Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palajdiasz

Czy jesteś za tym aby kobiety miały prawo do topless?

Polecane posty

Gość palajdiasz

Gość fhgfhh
ale tylko te atrakcyjne

Gość no i co z tego .,,.,

Gość badag mi sie znowu powiekszyl
ja!!

Gość fhgfhh
w każdej gminie i dzielnicy będzie wybierane jury, które będzie tę atrakcyjność uznawało i będzie wydawało stosowne certyfikaty. możliwe będzie również wydawanie skierowań na w części refundowane wczasy odchudzające, jeśli potencjalna kandydatka jest tylko zbyt gruba by być uznaną za atrakcyjną.

Gość fhgfhh
czy badąg to jest to, o czym myślę?:classic_cool:

sory winetu, ale w tym miejscu monopol na badągi mam tylko ja :classic_cool:

Nie jestem za tym to głupota ja to bym tak była za facetami żeby chodzili w stanikach bo większość ma takie brzydkie cyce i klaty owłosione ze się patrzeć nie chce.

Gość palajdiasz
Dlaczego głupota?Faceci w stanikach?

wole śliczną dziewczyne topless niz roztyta kurwe karmiąca noworodka na ławce w paku swoim pełnym rozstępów, obwisłym cycem :O

Wyrok za topless: Niewinne! Sąd uznał, że opalanie się topless nie było ani zachowaniem nieobyczajnym, ani wybrykiem. Swoją decyzję sąd uzasadnił również tym, że żadna z osób korzystających w tym czasie z kąpieliska nie zareagowała na zachowanie kobiet. Reakcja ze strony kierownika nastąpiła dopiero po interwencji policji i strażnika miejskiego. - Zdaniem sądu odwoławczego sprawa w ogóle nie powinna trafić na wokandę sądu mówi sędzia Władysława Motak. Społeczeństwo polskie jest na tyle rozsądne, że samo poradzi sobie ze zmieniającymi się obyczajami, a używanie wymiaru sprawiedliwości do rozstrzygania takich kwestii jest zabiegiem zbędnym. Podczas ogłoszenia wyroku na sali obecny był jedynie obrońca Anny K. Kobieta zdecydowała, że nie chce ujawniać swojego wizerunku. Mimo, że tylko ona odwołała się od poprzedniego wyroku, dziś obie kobiety zostały uniewinnione.

Gość panajotta
Nie jestem za tym. Jak ktos chce miec opalone cycki niech idzie do solarium. Plaza jest miejscem dla wszystkich i mnie osobiscie to przeszkadza.Czasem zastanawia mnie to czy chodzi im o opalenie tego iejsca czy po prostu o wywalenie cycow na pokaz.

aha czyli młoda laska nie może opalać sobie piersi ale karmić w galerii handlowej już może. Wtedy cyce nie przeszkadzają?

Gość panajotta
Karmienie w miejscach publicznych jest tez okropne. Ludziom juz sie w glowach poprzewracalo.

A jeśłi chodzi o plażę to wole zgrabne półnagie laski niż roztyte balerony trzęsące się jak galareta, machające celulitem. Rzygac mi sie wtedy chce

kpiarz ---> zawsze możesz spędzić urlop na przeglądaniu rozkładówek "Plaboya" zamiast na plaży :p

Gość palajdiasz
panajotta- to zobacz sobie jak kobiety walczą o topless. http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,12333257,wiadomosc.html

Gość nieein
Absolutnie nie !!! chyba ze w miejscach do tego przeznaczonych .