Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Efekt motyla-powalił mnie.

Polecane posty

Jestem teraz po operacji kolana i sie nudze, wiec wpadłem na pomysł obejrzenia filmu.Nie umiem recenzowac filmów, nie ogladam ich tez zbyt wiele, ale "Efekt motyla" po prostu mnie powalił. Napisałem to, zeby jak najwiecej osób to obejrzało i poznac opinie tych, którzy już to widzieli.

Gość gostek z czatu
mnie bardziej powaliło "wagina na stole operacyjnym"

Gość xdfdsfsd
jedynka jako jedyna miała jakiś poziom. nie jest to film wybitny, ale wart obejrzenia na pewno.

Takze tak jak napisałem, mam teraz duzo czasu i chetnie cos poogladam, mimo iz jakos filmy niespecjalnie mnie kreciły (pewnie dlatego ze nie miałem na nie czasu). Jakies propozycje? Pozyczyłem od kumpla pare dramatów i thrillerów, wiec moze cos na rozweselenie, jakas komedia?

"Efekt motyla" to faktycznie dobry fil, chociaz ciekawi mnie jakie zakonczenie ogladales:P Dwojka i trojka jest do dupy. Komedii nie lubie, wszystkie sa dla mnie na "jedno kopyto". Z thillerow polecalabym "Przeczucie" ale nie wersje amerykanska a japonska.

Gość xdfdsfsd
przede wszystkim od Darrena Aronofsky'ego: źródło, requiem dla snu, pi oraz nowsze choć ich nie oglądałem ale w ciemno polecę. clerks, dogma i jay i cichy bob od Kevina Smitha, jeśli lubisz komedie, a z nowszych ostatni król szkocji czy shutter island.

Gość efekt motyla to taki gniot
efekt motyla to taki ćwierćinteligentny gniot dla nastolatków żeby ci się mogli dowartościować obejrzeniem (ćwierć) inteligentnego filmu

Gość lilymalilly
faktycznie pierwsza cz.byla najlepsza,pozostale juz takie nie byly.

W zakonczeniu Evan spalił swoje wszystkie dzienniki. Była jeszcze scena jak mija sie z Kayleigh na ulicy, przytzrymuje sie i odwraca, jednak odchodzi dalej.

Gość .....ot..co......
efekt motyla to pseudoartystyczna i pseudoambitna szmira :O jest to coelho w filmowym wydaniu tzn "ambitne" kino dla mas:O ludzie!

no dobra, w takim razie jestem chyba zbyt nisko poziomem umysłowym. Gratuluje wszystkim madrym inteligencji i rozwiniecia umysłowego.

a kto powiedzial ze "Efekt motyla" to film ambitny? jest dobry, fajny, moze zaciekawic. Co do filmow ambitnych to moze cos polecisz?:P

autorze sa jeszcze 3 zakonczenia tego filmu:P i nie przejmuj sie tymi "ambitnymi" ktorzy krzycza na temat filmu co jest malo ambitny ale jako przyklad ambitnego nie podaja nic:D

załozyłem nowy temat mysle ze powinno byc zainteresowanie i moze zrobie jakas liste ;p

Gość taa niedobra pupa
Mi się podobał, ale bez zachwytu... A jakie filmy lubisz? Z komedii jest bardzo dobry: Starsza pani musi zniknąć. Z sensacji podobało mi się "Deja vu"...

Gość ten film
to naiwna powiastka luźno interpretująca naukę

Własnie słąbo u mnie z filmami. Nie jestem za bardzo obeznany i na razie sie kształtuje. Powiedzmy ze fajnie jest obejrzec jakas komedie, ale lubie bardzo dramaty (bo widze w nich swoje zycie czesto). Jesli chopdzi o jakis film to np: Gran Torino-dramat

Fakt, film jest dobry, ale nie powalający.. każdy ma inny gust. :P

Gość desz-nikt nie może przeżyć
naiwna, ale może dzięki temu ktoś sięgnął po podręcznik i się zaciekawił głębiej tematem. to tez dobre jest.

jsli włąsnie isc tym tropem, to zaraz po obejrzeniu filmu szukałem w googlach cos o teoriach chaosu i o kształtowaniu wspomnien i ich przywoływaniu.