Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 948hfrnd

Mam problem z byłymi mojego chlopaka

Polecane posty

Gość 948hfrnd

hej wszysytkim. Jestem z moim chlopakiem półtora roku, i przez te poltora roku ciagle nie meczą jego byłe, zwłaszcza taka jedna ohydna baba, on ma teraz 21 lat a ja 19 , on jak mial 15 lat spal ze swoja sasiadka ktora ma dziecko taka oihydna kurwa bardzo mi jest z tym zle , jak pierwszy raz zobaczylam ta babe od razu mialam w sobie jakies nerwy ciagle mnie to przesladuje ze on z nia spal nie wiem czemu mi to nie daje spokoj? czy kiedys przstane o tym myslec? juz pare razy chcialam z nim przez to zerwac, on mial przedemna tez wiele innych dziewczyn z ktorymi byl po 2 tyg i tez tylko z nimi spal takie kolezanskie tez bylo spanie, to jest moj pierwszy partner seksualny, jestm mi z tym cholernie ciezko, juz chcialam przez to z nim zerwac ale on mi ciagle mowi ze tego zaluje ze glupi byl ze przeprasza mnie ze taki kiedys byl, ja juz na poczatku jak sie dowiedzialam ze on taki jest ze robil takie rzeczy na poczatku znajomosci o wszystkim sobie mowilysmy juz wtedy chcialam nim zerwac ale bylo mi z nim tak fajnie to jestv taki fjany chlopak wszedzie gdzie nie poszlismy do kina na dyskoteke czy pospacerowac bardzo dobrze sie z nim dogaduje nigdy z nikim innym z zadnym chloapkeim tak dobrze sie nie dogadywalam, ale codziennie rano budze sie i mam przed oczami twarz tej baby co z nia spal ja juz nie mam sily ciagle przez to placze ciagle mysle o tym ze4 on spal z ta baba, dzisiaj rano wstalam mialam przez oczami znowu te babe i powiedzialam sobie ze dzisiaj juz naprawde powiem mu ze koniec z nami bo nie daje rady przez te mysli, i tak mam ciagle przez te poltora roku !!!!!!!!!!!1 to jest jakis koszmar czasem sobie mysle ze wolalabym umrzec albo byc chora na raka czy cos i szybko umrzec, czy ja caly czas bede myslala o tej babie czy to sie kiedys zmieni??????? ja chyba dzisiaj z nim zerwe ale go kocham, bardzo fgo kocham, czy jezeli z nimzerwe to uda mi sie zapmniec? nigdy nikogo tak nie kochalam, jest mi tak cholernie z tym zle niechce kto mi poomoze co ja mam robic ;(

Gość dianaaa23333
Masz taki sam charakter jak ja,jestem bardzo pamiętliwa i powiem Ci szczerze,że chyba z tego związku nic nie będzie pomyśl minie kolejny rok, 2, 3 a Ty dalej będziesz o tym myślała,zrobisz co zechcesz,ale ja bym zakonczyła. Tylko żebyś później nie żałowała, jak zobaczysz go z nową dziewczyną ...

Gość taka jedna dziołka
Nie rozumiem osob, które na własne zyczeniu chca się tak męczyc. A co do tego, ze ta BABA z nim spała, wolny kraj, mogła to robić z kim chciała. Ostatecznie to jestes z tym kolesiem zwiazana, więc jego przeszłoscia się interesuj a nie konkretna baba, bo ona moze robić co sie jej podoba. Fakt faktem, ja bym się takeigo zyzutego kolesia brzydzila...

Gość 948hfrnd
z jednej strony chce to zakonczyc mysle ze wtedy przestanie mnie ta baba przesladowac , a zdrugiej strony boje sie ze jak zerwe to bede zalowac ze cale zycie bede tego zalowac, boze nie wiem co mam robic ;(

Gość 948hfrnd
a jesli juz nigdy nie pokocham zadnego chlopoaka tak jak jego??? boje sie, jest mi tak zle :( niech ktos mi pomoze

Gość tajasne
zerwij z nim. nie zmienisz jego przeszłość chocby nie wiem co. mozesz ją tylko zaakceptowac. ale widac ze nie mozesz. wiec cóz Ci pozostaje?

Gość tajasne
pokochasz pokochasz. bez jaj. mloda jestes. jeszcze cale zycie rzed Toba.

Gość IUTHY
jak możesz mieć do niego pretensje o to co było przed Tobą? Pomyśl. Miał wtedy 15 lat, był ciekawy jak to jest z kobietą. Nawinęła się sąsiadka to skorzystał. To było dawno, zanim zaczęliście być ze sobą. Każdy Twój następny partner będzie miał jakąś przeszłość, z każdym będziesz się tak męczyć? Daj już spokój bo zwariujesz. Nie męcz chłopaka. Postaraj się zapomnieć o przeszłości bo i tak nic nie zmienisz. Kochaj go i akceptuj takim jaki jest. Skoro jest Wam ze sobą dobrze to po co to psuć zazdrością o coś co nie jest istotne?

