Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zladzieweczka29

Wózek dla noworodka: bolder implast czy x-lander xa?

Polecane posty

Gość co to są rampersy?
oba bardzo ładne, pierwszy ma interesujacy kolor, a x lander chyba cieszy sie dobra renoma-kolor x landera tez ładny, taki nienachalny.

Gość ja mam bolder
implast i wg mnie jest lepszy od x lander. jestem zadowolona. bardzo duża gondola z regulacją wysokości, czego x lander nie ma

ten bolder jest śliczny :) w ogóle z nowej kolekcji ecoline wszystkie kolorki są super. Bolder ma większa gondolę, spacerówkę montowaną w obydwa kierunki, dobrą amortyzację, ładniejsze kolory (rzecz gustu oczywiście ). Xa tego nie ma. Z tego co się orientuję bolder ma również wyższe oparcie spacerówki, co sprawia , ze wózek dłużnej posłuży :)

Gość jaojej
no właśnie kolory mi tez sie podobają wg mnie bardzo gustowne no i cena niższa:) a jak sie prowadzi? nie psuje sie?

Gość dupciadupcia
ja mam xlandera i naprawde polecam, jedyny jego minus to to ze jest ciezki, ale innych nie dostrzegam- uzywam 1,5roku

Gość przyszłaa mamaa
podnoszę temat, może ktoś jeszcze się wypowie obecnie też stoję przed dylematem który z tych dwóch wózków wybrać, wiem, że bolder ma przekładaną rączkę, a x lander tego nie ma, ale nie wiem czym jeszcze sie różnią?? Bardzo proszę o opinie

Gość tak sie zastanawiam.....
hmmm... tez nie wiem na ktory sie zdecydowac. Bede wiec wdzieczna za opinie. Dzieki

Ja po długim okresie zastanawiania się wybrałam x-lander :) moja przyjaciółka go ma i super się używa :) implast jak dla mnie trochę za duży i źle się przy nim czułam. ale kolory boskie.

Gość kasia1987
Tylko i wyłącznie x lander najlepszy wózek na rynku.

Gość smutasekkkkkkkkkkkk
ja też miałam trudny orzech do zgryzienia ale ostatecznie postawiłam na XA mam nadzieję, że się sprawdzi.

dzieki za wasze opinie. Rozumiem,ze mowicie o x landerze xa??? Dziewczyny,a chcialam was zapytac o kilka rzeczy,ktore sa podawane jako wady tego wozka. A mianowicie: - brak mozliwosci montowania spacerowki przodem do matki (jest montowana tylko przodem do kierunku jazdy) - brak mozliwosci ustawienia siedzenia do pionu (nie da sie ustawic 90stopni,co jest podobno meczace dla dziecka) - zbyt wysokie ustawienie tej barierki z przodu (mniej wiecej na wysokosci oczu dziecka) Co o tym sadzicie??? Czy rzeczywiscie jest to taka wielka wada???

a i jeszcze chcialam zapytac czy orientujecie sie jakie foteliki pasuja do tych wozkow? Mysle albo o maxi cosi albo recaro. Czy beda pasowaly?

Ostatnio Mutsy nieco spuścił ceny i można kupić mutsy transporter 2010 (już z regulowanym podnóżkiem) za 1500 zł, wózek wart zauważenia. Sama rozważam, czy on, czy x-lander. Implastów nie polecam bo koła im się "zjeżdżają" pod dłuższym użytkowaniu, wyrabiają się na łożyskach i wygląda to fatalnie, prowadzi się też ciężko.

ja miałam kupować zwykły wózek, najtańszy gdzieś w sklepie, ale znalazłam nectway.pl i kupiłam X-landera XA za połowę ceny. Używany, bo używany, ale nie widać tego po nim

Gość jestem juz po;
ja mam implasta i jestem 100% zadowolona. Xlandera nie kupilam wlasnie dlatego ze spacerowka byla nie przekladana poza tym nie bylo odpowiednich kolorow. Implast ma wlasnie wszystko to czego oczekiwalam od wozka.....:)

Gość do tak sie zastanawiam.....
no xa nie ma przekładanej spacerówki, ale jak można nazwac to wadą w wózku, który nie ma tej funkcji? nie ma to nie ma i tyle. chcesz przekładaną spacerówkę weź xq z 2010 roku. xa ma siedzisko kubełkowe w spacerówce. wiec chyba wiesz co to znaczy? 3 'wada' nie wiem o co chodzi. d xlandera pasują maxi cosi, recaro, x-car

Gość jestem juz po;
do implasta tez pasuje maxi cosi

Gość do werkina
-----precyzyjna reklama--------- i to kilka tematów.......