Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwerfwerf

Czy we wszystkich przedszkolach jest katecheza? Jak to wygląda?

Polecane posty

Gość fwerfwerf

Jak to jest... Oddaję dziecko do przedszkola i ono ma tam zajęcia z księdzem czy innym takim? To już standard obecnie?

Gość Malinowa_mammba
Katecheza? W przedszkolu? Pierwsze słyszę!

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
w katolandzie to już niestety standard:o dzieci roznie trafiaja, czasem trafi sie jakis wesoly ksiadz czy zakonnica i jest ok, ale czasami trafia sie jakas osoba co straszy pieklem i wywraca dzieciom psychikę

Gość fwerfwerf
No właśnie wolałabym żeby nikt bez przygotowania pedagogicznego nie opowiadał mojemu dziecku jakichś dziwnych teorii dot. życia duchowego. A tu wchodzę na stronę parafii, szukając czegoś i czytam o katechezie dla przedszkolaków a potem na stronę przedszkola, i tam też coś o katechezie.

Gość gunajka
I wy sie zgadzacie na grzebanie w umyslach waszych dzieci przez np: jakiegos pedofila (tyle spraw z ksiezulkami teraz na jaw wychodzi)?

Gość popieram poprzedniczke :)
w pzredszkolach jakei znam czyli łącznie 7 szt nie ma katechezy, jak chcesz by dziecko chodziło w tym wieku na religię to ejstw kościele :) nie wydaje mi się by był to standard :/

Nie każdy ksiądz to pedofil, to tak w gwoli ścisłości. W naszym przedszkolu nie ma katechezy i nie słyszałam o tym, żeby w którymś w ogóle była. Może w tych starszych grupach, ale to teraz chyba zerówki są. Wcześnie trochę zaczynają tą "naukę" :o