Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie żyćććććććć

straciłem miłośc swojego życia, moja pierwsza wielka miłość

Polecane posty

Gość ona00000
boże... jak ja sobie poradze... ;/ gdy czytam to co piszesz to tak jakby o mnie... :(

Tez przez to przechodzilem, co autor, w dodatku 2 razy Za drugim razem bolalo mocniej..ma ju znow akobiete jestem szczesliwy ale czasem wpsomnienia wracaja... co Cie nie zabije to Cie wzmocni, kilka miesiecy, gora rok i bedziesz mial nowa u boku....

Tego kwiatu jest pół światu wiem co piszę sama od 4 miesięcy bo mnie face zostawił miłość mojego życia tez chodziłam 2 lata i co on ma się ok chudnie i jest sam szuka dziewczyny a ja płacze niekiedy wspominam, żyję dalej bo co mam nerwy tracić zdrowie nie ten to następny się znajdzie co mnie będzie kochał tak jak ja jego> Też miał być ślub dom dzieci nie wyszło szkoda tych 2 lat czasu nie cofnę na to nie mam wpływu a bym chciała go w ogóle nie poznać ale co się stało to się nie odwróci mam nadzieję że kiedyś zrozumie co zrobił a mnie nie będzie to obchodzić nic a nic były to były. A tobie radzę płacz wspominaj daj sobie czas na żałobę nie wiem parę dni tygodni góra miesięcy i się bierz do życia. Tylko nic na siłę przyjdzie taka kiedyś pocieszę cię mój szwagier musiał czekać na moją siostrę 39 lat bo jest starszy od niej o 15 lat wiec długo ale tera jest szczęśliwy maleństwo w drodze. wiec uszy do góry mój drogi

czy ja wiem czy to pocieszenie, czekac na kogos 39lat ;/? ja bym chyba oszalala tyle czekajac.... no pewnie, jest CI ciezko, ja nawet po 8 mies od rozstania potrafie popasc w jakas dzika rozpacz. ale tlumacze sobie, ze wszystko ma swoj sens, tak musialo byc, bedzie lepiej, MUSI BYC !!

Gość gość
Też kiedyś straciłem miłość...było tak że po pieciu miesiacach zerwala zemna dziewczyna , byłem zalamany bo bardzo ja kocham. nic sie nie wydazylo tak poprostu powiedziala koniec, nie rozumiałem tego, tak juz sie stalo drugi raz w moim zyciu , nie wiedziałem o co chodzia na poczatku bylo tak pieknie. Ale postanowilem ze ją odzyskam. Normalne metody nie pomagały. Zdecydowałem się zamówić urok miłosny na polecanej stronie http://magicznerytualy.pl, rezultaty przerosły me oczekiwania. Po 4 tygodniach ukochana powróciła. Teraz jesteśmy znowu szczęśliwą parą.

Gość gość
PRZEJDZIE CI :p

Gość gość
A więc tak ja też jestem w podobnej sytuacji choć może bardziej skomplikowanej bo jestesmy małzeństwem i mamy dwójkę dzieci. Mój mąż też miał taką wspaniałą koleżankę której się żalił kiedy między nami były jakieś kłotnie i niedomówienia. Pocieszali się nawzajem tak bardzo, że poszli razem do łożka. Ale wiedziałam że lepszego niż on nie znajdę. Zamówiłam rytuał miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl żeby on powrócił. Skutecznie. Dziś znów jest ze mną i jesteśmy przykładnym małżeństwem.

Gość gość
Nom :(