Gość tajasne
ewentualnie moglabys wyrwac ktoregos z kafeteryjnych prawiczków, ale jak dziewica juz nie jestes to nie wiem czy Cie zechcą :D

Gość kobieto......................
Masz problem ze sobą a nie z jego byłymi. Jak mozna byc zazdrosną o przeszłosć faceta-to chore

Gość 948hfrnd
to mam sie tak ciagle meczyc? codziennie rano wstaje widze twarz tej baby to jest koszmar jakis, ja niechce o tym mysle probuje o tym nie myslec ale to samo z sibie nie daje mi spokoju, to znaczy ze mi to nigdy nie minie?

Gość IUTHY
ja nie wiem, czy Ci to minie. Wiem natomiast, że Ty też masz jakąś przeszłość. Chciałabyś, żeby Twój przyszły chłopak robił Ci jazdy za to, że całowałaś kiedyś kogoś, za to że nie jesteś dziewicą? Pomyśl. Nakręcasz się, okropnie się nakręcasz. Czemu akurat jej nie możesz strawić?

Gość 948hfrnd
bo ona jest taka obrzydliwa ryj ma caly w krostach poprostu ohydna,i wielu chlopakow z miasteczka do niech chodzi na seks, on byl u niej dwa razy jak mial 15 lat i mowil ze byl spragniony seksu dlatego tam poszled przeciez to jest ohydne!!!!!! jeszcze jest taka sprawa on mnie zarazl wirusem i ona nawet nie wie ktora dziewczyna go zarazil i ja przypuszczam ze to ona , nie mam pewnosci ale przypuszczam, i nawet jakbym z nim zerwala to nie wiem czy jakis chlopak chcioalby byc ze mna skoro mam tego wirusa, ale z drugiej strony go tak bardzo kocham, mam ochote sie zabic zeby te mysli zniszczyc ale boje sie smierci:(

Gość wikkaama
oj dziewczyno,co ty piszesz w ogóle? Na mózg ci padło coś ?? Jaka śmierć,jakie zabijanie? Retyyy,wez albo sie ciesz miłością i chwilą,albo zerwij. A nie zamęczaj się głupatami. Było,minęło.Nie zdradził cie,był dzieciakiem jeszcze,a ty przezywasz jak Żyd okupacje.. Wyluzuj..

Gość IUTHY
przeczytaj to co napisałaś a potem walnij się porządnie w głowę. - zabić się? - bo jest cała w pryszczach? - bo wszyscy do niej chodzą? był z nią ale już nie jest. Ty niczego w swoim życiu nie żałujesz? nie popełniłaś w życiu żadnego błędu? litości...

Gość 948hfrnd
wlasnie tylko zerwac jest trudno, a zyc z nim to tez mysli mnie przesladuja

Gość wikkaama
to nie zrywaj,kochaj go i daj sie kochac,a nie gadaj glupot takich,ze głowa az mala....

no, ale on Ci daje jakieś powody teraz, żeby z nim zerwać ? czy to tylko ta przeszłość jego tak Cię dręczy ?

no, ale on Ci daje jakieś powody teraz, żeby z nim zerwać ? czy to tylko ta przeszłość jego tak Cię dręczy ?

Gość 948hfrnd
tylko ta przeszlosc mnie dreczy, tak to jest mi ciagle wierny, ale te mysli z jego przeszlosci nie daja mi spokoju :(

Gość 948hfrnd
nie ma dla mnie ratunku ;(

Gość rhwjryjwjwryjwryjwr
spróbuj "odganiać" te myśli. Jak zaczynasz myśleć o niej próbuj sama odwrócić swoją uwagę i koncentruj się na innych rzeczach. Mam nadzieję, że moje pokrętne tłumaczenie zrozumiałaś. Szkoda rozwalać związek przez takie coś nie sądzisz? Skoro jest wam ze sobą dobrze postaraj się nie wracać do sprawy tej kobiety. Pomimo tego, że to siedzi w Twojej głowie bardzo głęboko wydaje mi się, że będziesz umiała to zwalczyć. Jak jesteś sama i masz za dużo czasu na myślenie weź do ręki książkę lub cokolwiek innego. Zajmij się czymś, byle tylko nie myśleć. Na początku będzie Ci trudno, ale warto chyba? I nie dręcz już tego chłopaka swojego, to nic nie zmieni tylko oddalicie się od siebie.

Gość tajasne
jest ratunek. rozstan sie z nim. jego przeszłosci nie jestes w stanie ani zaakceptowac, ani zmienić. widzisz jakies wyjscie?...

Gość 948hfrnd
pytalam sie go o szczegoly powiedzial ze ta baba sama zaczela sie do niego dobierac a on byl bardzo pijany, ciagle teraz placze mam juz tego dosc;(

Gość dziewczę z kafe
Pijany 15stolatek uprawiający seks-patologia :o

Gość 948hfrnd
niech ktos mi pomoze;(

Gość 948hfrnd
pomocy jak rozwiazac ten problem

Gość 948hfrnd
napisalam w tym poscie o swoim problemie, czy ktos mi pomoze?