Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

dzieki a wiec widzicie ze mozna miec okres w ciazy a ja mialam cale 4 dni okres jak zawsze do tego od 2 dni mam zgage:/juz sie umówila do ginekologa za tydzien zazga kobieta inaczejk reaguje a mi nawet piersi sie nie powiekszyly ani mnie nie bola nie moglam w to uwierzyc ale sa 2 pełne kreseczki !!!!!!!

Gość Bea.
Fioletowy l. super ze ci sie udalo, zycze spokojnych 9 miesiecy:-) Dziewczynki, peka mi glowa:( Pewnie znow mam niskie cisnienie, nie wiem, ten bol jest okropny, na niczym sie nie moge skupic:( Niby nie boli mnie tak jak zawsze kiedy mam migrene ale non stop czuje jakby mi wszystko w srodku pulsowalo, ehhhhh. a do tego nie chce brac lekow.

Czesc:) Sangriaaaaaaaaaa, czego sie boisz???? Glowa do gory, bedzie co ma byc;). Mysle ze spokojnie mozesz zrobic juz test, ja testowalam w 29 dc i byly 2 krechy:))) Jejku zycze ci zeby okazalo sie ze sie udalo! Dziewczyny zimnooo bardzo jest:( Niby super slonko swieci ale jednak na zewnatrz jest chlodno. Wlasnie wybieram sie z psem na spacerek dluzszy i musze sie cieplo ubrac bo katar jak byl tak jest i do tego leci mi krew z nosa, pewnie jakies oslabienie:-(

Gość Pati.Pati
Hej, Sangria jakies objawy??? Wyzsza temperatura? Bol piersi???? No no no, zapowiada sie super:-))))

No wlasnie Sangria, masz jakies przeczucie? Ja pedzac po test juz wiedzialam jaki bedzie wynik, cos w srodku mi mowilo - a przeciez tyle razy wczesniej nawet nie ruszalam tylka zeby isc do apteki bo wiedzialam ze @ przyjdzie... To sie czuje:)

hm nie wiem jak czlowiek sie tyle stara to juz raczej czuje wszystko, albo nic, tak temperatura utrzymuje sie na wyzszym poziomie, z reguly nie docieram do tego dnia cyklu;)wiecej sluzu, wczoraj zawroty glowy, podbrzusze pobolewa przestaje, piersi tez raz po boku raz sutki, a boje sie bo wiele razy sie rozczarowałam........znajac moje szczescie cos sie pokopało.......jak tylko cos sie zmieni zjawiam sie

ps dodam, ze nie wyskoczyl mi @ pryszcz szt 1 jak zawsze, i z mojej wyobrazni piersi zaczely polec stosunkowo pozno... podsumowujac, test z allegro popoludniowy w 27dc byl ujemny wiec to wszystko co pisze uznajemy ze zwariowalam:D

Gość Pati.Pati
Sangria test wyszedl negatywny byc moze dlatego ze nie zrobilas go rano:)POWODZONKA!!! Informuj nas!!

Dzień dobry:) Poczekaj do jutra rana i zrób rano, będzie pewniej:) Ja odstawiłam już tabletki, więc jestem po pierwszym @ z odstawienia. Jeszcze 3 normalne @ bez tabletek. Myślę że od lutego już zaczniemy starania o drugie dziecko. Na razie nie wpisuje się do tabelki bo ta moja @ to jak nie @ więc wpiszę się w przyszłym miesiącu:) U nas ładnie, ciepło remontujemy balkon bo zalewało sąsiadów z domu więc pan zrywał kafle dzisiaj z m jedziemy kupić nowe. U nas hitem teraz jest ciastolina. Mała potrafi bawić się 3 godziny. Zamówiłam jej na allegro komplet 25 sztuk jakieś foremki do wyciskania, misie, itp. Ona się bawi ja mogę spokojnie ugotować obiad ale przyznam się szczerze że też się z nią bawię bo to fajna sprawa. Polecam:)

Witam:)U mnie jakoś leci.Wczoraj miałam spadek tempki,ale dziś tylko o kreskę podskoczyła:(Ale miałam dziś śluz,taki jaki powinien być.Dziś 13dc!Strasznie mnie głowa boli:( Kurcze wczoraj o 20.30 policja znowu u nas była.5lat temu kupiliśmy to mieszkanie,a ciągle do nas przychodzą,bo szukają lokatora,który kiedyś był pod naszym adresem zameldowany.Policja to co ok 3-4misiące do nas przyjżdża.Niedawno przyjechali z policji kryminalnej po cywilnemu w niedzielę ok 8.30 rano!BARANY!I mieli nakaz przeszukania mieszkania!Byłam w szoku,ale nic nie przeszukiwali,bo im wszystko wyjaśniliśmy,ale dajcie spokój burdel jest w tej Polsce,w policji,że szkoda gadać.Byli też u nas kiedyś ze skarbówki,komornik był.Normalnie już mnie to drażni,ale co my możemy zrobić-NIC!Takie mamy Bagno w Polsce! Sangria ciekawe,czy się udało,ale trzeba poczekać:)Ja mierzę tempkę,ale nie na 28.pl!A jakieś pytania? Olcia wspłczuję Ci przeziębienia:(Jak masz miód,to wypij sobie gorącą herbatę z miodem,albo z sokiem malinowym,lub też z dużą ilością cytryny:)3maj się:) Inka Twojej siostrze to dobrze:)Największy stres z 1trymestrem przeszła,nawet o tym nie wiedząc:)Super,że wszystko jest ok. Gosiek przykro mi,że@przyszła,ale dobrze,że na spokojnie to przyjęłaś.Ja też nie byłam z tego powodu smutna,a nawet przeciwnie,miałam bardzo dobry humor-nie wiem czemu:) Bea Ty też chora?:(Teraz tak będzie,że dużo ludzi będzie chorować,taki teraz czas:( Anka,szkoda,że się nie udało,ale głowa do góry! Pati też bym się wkórzyła,jakby ktoś takie głupoty opowiadał,tylko nie wiem,czy ja bym wytrzymała,żeby nic nie powiedzieć:)Dobrze,że dołek już zwalczony:)

Gość pati.pati
sangria zaczekaj do rana, wtedy bedzie bardziej wiarygodny, choc wydaje mi sie ze po terminie malpy to juz jakas kreska powinna byc. nadzieja wspolczuje tego cyrku... nie dosc ze rano w niedziele to jeszcze z nakazem przeszukania. to nie moga sobie zanotowac w papierach ze ten ktos juz tam nie mieszka? ile beda was nekac.

