Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczarkaa

Liczy sie twarz

Polecane posty

Gość pieczarkaa

Liczy się twarz i tyle mam do powiedzenia. Mam skadnaliczną twarz ale figure mam naprawdę super ale z moim ryjem to ona nie wyglada zajebiście Widziałam taką dziewczyne z buzi ładna ale figura wiele do życzenia ale bez przesady nie ważyła z 80 kg a i tak wyglądała lepiej ze swoja twarzą ode mnie niż ja se swoja super figurą a ryja i tak nie zmieni nawet najdorszy podklad czy najlepsza kosmetyczka ale za to jest skalpel

o jest z twoim ryjem nie tak? masz blizny ,zajęczą wargę,łysiejesz?

Gość pieczarkaa
ryj jest ewidentnie do remontu

Gość ffffbgh
Świat schodzi na psy, teraz KAŻDY patrzy na twarz! Taka jest prawda. Są oczywiście tacy, którzy stawiają na charakter drugiej osoby - oni są prawie na wyginięciu. ;D

Gość wkurzona złotowłosa
Se kurwa poczytaj kominka i przestań pierdolić. Liczby się liczy.

bzdura patrzy się na całość a nie na twarz. A jeśli osobowość jest ciekawa to i w brzydkiej twarzy można się doszukać czegoś pięknego. O ile to nie są jakieś wady typu straszne blizny ,wady genetyczne ) to ludzi odrzuca,mężczyzn przede wszystkim.

Szkoda bardzo, by na pierwszy rzut oka patrzeć na charakter. I w pięć minut ocenić. Ja zwykle patrzę na buty. A Wy dziewczyny ze Swoją wulgarnością to schowajcie się w mysią dziurę lepiej. A nie się popisujecie.