Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grindzia

Zabawy weselne

Polecane posty

Gość Grindzia

Hej,mam pewien problem.. Otóż ostatnio rozmawiałam z moim narzeczonym na temat zabaw weselnych i jestem przerażona! Ja od zawsze ich nie lubiłam,a raczej tych zboczonych, prostackich i żenujących typu "jajko" albo "zdejmowanie podwiązki zębami". Dla mnie sa one po prostu obciachowe, szydercze i wprawaijące w zawstydzenie lub zakłopotanie niektóych gości lub panne młodą. Uważam,że zabawy są po to,aby wszyscy mogli się BAWIĆ a nie aby raszta śmiała się z tego jak ktoś robi z siebie pajaca. Nie jestem sztywniacka ale nienawidzę zabaw takiego typu,tym bardziej,że według mnie sa po prostu wulgarne i pozbawione smaku.. NIESTETY mój chłopak uwaza,że ja nie potrafie się bawić,że on był na większej ilości wesel niż ja i że on zamierza się doskonale bawić na swoim weselu oraz jego rodzina i że na pewno nie zrezygnuje z takich zabaw bo według niego są śmieszne i to jest tradycja i bez tego byłoby nudno i była by zamuła..I że ja wymyslam oraz że jestem mieszczuchem xD (on pochodzi ze wsi). NIe wiem co mam robić oraz jak go przekonać,że JA na takie zabawy się nie zgodzę, Owszem,chcę by było wesoło,aby się wszysy bawili ale nie w taki sposób! NIe w wulgarny,chamski i często osmieszający kobiety . (bo jak nazwać popmowanie baloników przez skaczace na pompce kobiety albo łapanie je za cycyki w celu rozpoznania"zony" ?) Dla mnie jest to totalna beznadzieja i nie chcę aby mój najważniejszy dzień w zyciu był czymś takim.. aby ten podniosły dzień był przysłonięty chamskimi przyspiewakami,które co drugie są o podłożu erotycznym... chcę uczcić ten dzien wesoło ale na poziomie i z "klasą". I czuje,że jesli mu ustąpie,to będe się źle czuć w ten dzień,będę zażenowana i zakłopotana;/ i na pewno ten dzien okaże się dla mnie klapą;/ i będę sie tylko niepotrzebnie stresować oczepinami które oczywiście nie będę wyglądać "normalnie" i nie obeszłyby się bez jakiejś kolejnej durnej zabawy. I wtedy nie bede miala mozliwości od tego uciec (tak jak to mialam w zwyczju na weselach u innych) tak teraz to ja i moj przyszly mąż bedziemy numerem jeden na liscie glupkowatych zabaw ktore bedą mnie wprawiać po prostu w zawstydzenie;/ Mam gdzies bandę pijanych wujkow,stryjkow i reszty napalonych staruchow ktorzy beda spierwac przyspiewki i seksie i tylko czekac aby "przypadkiem" na jakiejs" zabawie" zlapac jakąś biedną dziewczyne za cycka! Tak jakby w malzenstwie i na weselu tylko o to chodzilo ;/ tylko ochlac się i seks. Co mam zrobic?;/ jakich argumentow uzyc?;/ ja naprawde nie przezyje takich zabaw;/ a czuje ze moj z tego tak łatwo nie zrezygnuje;/

Gość Jesteście wredne
znaczy się jesteś wyształciuchem co to bułkę przez bibułke a huja goła ręką ale po ciemku i pod kołdrą. Pieprznij się w łeb wesele robisz dla gości a nie dla własnej wygody !!

Gość 12345654321
a ja cie rozumiem chwali sie ze szanujesz ludzi ich godnosc i dla ciebie mil soedziny czas to sa kulturalne zabawy nie wem co poradzic moze przedstaw mu kilka swoich propozycji jakis ciekawych zabaw

Gość 12345654321
P.S. I goscie tez nie znosza tych oblesnych zabaw mozna sie pobawic w inny kulturalny sposob

Gość cjhxfhsdfh
a czy koniecznie musicie robić wesele ?

Też Cię rozumiem . Takie zabawy są okropne. Wytłumacz chłopakowi, że Ty także chcesz się dobrze bawić a taki cyrk jest żenujący. Nie zgadzasz się na to. I jeśli Cię kocha to nie będzie tego na weselu :P

Gość koapal
masz racje to jest tragiczne

Gość takie tam gadanie
przedstaw mu propozycję swoich zabaw i razem dojdzcie do kompromisu. W końcu masz z nim spędzić resztę życia- przed Toba pierwszy test :) Powodzenia.

Gość piwo i czysta żołądkowa
Pijackie patologie! Głupki tylko się żenią w XXI wieku!

Gość wybralas prostaka i chama nie
ma o czym mowic!ale oni tam na wsiach wszyscy tacy...

Oj ja też takie zabawy uważam za baaardzo niesmaczne, prostackie itd:o Nigdy w życiu bym nie chciała, by na moim własnym weselu takie były... Zagroź, że żadnego wesela nie będzie, to może ustąpi;)

Wesele powinno być eleganckie, a nie upijanie się na świniaka a potem dobieranie się (w formie zabaw) do kobiet.... Tak było siedemdziesiąt l;at temu na wsi, a teraz mamy XXI wiek.

Gość hanna plis
takie zabawy to są dla starych napalonych podpitych wujaszków albo młodzieniaszków napalonych i tyle mam do powiedzenia takie macanki to nawiązka do seksu grupowego