Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

dzis moj chrzesniak (siostry synek) ma urodziny:) a ze mieszkam 300km od nich to niestety musialam pocieszyc sie telefonem:( skonczyl 4 latka ale taki madrala ze szok:) wymyslal imiona dla brata ktory urodzi sie w lutym...Alan, Seweryn,Bronek haha skad mu te imiona przychodza do glowy to nie mam pojecia bo w rodzinie takich nie ma:) jego siostra (2latka) tez nie lepsza.. taka liste prezentow mi skomponowala, ze chyba bede musiala wziac pozyczke hehe..az mi szkoda ze widuje je tak rzadko:( ale zobacze je na swieta:)

Gość anulek_24
Witajcie kochane niedawno wróciłam do domu jutro pobudka o 5 i do pracy szok, jestem po owulce ciekawe jak w tym miesiącu trzymajcie kciuki kochane ja za was też będę. Iga śliczne imię

Hej, u nas dziś leje strasznie ale w miarę ciepło. Wczoraj byłam tyłek pomoczyć w SPA fajnie było człowiek poleżał w różnych saunach. Córcia była z m na szczepionce więc jak wróciłam to oglądała bajki ale trzymała się za rączkę. Pytam się czy ją boli ona że tak to dałam jej malinkę czyli Panadol w syropku i jak siedziała już w wannie to zapomniała o całej akcji. Dzisiaj coś mnie głowa boli chyba ciśnienie niskie. :(

Witam:)U mnie za oknem 5stopni,ale słońce się przebija,więc nie ma tak źle:)Właśnie kawkę sobie zrobiłam:) Jutro jadę na usg...

Czesc:-) Pati GRATULUJE:))) Niestety tak to juz jest ze bardzo chcemy ujrzec te 2 kreski i myslimy sobie jaka by byma nasza reakcja ale jak juz sie uda to czlowiek zamiast sie cieszyc to staje sie jakis 'dziwny' - tez tak mialam, nie moglam sobie znalezc miejsca, nie moglam usiasc i z tylkiem pozostac w 1 pozycji hehe, pozniej nie bylo jakiegos szału, rzucania sie sobie w ramiona - tak jakbysmy przeszli do porzadku dziennego i juz... byl za to strach przed nieznanym. Ja nawet teraz nie szaleje jakos, mam kolezanke ktora robila zakupy z usmiechem na twarzy, przezywala to wszystko a ja??? Ide i stekam ze to albo cos innego mnie boli, ze ciezko mi i takie tam;) Kasiu, Zuzia zuh dziewczynka:-D Ale zazdraszczam wizyty w spa.......... Mmmmmm rozmarzylam sie;) Ja dzis jestem jakas rozlazla, zreszta wystarczy spojrzec u mnie za okno, szaro ponuro pada:( Przydalo by sie troszke slonka. A co do imienia to pocieszacie mnie dziewczynki hehe bo ja jestem wlasnie za Iga:))) Patrycja tez jest super ale jakos tak mnie ta Igusia urzekla:)

Inka linka, rzeczywiscie daleko, czlowiek chcialby byc z dzieckiem w takiej chwili ale jednak ta odleglosc... Zwlaszcza ze jestes w ciazy. Na czym byliscie w kinie? Cos godnego polecenia? Kb polecam monitoring, naprawde czlowiek wie na czym stoi bo ja mierzylam tempke o niby sie pokrywaly moje wykresy ale nie zawsze. Czasami mialam 'zębate' jakies a na monitoringu wszystko bylo 'podane na talerzu' - tylko dzialac hehe. Ja w ten weekend imprezuje, jedziemy do znajomych oblewac nowe mieszkanie. Ja oczywiscie prowadze, wyjscia nie mam wiec nie bedziemy sie sprzeczac kto pije a kto nie:P Kasia ciekawe jak Zuzi spodoba sie w przedszkolu. Hej hej hej, kto tu do nas zajrzal i NIC nie napisal?! Solidate co tam u ciebie????????????????????

