Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bunkierrra

Brak ochoty na seks.

Polecane posty

Gość Bunkierrra

Mam 2 dzieci. Młodsze ma rok i to własnie po drugim porodzie zupełnie przestalam miec ochotę. Mam straszne wyrzuty sumienia, bo widzę jak męża to rani. Zapisuje w kalendarzu każdy stosunek. Od stycznia było 8 razy ;( i nawet nie mam prawdziwego orgazmu! Tylko takie uczucie zbliżającego się orgazmu a potem od razu uczucie, ze "już po wszystkim" :( masakra! Czy to już czas odwiedzić seksuologa czy zacząć po prostu od "zmuszenia się" jeszcze raz? :((

Gość Miła Panna Julia
To co opisujesz (uczucie zbliżającego się orgazmu i uczucie chwię po) to może być przecież orgazm :) ja tak przynajmniej mam

Gość Miła Panna Julia
może po prostu zbyt dużo oczekujesz? Nie zmuszaj się, tylko spróbuj znaleźć sposób na rozochocenie się- film, książkę...

Gość a to ci dopierooo
Miła Panna Julia---> współczuję, ale niestety nie masz pojęcia co to orgazm :D:D:D

Gość Bunkierrra
Seks uprawiam od 8 lat i nigdy przedtem tak nie miałam :( zawsze tam w środku pojawiał się ten orgazm właściwy..

Gość Miła Panna Julia
no co Ty?:) w takim razie co to jest?

Gość Bunkierrra
Gadamy o tym codziennie :) nawet jak mówię co lubię a czego nie to wieczorem i tak ogarnia mnie panika i ogromna niechęć i nie pozwalam siebie dotykać.. Kupiłam sobie "inteligencję erotyczna" ale leży na półce miesiąc i nie chce mi się czytać :/

ja sądzę,ze jestes zwyczajnie zmeczona,przemeczona...gdzies tam zahaczyło o rutyne,wiadomo ,ze przy dwojce jest co robic i moze dlatego nie potrafisz zamknac oczu i zwyczajnie pozwolic mu zrobic ,co tylko zechce z Tobą...

Gość diabollica ma racje
Ja jestem w takiej samej sytuacji ale wiem,ze to po prostu przemeczenie.Bo w weekend, jak maz zajmuje sie dziecmi spie do....11!!

Gość wiolettos
ja od 7 miesiąca ciąży straciłam ochotę na sex. Być może bałam się gdyż 1 dziecko poroniłam. teraz strasznie mnie boli zwłaszcza na początku. do sexu czuje się zmuszana bo ja autentycznie nie chce. Na początku myślałam że się po prostu zablokowałam psychicznie jeszcze w ciąży ale jednak kiedy poczytałam trochę okazało się że przyczyną jest nadżerka na szyjce macicy i zapalenie o którym dowiedzialam się całkiem niedawno u lekarza ginekologa. może u Ciebie też tkwi tu problem?

Gość diabollica ma racje
a nadzerka daje jakies objawy?Np bol w czasie stosunku czy w ogole bol podczas chodzenia??

Gość wiolettos
podczas stosunku boli poza tym nie objawia się bólem przy chodzeniu mogą występować ewentualne upławy z pochwy.