Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowy facet olany

dziewczyna mnie zostawiła bo chcę czekać do ślubu

Polecane posty

autorze, gdzieś Ty się chował:O złoty - zakoleguj z autorem, będziecie mieli wspólne tematy

Gość no najczesciej to
ona nie bała się , ze będziesz impotentem , a bała się , ze masz malego

Gość LOLA2010**
i miała rację na pewno przez dobrych kilka lat po ślubie nie miałaby z tego satysfakcji, bo to trochę trwa zanim znajdzie się wspólny język w tym temacie. A w ogóle to strasznie niemęskie i jakby........niezgodne z naturą.....

Gość samira chandra
facecie olany - wg mnie Ty jesteś strasznie ograniczony a tym samym mało wartościowy.. czy Ty jesteś katolikiem?? Nie przypominam sobie aby ta religia nakazywała tak kretyńsko oceniać innych... coś czuje że w niedziele w pierwszym rzędzie w kościele a po wyjściu z kościoła i przez kolejnych 6 dni niezła szuja z Ciebie... żałosne... i smutne zarazem

Gość $makrajuuuuuuuuu
O lolku..... gdzieś ty się uchował? A samodzielnie to ty umiesz już myśleć czy wszystko dajesz sobie narzucić przez braci w koloratkach? Z takim myśleniem to naprawdę musisz poszukać wśród "swoich". Owocnych poszukiwań.... Uśmiałam się po pachy ;))))

Gość odpowiem.....
wartościowy facet olany...a skąd wiesz że nie jesteś impotentem ?....czyżbyś miał już za sobą jakieś przygody seksualne ? bo tylko tak można sprawdzić czy jesteś w stanie współżyć z kobietą czy nie... jeśli masz za sobą takie doświadczenia to jakim prawem wymagasz od dziewczyny czystości aż do ślubu hmmmm ? to co facet może się bzykać na prawo i lewo przed a kobieta ma zachować dziewictwo dla męża ?....no sorry ale te czasu już dawno minęły i mamy wolny wybór

Gość LOLA2010**
to szukaj w oazie albo w kółku różańcowym bo cała reszta się puszcza po krzakach ze wszystkimi jak to określiłeś i zdradza tych wszystkich z innymi wszystkimi. Jesteś skrajnie porąbany jeśli tak uważasz. Znam masę dziewczyn które spały tylko z jednym partnerem kilka lat przed ślubem doślubu doszło i nikt nikomu nie wypomina grzechów. Jakich zresztą grzechów. Babcia ci wmówiła że to grzech. A ciekawe z kim przed ślubem tłukła się na sianie w stodole, zapytaj i zobacz czy się nie zaczerwieni. I zerknij sobie na topik sex z księdzem.

Gość kuki123
a moje dzieci świadomnie zrobili mi wnuka a ślub niebawem i ja uwazam że jest ok

Gość słuchaj wartościowy facecie
wartości bywają rozmaite, a moralność każdy ma swoją. Ty masz taką, a ona inną i pewnie po prostu zorientowała się, że różnice między Wami dyskwalifikują Was jako parę - sądzę, że z tej informacji, że chcesz czekać do ślubu z powodów religijnych wysnuła dalej idące wnioski na temat Twojego światopoglądu, tj. że pewnie nie popierasz homoseksualizmu, aborcji, oczekujesz ślubu kościelnego i gromadki dzieci, oczywiście ochrzczonych itp., a jej to widocznie nie odpowiada. Nie dlatego Cię rzuciła, że chcesz czekać do ślubu, tylko, że różnicie się światopoglądami na tyle, że takich "spraw" byłoby znacznie więcej, kłócilibyście się na każdym kroku o to, czego wymaga Twoja religia a czego jej moralność. Słowem - nie martw się, bo z tego związku nic by i tak nie było. Lepiej poszukaj dziewczyny o podobnych poglądach religijnych.

Gość ja bym stawial ze schudniesz
zgadzam sie\z ta dziewczyna....tez bym takeigo zostawila...

są tacy faceci są, dlatego pewnie to nie prowokacja, sama takich spotykałam:O

Aggie85 --Owszem tacy faceci są ale nie na kafeterii. I dlatego to jest prowokacja :p

telewizja robi wam wszystkim wodę z mózgów. Seks jest dobry tylko w związku sakramentalnym. Nie jestem impotentem bo ma np nocne polucje i podobają mi się dziewczyny.

"ma np nocne polucje i podobają mi się dziewczyny" To może da się jeszcze Ciebie resocjalizować :p

nie zmienię swoich wartości. Chcę spotkać dziewczynę, która myśli tak samo jak ja

Nie jestem impotentem bo ma np nocne polucje i podobają mi się dziewczyny. święty Boże i to pisze 27 letni facet :O

I właśnie tutaj chcesz złożyć swoje zapotrzebowanie ? :)

Agie czytałem kiedyś tutaj na kafe Twoje wypowiedzi z innego tematu, myślałem że jestes wartościowa, myliłem się

jesli uprawiasz seks przed slubem z osoba z ktora slub wezmiesz to nawet grzechu nie ma,

Gość $makrajuuuuuuuuu
Seks kochany jest taka samo dobry jak truskawki w czerwcu i narty w grudniu. Sakramentalne tak nie ma tu nic do rzeczy. Ale każdy ma prawo do własnych przekonań.

jestem jestem.....ale od wszelakich fanatyków uciekam aż sie kurzy za mną. Ja normalnego faceta szukam:)

doneczka --Wg pisma świętego nie ma. Ale już wg interpretacji koscioła katolickiego, owszem jest :)

To ze nazywasz ja glupia i pusta swiadczy o tobie i w dodatku zle. Dziewczyna byla szczera na poczatku powiedziala Ci ze sie w jakiejs kwestii nie zgadzacie i nie ma sensu tego ciagnac - jak dla mnie to bardzo wartosciowa kobieta i niezwykle dojrzala co trudno powiedziec o Tobie

doneczka --Wg pisma świętego nie ma. Ale już wg interpretacji koscioła katolickiego, owszem jest serio? nie wiedziałam tego, nie zagłębiam się tak w temacie:) dla mnie po prostu seks z kochaną osobą to cudowna sprawa i tyle, więcej nad tym nie dumam;)

18:07 [zgłoś do usunięcia]doneczka jesli uprawiasz seks przed slubem z osoba z ktora slub wezmiesz to nawet grzechu nie ma, dla zdzir nie ma :o :D

ty nie jesteś wartościowy tylko głupi. 27 lat a myślenie jak u gimnazjalisty

Wszystko zależy od właściwego podejścia do słów "nie cudzołóż". ;) A swoją drogą czemu antykoncepcja nienaturalna jest grzechem, skoro Pismo Święte o niej nie wspomina ? :)

narzeczona - a gdzie ja pluję jadem co? wyszło szydło z worka po prostu jaka naprawde jest. Taka kobieta nie powinna siebie nazywać kobietą. Agie - seks z ukochaną osobą tak? wszystkie zapewnienia o miłości po grób przed ślubem można włożyć między bajki. Dla tego to dziewczyny przede wszystkim powinny dbać o to by nie oddać się przed ślubem. Tymczasem one same są coraz bardziej rozwiązłe. Każdy związek w którym ludzie uprawiaja seks przed ślubme się prędzej czy później rozpada. Moi rodzice dopiero po ślubie i razem 30 lat.