Olcia - szczerze? mi się Iga nie podoba ale to dlatego że w przedszkolu miałam koleżankę Igę i strasznie jej nie lubiłam :) nigdy się nie przekonam do tego imienia, a Patrycja bardzo mi się podoba chociaż nie ukrywam że Patryk podoba mi się o wiele bardziej. Ja też w ciąży robiłam za kierowcę mojego męża i nie miałam wyjścia :) on sobie korzystał ale teraz często się dzielimy raz on wraca raz ja tylko zawsze zabija mnie tekstem że on może nie pić ale ja muszę wypić tyle co on a jak mam wypić jednego Redsa to szkoda żeby on nie wypił np 4 piwek:)

Dobra Kasia to było:)Ja ostatnio łyknęłam kieliszek(trochę większy niż zwykłe)śliwowocy(70%) i mi bradzo posmakowała nic mi nie było,a mąż łyknął i zaczęło go grzać mocno,aż się czerwony zrobił:)

nadzieja - heheh ja mam śliwkę w barku:) mamy co rusz świeżą dostawę bo męża brat w górach robi. Ale ja tego nie piję bo dla mnie to śmierdzi jak cholera i jest to paliwo lotnicze tak na to mówię. Mój m spił sąsiadów śliwką bo chcieli mu dorównać ale nie dali rady :) oni padli jak kawki a mąż się z nich śmiał bo jemu jak zwykle nic nie było:)

:)Sąsiad nam polał na swoją 40tkę i stwierdził,ze ja to jestem zawodnik:)A najlepsze jest to,że u mnie w rodzinie kikt nie pił alkoholu,słyszeć o nim nie chcieli.Brat czasem jakieś piwko tylko wypił i na tym koniec,a ja byłam "inna":D

Gość Bea.
Hej, no no no zrobilo sie imprezowo na naszym topiku;) Ja sliwowicy tez nie lubie za bardzo bo tez mi smierdzi, ale oryginalnej wodki ze sklepu tez nie znosze (tzn czystej) nie przechodzi mi przez gardlo. Za to polecam cytrynowke i mandarynke - to sa 2 rodzaje ktore pije z usmiechem na twarzy bo mi jej nie wykreca;););)

Gość Bea.
Kasia tak to jest z imionami - czasami znamy kogos o takim czy innym i dlatego imie albo sie podoba albo nie. Ja mialam kolezanke ige i byla to i zreszta jest super dziewczyna, fajna z charakteru i do tego b b b ladna i mi sie fajnie kojarzu to imie. Za to patrycja... hmm duzo jest teraz kobiet ktore daja wlasnie to imie wiec chyba sie podoba ale z drugiej strony co ktoras dziewczynka to bedzie patrycja;) ps mi sie moje imie nie podoba, nie jest moze zle ale zachwycona nie jestem hihi, i tak to juz jest - jedni sa zachwyceni inni nie, czasami rodzice tak a dziecko pozniej 'cierpi'... Ciezko trafic;)

Gość Bea.
Ooooo jajcówka mniam mniam!!!!!!

Gość Bea.
Nie no Inka linka rozwalilas mnie, a raczej twoj chrzesniak - BRONEK kurcze za nic w swiecie bym nie dala takiego imienia - skad sie to dzieciom bierze, takie pomysly??? Chociaz sa pewnie ludzie ktorym sie podoba... Ja mam znajoma ktora ma w domu zosienke, jasia i franka. oboje rodzice lubia tradycyjne polskie imiona. a z drugiej strony jest druga kumpela z nadią i natanielem.

Gość Bea.
WIZYTA W SPA.........Ale by mi sie przydala. Pociesze was laseczki, ja tez zdycham - mimo ze zapodalam sobie herbatke super mocna bo staram sie unikac kawy. Ciagle spogladam na wyrko czy by sie nie walnąć na jakas godzinke;)

Bea - a jak masz na imię? no bo u mnie nie trudno zgadnąć:P Jajcówki nie lubię bleee:( mam uraz do gorzkiej żołądkowej miętowej po ostatniej imprezie jakoś w ogóle do wódki mnie nie ciągnie jak coś to uwielbiam żubrówkę z sokiem jabłkowym pycha ale jest zdradliwa parę drinków i człowiek pada jak kawka:) za to piwko hmmmm uwielbiam:)

Bea Zosia jeszcze u mnie by przeszła,ale reszta imion,które wymieniłaś NIE!!!:)Ja twierdzę,że niektórzy ludzie "kaleczą"dziecko :) Kurcze,ale u mnie jest zimno,musiałam przed chwilą wyjść z domu i się załamałam:( Idę robić twaróg:)Mleko już mi odstało i się zcięło,a teraz ciąg dalszy:)A na obiad racuchy z jabłkami:)A Wy co tam pichcicie dziś?

