Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka glupia bylam

czym depilowac miejsca intymne aby uniknac podraznien i krostek?

Polecane posty

Gość jaka glupia bylam

ja wczoraj pierwszy raz depilowalam maszynka i po prostu masakra!!! Jestem cala w czerwonych krostkach i w dodatku jak to boli...cos okropnego!

Gość samira chandra
po depilacji maszynką należy po prysznicu sobie nasmarować taką mieszanką - spirytus salicylowy + oliwka bambino lub jakaś inna dziecięca oliwka - nie ma wówczas żadnych podrażnień :)

Najlepiej kupić dobrą elektryczną maszynkę. Goli dokładnie i nie ma krostek/

Gość jaka glupia bylam
maszynka byla nowa, pozniej posmarowalam taka oliwka lagodzaca podraznienia jakie dodaja do plastrow do depilacji

Gość rrrrrrrrrrrr
ja mam podraznienia i krostki i od nowej maszynki i od kremu do depilacji.to czym mam sie depilowac?doradzcie,plis

Gość ja zygam po wodce
i nie pije.

Żeby była całkiem gładka to tylko depilacja brazylijska w salonie ;)

Gość jaka glupia bylam
aha bo wiecie co golilam sie tez taka maszynka do wlosow...ale ona tez az tak dokladnie nie usuwa wlosow tylko jedna odrobinka zostaje

Gość jaka glupia bylam
ja sie wstydze zeby mi ktos tam depilowal wloski...okolice bikini to co innego i miejsca intymne tz co innego ;/

Gość dziecko a kto ci tam zaglada
ze chcesz byc lysa.

Gość peska123
Tez mam z tym problem - zawsze mam okropne krostki, nie ważne czy depilator, czy maszynka droga czy najtańsza - krostki pojawiają się . Balsam nawilżający łagodzi ...ale tylko chwilowo. Jedynie pozostaje krem do okolic bikini - po tym miałam najmniej krostek.

Gość jaka glupia bylam
juz nie takie dziecko, a poza tym wole nie byc tam owlosiona...po prostu lepiej sie czuje tam bez wloskow :)

Gość Katrina90
rozumiem Cie, bo ja też wole ich nie mieć. Jest czyściej, przewiewniej i w ogóle fajnie się wtedy dotyka. Szkoda tylko że depilacja brazylijska jest taka droga, bo wolałabym oddać się w ręce specjalisty i mieć z głowy na dłużej niż tak ciagle golić i martwić się o krostki i odrastające włoski.

Gość dziecko a kto ci tam zaglada
A czujesz je ? dziwne, bo ja wlosow ani tam ani na glowie nie czuje, moze masz jakas chorobe :D

Gość bolii
golilam sie plastrami z woskiem niby wszystko super nie ma wloskow ale nie bylo tak od razu. Osobiscie nie polecam bo bol okropny juz po oderwaniu 1 plastra myslalam ze umre.

Gość Gdsdfgg
Krem ddpilujacy jest super, i nie odrastaja tak ekspresowo jak po maszynce

Mi tam nie urosły serio .... mam tylko włosy na głowie brakuje mi czegoś tam w hormonach, więc inne owłosienia nie posiadam.

Gość gość
Dermology Hair Removal Cream powinien Ci pomóc, ja go stosuję raz na miesiąc, a nawet dwa! Oczywiście można stosować również na miejsca intymne... poczytaj na http://depilaCjakrem.pl

Gość Siemano Byku
Hm...nie radzę golić maszynką ponieważ po tym zabiegu pojawiają się krostki...oczywiście można zwalczyć je kremem CLOTRIMAZOLUM GSK..szybko i niedrogo (3 zł; w aptece) :) .

Gość gość
Dlatego ja nie depiluje włosów na waginie.

Gość hgfj
gole sie maszynka i odpukac zero podraznienien. Po goleniu uzywam sudocremu, ale nie kazdemu pomaga. Lono gol z wlosem a nie pod wlos. I nie calosc bo to okropnie wyglada, taka dziura lysa, obsrana na brazowo

Gość CO TO ZA IDIOTYZMY TUTAJ SĄ
Golono mnie 2 razy przed porodem i nigdy więcej.Potem wszystko mnie kłuło jakbym miała mendy.Nigdy w życiu tego nie zrobię.Dbam o higienę,ale zeby depilowac sie, to jeszcze na glowe nie upadłam.

Gość gość
kwestia gustu, czy się depilować czy nie. Ale jednak jakoś mam takie wrażenie, że w dzisiejszych czasach to jest powszechne zjawisko, więc też nie ma za bardzo robić sensacji, poza tym jak się wybierze inną metodę depilację niż maszynkę nie ma problemu, że swędzi i jest niewygodnie.