Gość pati.pati
kasia ciastolina jest super, ja zakupilam mojemu chrzesniakowi i bawil sie tym bardzo dlugo. mial niezla radoche. fajnie ze zaczynasz starania, oby poszlo gladko!!!

Gość pati.pati
ale fajnie sie na forum zrobilo, za sprawa sangrii oczywiscie hehe, ja wchodze czesto zeby przeczytac co tam sie wydarzylo, czy np tescior nie wyszedl pozytywny. sangria przez kilka dni zyjemy tym co dzieje sie u ciebie!!!!

Pati,ja też sie zastanawiam.Na następny raz to się chyba zapytam,jak długo tu będą nas nachodzić?Czy nie prowadzą tu rzadnej dokumentacji?Chore!Za dużo nie chcę się odzywać,bo wiadomo jak to jest z policją,zresztą mój mąż twierdzi,że nie ma co się ich pytać,bo to i tak nic nie da itp.Więc jak przyjdą jeszcze raz,a jego nie będzie to się ich zapytam!Bo to już jest paranoja,co oni wyprawiają! Ja też jestem ciekawa,co u Sangrii wyjdzie:)

👄 dla Was ja tez jestem ciekawa co tam sie u mnie dzieje:D ale zgodnie z Waszymi wskazowkami, jezeli rano tempka bedzie taka jak jest, i nic mnie w wc nie spotka robie TEST aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurde nie moge Wam i sobie nadzieji odebrac nie?:D

He dziewczyny naprodukowałam chyba z pół strony i mi błąd wyskoczył i wszystko zniknęło No więc w skrócie : sangria trzymam kciuki, kochana w tobie nasza nadzieja :) przydała by się następna zaciążona :D Nadzieja z tą policją to jakiś joke chyba jak można tak ludzi nachodzić??????Jacyś nienormalni są czy co?????Współczuję Wam naprawdę, tym bardziej że ze swojej strony za bardo nic nie możecie z tym zrobić....

hej, wiec tak; tempka wyzsza niz ostatnio @ brak ale test I kreska :( nie mam humoru dzis.......jeszcze M zamiast mnie pocieszyc, gada ze jak tak bede o tym myslala, to nigdy nie zajde........

Gość Pati.Pati
HEJ! Gosiek mi tez sie tak czasami zdarza ze napisze tekst i pozniej okazuje sie ze go wcielo albo ze pojawil sie na stronie z 4 razy... Sangria kurcze no:((( Nie dziwie sie ze nie masz humoru ale... Temperatura jest wyzsza, @ brak, moze te testy sie myla? Nie wiem, nie znam sie na tym czy moze tak byc zeby w 30 dc nie pokazal ciazy ale przeciez moglo byc tak ze mialas przesunieta owulacje i ciaza jest przez to 'mlodsza' - dlatego wychodzi negatywny? Nie chce cie nakrecac bo to w sumie bez sensu jest, chyba nic ci nie pozostaje jak tylko poczekac...

Sangriaa - poczekaj jeszcze, w zależności jaki masz długi cykl. Jeśli jesteś jeszcze przed datą @ może wyjść negatywny. Koleżanka zrobiła 2 dni przed @ wyszedł test negatywny, zrobiła 3 dni po dacie spodziewanej @ i wyszedł pozytywny. A miałam w rodzinie przypadek że kuzynka nie miała @ robiła test negatywny, po jakiś 3 tygodniach znów negatywny, poszła do lekarza okazało się że jest już w 3 miesiącu ciąży:)

dzis moj 31dc, najdluzszy cykl jaki mialam w karierze to 30dc, po hsg, no i raz tez sie przedluzyl, ale wczesniej byly plamietania, teraz absolutnie nie ma nic. Z reguly kochane nie zdazylam zatestowac, spoko pewnie w weekend sie wyjasnie.......

Gość Pati.Pati
Czesc Kasia:-D Sangria, tak wiec nadal trzymamy kciuki!!!!!

Gość Pati.Pati
Dokladnie tyle ze dla ciebie to jest pewnie katorga, bo nie wiesz na czym stoisz. W sumie czlowiek nie ma pewnosci, bo przeciez skoro nigdy ci sie cykle tak nie wydluzaly to przyczyna jakas musi byc. Oby to bylo to na co wszystkie czekamy;)

Gość Pati.Pati
Sangria moj maz tez mi to czesto powtarza ze jak bede sie tak przejmowac, zastanawiac, myslec non stop to nic z tego nie wyjdzie;) A ja przeciez dobrze o tym wiem ale co mam poradzic hehe. Ja mu zawsze wtedy odpowiadam ze 'madrala sie znalazl' a sam stresuje sie niemniej niz ja:P

no juz lepiej dostac i zaczac nowy cykl, a nie ani w jedna ani w druga..... beznadzieja.... nawet jak schizowalam zeby zajsc to mi sie nie przedluzyly, wtedy wczesniej;) czesc Kasiula 🖐️