Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowy facet olany

dziewczyna mnie zostawiła bo chcę czekać do ślubu

Polecane posty

o kolego :D:D gdzie ja cię moge znalezc?? :D:D obiecuje ze wytrzymam do slubu :D:D

Gość iguaaaa
Jeśli chodzi o autora,to pewnie prowokacja,a jeśli chodzi o wstrzemięźliwość przedślubną to zrozumcie że dla niektórych to ma sens.Troche więcej tolerancji ludziska :).a jeśli chodzi o "kota w worku",to bardzo ładnie myślicie o swojej ukochanej/ukochanym.W dzisiejszych czasach mało kto czeka z tym do ślubu więc wszyscy powinni być świetnie dopasowani seksualnie,a pomimo to rozwody mnożą się z roku na rok,bo brakuje podejścia do drugiego człowieka z miłością.Liczy się tylko zaspokajanie potrzeb emocjonalnych,seksualnych.

Gość gjhgjgjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
niech ciemnogord zamilczy,facet 27 lat i prawiczek,czeka na ta jedyna z ktora bedzie to robil po slubie,ciekawi mnie dlaczego jak do tej pory zadnej nie znalazl,pewnie jego zdaniem same dziwki i kurewki wszedzie sa,faceta zadna nie chce bo tylko cioty w tym wieku sa prawiczkami,taka prawda i koniec

Gość antonikus
@donaczka nie wprowadzaj ludzi w błąd!!! Każde wspołzycie pozamałżeńskie jest grzechem ciężkim (także przedmałżeńskie!!!)

Gość Brak tolerancji
Na tutejszym forum nie ma za grosz tolerancji dla ludzi ceniących wartości związane z ich wiarą, zupełnie nie szanuje się ludzi którzy chcą być posłuszni Bogu w którego wierzą.Ogólnie nie ma tolerancji dla katolików=tak trzeba szczerze powiedzieć.Ale zarazem gdy ktoś okaże zbyt mało tolerancji dla Waszych poglądów,wtedy od razu piszczycie o braku tolerancji.Mimo ze sami jej nie okazujecie dla osób o innych poglądach!!Jakaż to dwulicowość i hipokryzja.Katolicy muszą być supertolerancyjni wobec Was(i na ogół są) ale Wy nie jesteście tolerancyjni wobec nich.Są wyśmiewani,wykpiwani.Co by to było gdyby któryś z nich tak kpił z Was?Zostałby zmiażdżony.

Gość pinacolada8439
Też bym odeszła. Przede wszystkim dlatego, że wstrzemięźliwość w wieku 27 lat z powodów religijnych trąci mi trochę fanatyzmem. Bałabym się takiego faceta, bo pewnie po ślubie okazałoby się, że antykoncepcji nie uznaje albo, że dzieci będzie "ile Bóg da". A to byłoby sprzeczne z moimi poglądami. Poza tym bałabym się też może nie tyle impotencji, co bardzo niskiego libido u takiej osoby. I niepotrzebnej pruderii typu seks po ciemku, pod kołdrą, oral to grzech śmiertelny, itp. Poza tym ja jestem zdania, że czekanie z seksem do ślubu miało sens w czasach, kiedy brało się ten ślub mając 18 lat, a nie teraz kiedy ludzie maja prawie 30:o

a mnie zostawił z tego samego powodu facet i co? mam płakać i uzalać się nad sobą? o nie...nigdy w życiu. przynajmniej wiem, że nie był wobec mnie szczery i tak naprawdę liczył na to, że ulegnę prędzej czy później...tak się nie stało i wybrał 17 letnią siksę...mam tylko nadzieję, że w pełni go zaspokaja;P

Gość epinnaaa
hahha

Gość Alohomora007
Dobrze zrobila, nie dlatego ze uwazam ze twoje wartosci sa zle, ale dlaczego ona mialaby przez to cierpiec? Ja nie zerwalam na poczatku i teraz sie mecze- od 3 lat usiluje namowic mojego chlopaka na seks i nic. Tylko frustracja. A ze oprocz tego jest swietnym chlopakiem, to przeciez go nie rzuce. Latwiej po 2 miesiacach niz po 3 latach

Gość gość
zgadzam się. niby wszystko pięknie,ale to nie jest normalne żeby facet w tym wieku nie chciał seksu. jesli nie ma problemu zeby sie powstrzymac przed seksem, to po slubie moze być to samo. zadnej gwarancji, że nie jest impotentem, albo że np bedzi eprzepadał za seksem. dla mnie to jest element związku.

Gość Endymion
Jak widać dla kobiet nie warto się poświęcać.

Gość X77
Ja jestem co prawdą niewierzący.... ale za to się zastanawiam ilu osób wyszydzających autora wątku za jego przekonanie, uważa się za wierzących. Będąc niewierzącym, to można mieć poglądy jakie się chce, ale wiara twardo zobowiązuje do myślenia, postępowania i życia wg. jej nauki, przykazań. I wtedy tu nie ma żadnych kompromisów czy możliwości posiadania swoich "własnych poglądów". Seks poza małżeński jest grzechem a tym bardziej zmienianie sobie partnerów seksualnych. A skoro twierdzicie że czekanie do ślubu w czystości jak i same dziewictwo jest jakimś wypaczeniem, to wiedzcie, że wasza wiara jest g.... warta i w zasadzie nie różnice się niczym od faryzeuszy i arcykapłanów z nowego testamentu z biblii. Przykład: Pewna kobieta zdradzając swojego męża z innym żonatym facetem zaszła w ciążę. A dlaczego? Ano dlatego, że nie brała tabletek antykoncepcyjnych, gdyż uważała to za grzech. Albo kiedyś pewna "bardzo wierząca w Boga" dziewczyna zastanawiała się czy pójść do łóżka z Simomen Molem, tym bardziej że sam nalegał na seks bez gumki. Ale gdy przypomniała, że kościół zakazuje stosowania kondomów, podjęła ostateczną decyzję. A to, że nie miała z nim ślubu to już było dla niej najmniej ważne.