Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cassie90

ZAŁAMANA POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Cassie90

Witam, wiem że pewnie ten temat byl juz tu poruszany wiele razy. Otóz dzisiaj rano mój ukochany wyjechał za granice. Dokładnie do niemiec....jest to jego pierwszy wyjazd i pierwsze nasze rozstanie na tak długo. Nie moge sie pozbierac :( jesteśmy ze sobą 1.5 roku i najdłużej nie widzielismy się 3 dni...a teraz nie bedzie go miesiąc albo dwa tygodnie. Okropnie sie czuje tak bardzo go kocham i chciałabym żeby był przy mnie. On przed wyjazdem powtarzał ze mnie kocha i że robi to dla nas zeby było lepiej (w sensie matarialnym ) Tyle razem przeszlismy ale nigdy nie dał mi powodów do zazdrości przez ten nasz caly okres. Nigdy zadnych podejrzanych smsów ani zachowan nigdy mnie nie oklamal. Ale teraz tak bardzo sie boje ze moze kogos poznac. JA SOBIE NIE WYOBRAŻAM NIKOGO INNEGO niz on tak bardzo go KOCHAM tak bardzo TESKNIE :( jak sobie z tym poradzić

Gość Głowa do góry..
Nie zdradzil Cie Polsce to czemu ma to zrobic w niemczech? Bedzie dobrze czas szybko zleci

Wiem dobrze co czujesz. Mój wtedy jeszcze chłopak( dzisiaj mąż) także pracował w Niemczech, miał niegroźny wypadek, był dłużej w Polsce ponieważ miał L4, poznaliśmy się i tak minęły cztery miesiące wspólnego mieszkania. No cóż musiał wracać...wytrzymał dwa tygodnie i wrócił...nie namawiałam go do tego, sam zdecydował. Ciężko mu było znaleźć dobrą pracę ale w końcu się udało. Uważam, że taka rozłąka nie ma szans..człowiek jest tylko człowiekiem....ma swoje potrzeby... i resztę sama sobie dopowiedz..... Nie mówię tutaj tylko o mężczyznach...kobiety równie często zdradzają...

2 tygodnie albo miesiąc to nie jest taki długi okres czasu. Teraz Ci się tak wydaje, ale zobaczysz, że szybko zleci 🌼 Pamiętam, że jak wyjechałam na studia do innego miasta też widywałam się ze swoim chłopakiem co 2, 3 tygodnie. Na początku było ciężko , ale po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja.

Gość Cassie90
Kazdy ma takie obawy to normalne ale wierze w to ze po takiej rozłace nasz zwiazek sie umocni jeszcze bardziej. Wiem ze bedzie tesknil za mna za rodzina on tam nikogo nie zna a ja zostałam tutaj ze wszystkimi.

Gość Rozłaka 42
Nie martw się, nie załamuj.Musisz Mu zaufać, na pewno cię nie zdradzi, jezeli bardzo kocha ..miesiac zleci raz dwa, nie siedz w domu, przebywaj z przyjaciółmi, ale i ty nie prowadz nocnego trybu zycia typu puby, itp, aby nie wzbudzać zazdrości w ukochanym.Ja spotykam sie z moja Miłością co 2-3 tygodnie, częsciej nie mozemy, ale jest internet, są komórki, i czujemy sie tak jakbyśmy byli bardzo bliski siebie, i nikt nikogo jeszcze nie podejrzewał o jakakolwiek zdradę..a jesteśmy ze sobą juz 2 lata, i cały czas razem..ale w rozłace.

Gość Rozłaka 42
Bedzie dobrze!! Zyczę Tobie powodzenia i wytrwałości, pozdrawiam !!! :)

Gość Cassie90
Dziekuje bardzo :)