Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks_slask

macanie w busie

Polecane posty

Gość gość
chomika se pomacaj

Gość gość
Miałam takie zdarzenia , ostatnio latem - Jechałam w tramwaju było ciepło miałam ciasny top i stanik na sobie , przedemna stanol jakis 16-18 latek i niby przez przypadek ręka spałam mnie za biust. Walenia mni liścia , on sie speszył i wysiadł zaraz na następnym przystanku. Bywało lepiej juz , no ale z takim beszczelstwem no to musiało sie tak skończyć

Gość gość
kuchważ, po jakiemu ty piszesz, tępa lampucero?!

Gość gość
Ktoś z Trn? Może?

Gość gość
takie rzeczy chyba zdarzają się często. rok temu jechałam autobusem w tłoku po 16tej. za mną stała dziewczyna i po chwili poczułam jak jej biust przywiera do moich pleców. Niby normalne ale jak za chwile poczułam, ze jej udo przylega do mojej pupy to poczułam się dziwnie. napierała na mnie swoją cipką i mimo tego, ze nigdy nie miałam do czynienia z dziewczyną to nawet zrobilo mi się przyjemnie.

Gość gość
Ktoś może jest z Torunia?

Gość gość
:)

Gość gość
Marzę o tym

Gość gość
Dzisiaj rano w autobusie tłok, bo przecież w wakacje rzadziej jeżdżą.Na tylnej platformie przy drzwiach dosiadła się dziewczyna, ludzie trochę się poprzesuwali i też ścieśnili się tak, że opierała się biustem,brzuchem i myszką o mnie, o moje plecy i pupę.Tak na oko w moim wieku, 20-22 lata. Spódniczkę mam kilka cm nad kolano a pod spodem nic. Czuję się mocne, jakieś egzotyczne perfumy, z nutą jaśminu i cykorii, czuję też w nich cynamon a po chwili dłoń na udzie pod spódniczką.Szepnęła mi do ucha- nie spinaj się, wyluzuj- i jej dłoń przesunęła się na wąziutki trawniczek mojej myszki.Sekundę potem jej palce głaskały moją łechtaczkę.Po chwilowych zesztywnieniu rzeczywiście wyluzowałam, gdy jej paluszki przez chwilę głaskały a potem drażniły mnie w środku.Czułam że wilgotnieję, czułam przypływ podniecenia. Już miękły mi kolana, gdy pocałowała mnie w ucho, zacisnęła na nim delikatnie zęby i powiedziała -cześć! Kątem oka dostrzegłam tylko jej głowę przy drzwiach.Mignęły mi czarne , proste włosy zakrywające kark. W pracy poszłam prosto do łazienki i dyskretnie chusteczkami wytarłam mychę.Narobiła mi smaku na o wiele więcej.

Gość gość
rzadko bo rzadko ale czasami mamy tez coś takiego ,że w tłoku nagle jakaś dziewczyna do nas " przylega". Przeżyłam to 2 razy ale bez żadnego obmacywania. Było mi przyjemnie.

Gość gość
Tydzień temu widziałam jak kobieta w autobusie schyliła się po miesięczny, który jej wypadł.Tunika zsunę jej się prawie na biodra a pod spodem nie miała nic.Żadnych majteczek czy stringów. Facet obok mnie pożerał wzrokiem widok jej krągłych pośladków i aż się oblizał. Obciągnęła tunikę i zmieszanym wzrokiem rozejrzała się wokół, bo przecież doskonale zdawała sobie sprawę, że jej goły tyłek i nie tylko, bo z mojego miejsca był widoczny jej trawniczek. Na następnym przystanku wysiadła.Zgrabna kobieta po 30.

Gość Melle25
ta ostatnia w tunice to już przesadziła. nigdy bym się tak nie pokazała

Gość gość
jednak lepiej jeździć samochodem

Gość Śląsk
Śląsk - dotykanie w autobusie, podglądanie, możemy się umówić na twoich warunkach i spełnić fantazję po twojemu napisz na maila jeśli jesteś zainteresowana. Wiek obojętny. Ja 34 lata, szczupły, wysoki, 185 cm, 78 kg fotki na zbiorniku: ChetnyOgierSlask mail: ChetnyOgier@vp.pl Ewentualnie może ktoś poleci jakąś zatłoczoną linie w wakacje w tygodniu na Śląsku? Katowice, Gliwice, Ruda Śląska, Bytom, Zabrze. Jeśli tak to w jakich porach?