Ja dzisiaj mam spaghetti :) a teraz w pracy barszczyk z kołdunami:) na jutro nie robię nic bo po pracy idziemy na piwko więc mała zje u opiekunki obiadek a m posili się na mieście:)

Następna córa będzie Kalinka a jak syn to Michał, Filip a i Franio też mi się coraz bardziej podoba. A Zuza miała być Hanią ale mąż stwierdził że jak będzie wołał "Hanka do domu" i stwierdził że kojarzy mu się z wypasaniem owiec. Heh to mówię do niego może Jagna takie góralskie z twoich stron to popatrzył się na mnie jak na wariatkę i tylko co do Zuzi byliśmy zgodni:)

Gość Bea.
ja mam na imie beata:) Na obiadek mam udka w sosie pieczarkowym dzis.

Mam znajomą Beatę to mówimy na nią Betula:) moja siostra na drugie ma Beata:)

Kasia a do spagetti robisz jakiś swój sos?Czy z tych gotowych? Udka w sosie pieczarkowym też muszą być pycha:)Uwielbiam pieczarki. Beata też ładnie:) Twaróg prawie zrobiony:)

nadzieja - jak mam czas to sama robię ale zazwyczaj kupuje w słoiku dodaje jeszcze mięso mielone i kukurydzę także wychodzi szybkie dobre jedzonko:)

Ja tez nie lubie czystej wodki jak juz to soplica wisniowa i cytrynowka:) no i jeszcze martini:) a piwko to standard.. w lecie na upaly zimne piwko najlepsze:) dzis na obiad robie pomidorowke. co do imion to u mnie ciezko. myslalam nad Adasiem ale mojemu sie nie podoba, dla dziewczynki kompletnie nie mam pojecia. u mojej siostry jest Mateusz i Ola i tez do synka nie ma pomyslu, ale skoro moj chrzesniak taki pomyslowy to na pewno cos wybiora:) Olcia my w kinie bylismy na harrym poterze. ja nie bardzo przepadam za takim repertuarem, ale moj uwielbia tego typu filmy.

Może zrobię te spaghetti któregoś dnia,a szczerze jeszcze nie robiłam,bo jakoś jadaliśmy inne przysmaki:)Ciekawe czy mąż je zje:)

Witam ponownie:) Jesli chodzi o imiona to ja na szczescie nie mam zadnych zlych skojarzen z Igą;) Maz sie waha jeszcze ale mysle ze uda mi sie go przekonac. Ostatnio na wizycie p dr powiedziala mi ze jej corcia ma na imie Iga i mam meza przekonac tym ze nastepna bedzie albo Patrycja albo Patryk:) Kurcze piszecie o alkoholach, ja nie przepadam ale likier jajeczny uwielbiam az mi slinka cieknie, piwko zalezy kiedy, zwlaszcza latem ale powiem wam ze teraz czasami mam taka chec zeby sie napic piwa ze szok... Inka linka, ja nie myslalam nad imieniem dla synka, ciagle po glowie mi Iga chodzila o okazalo sie ze bedzie corcia, skoro wy nie zastanawiacie sie nad imieniem dla dziewczynki to pewnie oznacza ze bedzie synus:))))) Ciekawe czy sie sprawdzi;)

Czesc dziewczynki dzieki wielkie za mile slowa, nawet nie wiecie jak czytanie tego co piszecie pomaga i jaki to jest miod na dusze:-D Mysle ze wszystko sie pozmienia, ze moje nastawienie sie odmieni z czasem bo na razie jest kiepsko. Ale dosyc zrzedzenia. Nie wiem czy slyszalyscie ale od jutra ma zaczac padac snieg... Ja nie chceeeeee. Pisalyscie o imionach - powiem wam tyle ze u mnie w klasie bylam jedna z trzech Patrycji wiec wydaje mi sie ze jest przesyt jakis jesli chodzi o to imie. Nie jest tak ze mi sie nie podoba ale wolalabym miec jakies niepowtarzalne;) Mi sie ostatnio podobalo Maja ale maz nie da sie przekonac, jestem tego pewna. No i jeszcze Lena. Ja dzis nie gotowalam obiadku, kupilam krokiety i zjemy z chlebem. Mialam duzo rzeczy do zalatwienia i nie mialam czasu na stanie w kuchni. A przyznam szczerze ze na spaghetti mam ochotke:)