to swiadczy o czlowieku i o osobowosci, o podejsciu do seksu, uczuc milosci i prtnerstwa. A te idiotki co pierdola ze to nie istotnie niech wypieprzaja bo mnie draznia. Sczegolnie te od mezow dziwkarzy tzw. meskich wycieruchow.

Gość Najgorsi sa amatorzy cip na
zetony. Cos ala wrzuc monete i ruchaj:D Tacy to najbardziej napawaja mnie obrzydzeniem:O I te ich popierdolone panienki ktore toleruja te ich wybryki w imie milosci:D Patologia az sie rzygac chce. Do tej co mam meza chadzajacego do burdelu- wspulczuje ci meza kurwy:D Moze on niech stanie przy trasie i dorobi do waszego budzetu, przeciez to nic zlego ze sie czlowiek kurwi z kim popadnie:D

pomarańćzo, nie świadczy o tym jaki będzie w związki ktoś...to ile miał/łą partnerów. ja miaełm dajmy na to 3 partnerki...w tym dwie w związkach. czyli co to o mnie świadczy?:D że będę ok w związku czy beee?:D to głupie. to że ktoś nie miał kobiety i poszedł na dziwki nie świadczy o tym że będzie chodził będąc w związku. ale jesli masz info że bił poprzednią dziewczynę, zdradzał itd to jest jakiś sygnał. ale że miał 2,5, 8 kobiet al bo ona 3,5,10 to nie powie CI czy będzie wierna/wierny. to żadnen argument :D taka ocena może być krzywdząca bardzo. ps.ja bym zdrady bardziej obawiał się ze strony dziewicy/prawiczka niż kogoś mającego np 3-4 czy nawet 8 partnerów.

ps. a chodzenie na dziwki do jakiegoś ekskluzywnego burdelu jest pod względem chorób,wirusów bezpieczniejsze niż seks przypadkowych z kimś w klubie,dyskotece a nawet często niż z własnym partnerem, mężem czy żona 🖐️

Gość a ja spotykalam sie z chlopaki
em który miał przede mną 22 kobiety, w sensie regularnie się z nimi pieprzył. Ma 24 lata. teraz się spotykam z chłopakiem, w zasadzie spotykałam, który sypiał z prawie wszystkimi dziewczynami które ma w znajomych w nk, coś ok, 80 ma 26 lat. Oczywiście dowiedziałam się o tym po fakcie. I to od dziewczyn które byly przede mną. Jedna dowiadywała się od drugiej...Nadal nie mogę w to uwierzyć, ale tak jest. To fakt, a ja byłam w stanie wczesnej wypychac tą myśl ze swidomości. Mam nadzieję, i życzę mu tego, żeby ocknął się ok 35 lat, stwierdził, ze jest sam i kiedy bedzie mu zależało - nikogo nie poznał. Życzę mu z całego serca, żeby ten skończony kurwiarz został sam jak palec, zeby cierpiał tak jak ja. I tak bedzie. Zestarzej się i nie bedzie mial mu kto herbaty zrobić. AAA i żeby jeszcze złapał jakiegoś syfa. O tak.

Gość facet facet...
a gowno sie znacie! kazdy facet mysli o prostytutce zeby sprobowac,chociaz raz! ale jak juz sprobuje to widzi ze zadna rewelacja i cala ochota przechodzi i nigdy w zyciu wiecej nie skorzysta... wiec panny ktore maja kolesi ktorzy nigdy z prostytutki nie skorzystali niech uwazaja bo w glowie to oni maja 100mysli:)

Gość niankaaaaa
ciekawe