Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejpryl

jak sie przygotować do wyjazdu za granice?

Polecane posty

Gość Monar
Pewnie że warto. Po pierwsze, będziesz ubezpieczona, a po drugie - ta polisa jest bardzo tania, wychodzi np. ok 24 zł na 2 tygodniowy pobyt za granicą.

Gość Monar
Tanio, a poza tym mają zniżki np. 50% dla dzieci.

Gość terdanka
ja za 7 dni nurkowania ze specjalistycznym sprzętem w Egipci mając assistance standard dodatkowo NNW zapłaciłam ok. 80 zł

Gość terdanka
Ja za 7 dni nurkowania w Egipcie na specjalistycznym sprzęcie zapłaciłam niecałe 80 zł składki.

Gość Monar
No i bardzo dobrze, że się ubezpieczanie na wyjeździe zagranicznym. Tym bardziej że mieliście aktywne wakacje. Opieka medyczna za granicą w razie wypadku potrafi zrujnować Polaka. A przy ubezpieczeniu wiadomo, że koszty pokrywa ubezpieczyciel.

Statystyczny Polak na pewno odczuje finansowe skutki leczenia za granicą. I to raczej boleśnie.

Gość Monar
Dlatego trzeba się ubezpieczać. na tym polega wyobraźnia, że bierzemy pod uwagę różne scenariusze i próbujemy się zabezpieczyć przed ich skutkami.

Gość Kasia177
Bardzo wszechstronne jest ubezpieczenie Wojażer w PZU, a jak ktoś ma konto w PKO BP, to może zamówić poprzez iPKO.

Najbardziej opłacało nam się kupić ubezpieczenie turystyczne w Generali, najwyższy zakres ubezpieczenia przy bardzo niskiej składce, na szczęście jak dotąd nie musiałam sprawdzać jak z ich wypłacalnością ;)

Gość Padova
O, też ostatnio korzystałam z Inseco! Z kodem tylkodlaprzyjaciolinseco dostałam też fajny rabat :) Na szczęście w czasie wyjazdu nie miałam okazji sprawdzać, czy wybrałam dobrą polisę. No ale sam fakt, że ją miałam sprawił, że byłam spokojniejsza.