Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieGrzecznaAga24

udar mózgu- a 26 lat...

Polecane posty

Gość tosiek

Udar nie wybiera według wieku, mam nadzieję że dałaś sobie radę. U mnie w rodzinie dotknęło to kuzyna 31 lat ale daliśmy radę. Mega pomogła rehabilitacja i stosowanie preparatu nuraid. Teraz kuzyn przebiegł nawet maraton, tylko musi na siebie bardzo uważać

Gość lilo
Dnia 31.01.2019 o 21:01, Gość tosiek napisał:

Udar nie wybiera według wieku, mam nadzieję że dałaś sobie radę. U mnie w rodzinie dotknęło to kuzyna 31 lat ale daliśmy radę. Mega pomogła rehabilitacja i stosowanie preparatu nuraid. Teraz kuzyn przebiegł nawet maraton, tylko musi na siebie bardzo uważać

No to prawda, że trzeba różne metody miksować. U nas dziadek też nawet różne środki brał tylko nie ten twój, a jakiś neuroaid z tego co pamięteam.

Gość piotr

Może warto zasięgnąć po dodatkowe suplementy w czasie kuracji. mamie pomógł neuroaid. Dopytywałem o szczegóły to mówiła, że bardzo jej pomógł w walce. Polecam zapoznać się z nim

Gość mirka
Dnia 31.03.2019 o 20:45, Gość piotr napisał:

Może warto zasięgnąć po dodatkowe suplementy w czasie kuracji. mamie pomógł neuroaid. Dopytywałem o szczegóły to mówiła, że bardzo jej pomógł w walce. Polecam zapoznać się z nim

a ile czasu mama go stosowała? pytam tak z ciekawości bo dziadek też leczył się neuroaidem po udarze i efekty było widac zadziwiająco szybko (3 miesiace) i zastanawiam się czy na kazdego tak działa 😄