Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walerianka54433

prosze niech ktos napisze

Polecane posty

Gość walerianka54433

wszedzie pisza ze w ciazy sa zaparcia a ja jestem na samym poczatku ciazy - w 5 tygodniu i mam rozwolnienie.miala tak ktoras z was?moze to glupie pytanie ale tyle sie czlowiek naczyta na necie a potem sie zastanawia nad kazda glupota :( prosze niech ktos napisze.

Gość Mamusienieczka
Ja nia miałam ani jednego ani drugiego :D \ może zjadłaś coś nie tak ;)

Gość Mamusienieczka
nie miałam *

Gość Na poczatku ciazy
mialam szybka przemiane materii. Ciagle chodzilam do ubikacji i chudlam.

Polecam HiPP ORS 200 Kleik marchwiowo-ryżowy na biegunkę.On jest dla niemowląt ,ale mogą stosować go ciężarne.Do kupienia w aptece. Smecta jest też dobra,ale musisz się zapytać swojego lekarza czy możesz to brać.,Ja brałam bo moja gin uważąła że to bezpieczny środek.

Gość Mamusienieczka
kleik marchewkowo ryżowy - do kupienia ? LOL ja Cię już od małego w dzieciaki by chemie pchali. Najlepiej koleżanko jak wejdziesz na str. wielkiezarcie.pl i wpiszesz kleik ryżowy, i sama go sobie zrobisz niż ten kupny !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mamusienieczka
jeśli jest w nim marchewka to myślisz, że dłużej jak max 2 dni da radę w kleiku ? nie ;] więc ? jest tam chemia, a jeśli to jest w ogóle w proszku czy coś, to już w ogóle ;] Naturalne takie nie rośnie ;]

Gość walerianka54433
dzieki dziewczyny :) o tych sliwkach juz slyszalam wlasnie.

Mamusienieczka-----A gdzie nie ma teraz chemii???? do autorki---Nie pij mleka oraz innych produktów białkowych bo pobudzają jelita ;) Stolec "zagęsci"też gorzka czekolada.

Gatki w kwiatki - chyba odwrotnie.... autorka sie skarzy na biegunke , nie na zaparcia. Banany sa wlasnie bardzo dobre bo maja wlasciwosci sciagajace , a suszone sliwki sie je na zaparcia bo "rozluzniaja".... Polecam tez jogurty naturalne, maja bakterie, krote pomoga odbudowac flore bakteryjna jelit . Powodzenia!