Gość gość HK
Nie miałem takich atrakcji.

Gość Kaśka_88
Hej, ja miałam ostatnio taką sytuację. Wchodzę do autobusu linii 820 i jak zwykle rano jadąc na uczelnię tłok niesamowity. Jechałam jak zwykle do Katowic i nagle poczułam jak ktoś smyra mnie swoją ręką po pupie. Nie powiem że to nie było przyjemne bo zrobiło mi się od razu mokro. jechaliśmy tak może z pół godziny przyklejeni do siebie ale niestety nie odważył się na nic więcej. Ciekawe przeżycie :)

Gość Adamxxxxx
Nie raz miałem takie sytuacje... chyba mam szczęście to kobiet stojących obok mnie. W zasadzie codziennie rano dane mi jest podróżować zatłoczonym autobusem. Najciekawsze w tym jest to, że niezwykle rzadko zdarza się reakcja negatywna, tzn. że kobieta próbuje się odsunąć albo w jakikolwiek sposób zareagować, żeby tą sytuację zakończyć. Jak ktoś chce coś więcej na temat to zapraszam - adambg(at)op.pl

Gość fonfel
Ja ostatnio lipe miałem, jadę w zatłoczonym autobusie, obok fajna dziewczyna w obcisłych leginsach więc moja ręka jak ten węgorz z piosenki naqrwia jak złamana, ale niestety pech chciał, że guzik od rękawa zaczepił się o sznureczek od leginsów i moja ręka zakleszczyła się i została uwięziona między nogami tej dziewczyny ;o ona chciała już wychodzić na przystanku a tu zonk ;o miało być dyskretnie a wyszło ordynarne macanko przy wszystkich ;o

Gość gość
Już dawno temu... ;) Jechałem do szkoły i na przystanku wsiadła taka blondyna... Och, ale du-pa.... Było tłoczno, więc staliśmy w mocnym zacisku. Ona akurat tak stanęła naprzeciwko mnie, tylko że tyłem. Stała tak blisko, że jej włosy wpadały mi w twarz. Pachniała tak ślicznie, że to absurd. Miała na sobie bardzo obcisłe, cieniutkie legginsy, wrzynające jej się w tyłeczek. A pupę miała konkretną, okrągłą, szeroką i jędrną. Ten jej upajający zapach i miękkość jej napierającej pupy, myślałem, że się spuszczę.

Gość gość
takie sytuacje się zdarzają ale niektóre opowiastki to zwykła sciema.

Gość on 48lat
Temat fajny...Proponuję abyśmy podawali swój wiek,może miasto,numer linii ...Anonimowość i tak jest a zawsze ten i ów może sobie powyobrażać....

Gość Aaaaaadam
Jeśli kogoś interesuje Warszawa, zapraszam priv (adambg(at)op.pl)

Gość gość
Teraz to wszystko co najfajniejsze ukryte głęboko pod długimi kurtkami i płaszczami dziewczyn i weź macaj, ehhh jak tu żyć.

Gość gość
Najlepszy taki incydent mialem w liceum. Mialem wtedy 17 lat i wracalem ze szkoly. Byla wiosna, tloczny autobus. Wszyscy sie o siebie ocierali. Na jednym przystanku wsiadla laska typu MILF. Na oko 40 lat, bardzo zadbana, seksowna, zabójcze ciało. Miała obcisle jeansy i super okragla pupę. Stanela akurat przede mną, tak ze ciągle dotykala mnie pupa, a jej włosy wręcz wchodzily mi w twarz. Na innych niekorzyść, a na moja korzyść kierowca pedzil i hamowal jak szalony co sprawialo, ze ludźmi rzucalo. Ona ciągle wbijala sie we mnie, wiec mialem pretekst ja dotknąć. Raz za talie, raz za pupę.

Gość gość
Kiedyś mieliśmy z chłopakiem gdy szliśmy razem po plaży i było dwóch chłopaków napalonych na mnie podeszli i pogadali że ja ich mocno podniecam. Spytali czy mogli by mnie złapać za cipkę i piersi. Sytałam chłopaka czy mogą i ku mojemu zdziwieniu chętnie się zgodził. Warunek że będzie się w tym czasie do mnie przytulał. Wiec chłopcy kolejno mnie pieścili po cipce gdzie doprowadzili do mokrej. Gdy chłopakom doszło do wzwodu to mój zaproponował mi seks z nimi i jego udziałem. Byłam zszokowana ale mocno podnieca i się zgodziłam bo mogę nie mieć więcej okazji takiego seksu. Po drodze do mieszkania kupiliśmy prezerwatywy. Takiej tremy nigdy nie miałam nawet przed rozdiziewiczeniemu przez mojego chłopaka. Musze przyznać że byli delikatni i gdy byłam gotowa i chłopak pilnował by nie miała bólu. Doprowadzili mnie oboje do orgazmów i takiego cudownego seksu nie miałam wcześniej.

Gość subtelny
Będę jutro jechał autobusem w relacji inowrocław - Katowice. Autobus NKA kruszwica. Wsiadam o 8 w Uniejowie. Mam ochotę na ekshibicjonizm, może ocieranie lub macanie. Mam 25 lat i podniecają mnie dojrzałe i doświadczone kobiety. Są chętne?

Gość Darek Nowak
ok, naczytałem się Was .. Opowiem swoją historię :) też ciekawa tak sądzę i prawdziwa było too dawno , mam 20l jestem w Wojsku ASG Rembertów ,byłem w Plutonie Sportowym Reprezentowaliśmy Jednostkę na Zawodach między Jednostkami Oczywiście Złota Odznaka WOSF. kto wie ten wie ;) Byłem , a nawet jeszcze jestem ładnie Zbudowany 185/88kg Szczupły Smukły Jasny Blondyn o B.Grzecznej Twarzy, Wracałem z przepustki do Jednostki , oczywiście z Kolegami troszkę popiliśmy nie jakoś bardzo , ale byłem deko napity Jadę Autobusem Miejskim .. tłok ze szok Niedziela ludziska wracają z Wojaży ii i w pewnej chwili ..tłum przepchnęła się na mnie Pani .. Wiek 30-34 , Kawał Zdrowej D**y .. Spódniczka przed kolanko bluzeczka , Zgrabniutka Elegancka Warszawska Damulka , Czarne Kręcony Włosy do Ramion .. Uśmiechneliśmy się do Siebie i stanęła z przodu Autobus ruszył z tyłu Ludziska pchnęli mnie i natarłem na jej Pupkę Fajna Twardziutka .. reakcja szybciutka ..czuję ze rośnie mi K***s hmmmm .. spojrzała na mnie , ja na nią powiedziałem - przepraszam to tłum , znów się uśmiechnęła Jedziemy autobus kołysze .. aa a Ja jeźdzę jej K***sem po Tyłeczku .. po chwili jej mówię .. - Fajna Jesteś - znów Uśmiech pochyliłem się nad nią troszkę .. zaciągnęłem się zapachem Włosów i Perfum ślicznie pachniesz .. kolejny uśmiech .. naprawdę ślicznie pachniała ii i nie wiem .. alkohol jej zapach czy mój twardy duży K***s czy co , ale wsunąłem jej dłoń pod spódniczkę .. wcześniej miałem wrażenie ze też zaczyna kręcić Tyłeczkiem i zacząłem ją głaskać po pośladkach bawić się majtkami cały czas ugniatałem K***sem jej Tyłek .. w pewnej chwili wepchnąłem między pośladki od dołu pogłaskałem ją po Cipci była Gorąca Mięciutka i Mokra .. kurdee miałem Ochotę ją Bzyknąć Serio :) Zabrała mi rękę i zasłoniła się od spodu żebym nie mógł dobierać się do Cipci .. trochę odurzony Nią i twardym mokrym K***sem w Spodniach .. chyba troszkę się poirytowałem .. Teraz Ja zabrałem jej Rękę i się pochyliłem i jej powiedziałem - nie masz co trzymać to mnie się trzymaj , tutaj bo serio Ci Go wsadzę i położyłem jej dłoń na moim B.Twardym K*****e , ponad 20cm. więc miała co trzymać przytrzymałem jej dłoń na K*****e i jak się oswoiła wróciłem do jej Majtek .. tam już serio był kisielek .. Były normalnie mokre .. zacząłem masować Ja przez majtki bawić się Wargami i odchyliłem On ścisnęła mnie mocniej za K****a .. i wepchnąłem ... dokończę innym razem ... muszę znikać :)

Gość gość
Potwierdzam powyższe, też jechałem tym autobusem i wszystko widziałem.

Gość nakrecoony
Są jakieś chętne w Gliwicach na przygody autobusowe? Jeżdżę liniami 710 i 194 :)