Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska28

Ile kupujecie torebek w ciagu roku?

Polecane posty

Gość miska28

chce kupic trzecia i zastanawiam sie czy to juz nie chore?

eee, to jeszcze mało. ja mam obecnie ponad... trzydzieści torebek :( średnio kupuje jedną na miesiąc, średnio raz do roku robię czystkę - wybieram te ktorych dawno nie nosiłam i rozdaję. teraz sie ograniczam bo zaczynam zapominać że w ogole mam jakąs torebkę i potem wygrzebuje z komody i jestem zaskoczona...

Gość 54tu56uk5
to tak jak ja z butami.Co miesiac musze kupic nowe bo jestem chora jak tego nie zrobie.Toreb mam chyba z 50:/ potem sprzedaje kolezankom

Gość ola_fasollla
srednio raz na pol roku. zasada jest prosta: kupuje nowa, oddaje jakas stara. jesli zadnej ze starych nie chce oddac, to nie kupuje nowej. w sumie mam 7. wiecej by mi sie w szafie nie pomiescilo ;)

Gość ja rzadko kupuje torebki
zazwyczaj kupuję jedną praktyczną która pasuje mi do wszystkiego i noszę ją na codzień. Ostatnio miałam torebkę przez 3 lata i jakiś miesiąc temu kupiłam nową bo tamta się zniszczyła ale nie wydaje dużo na glupia torebke, maks 40zl

Gość edssu
z 4 lub 5

aktualną kupiłam w solarze jakieś 1,5 roku temu za ok 130zł i noszę ją dzień w dzień pasuje do wszystkiego i jak się rozleci to wtedy kupię nowa :P

Gość miska28
to masz b praktyczne podejscie do tego tematu :)

ostatnio sobie wyliczałam, ze kupuje torebkę średnio co 8 miesięcy, choć moją przedostatnią nosiłam prawie półtora roku, taka była fajna - niestety zużyła się. moja aktualna torebka jest najdroższa ze wszystkich jakie miałam do tej pory - dałam 90 zł, zwykle nie więcej jak 50 płace.

Gość krucafuks
Kupuje jak mi sie jakas spodoba bardzo, albo gdy te ktore mam na stanie nie pasuja do ciuchow. Generalnie dosyc zadko, raz na rok, za to sporo wydaje-lubie torebki skorzane, jak cos kupie, to chce miec to na lata, a nie na sezon(nie cierpie niczego wyrzucac).

Gość ....Maćka....
Hmmm no średnio zawsze kupuje nową jak mam nowy płaszcz/ kurtkę na zimę. Potem nowa na wiosne, lato, jesień. Ale w między czasie nosze te stare z poprzednich lat chyba że są już zniszczone albo bardzo niemodne. W sumie to średnio 4-5 w roku... a jeszcze dodam że mam 2 siostry i wymieniamy się torebkami. czyli potrafię nawet 3 razy w miesiącu latać z inną torebką. Kurde, myślicie że to już jest dziwne? Dla mnie to normalne:(

Gość ....Maćka....
No i średnio za jedną torebkę daje 100zł bo rzadko trafia sie tańsza która by mi się podobała. Za to potrafię chodzić 2 lata w jednych butach:O

Gość Sesja fotograficzna
Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144

zakupoholiczki dziekuje ze jestescie ;D teraz mam dowod na to ze nie jestem sama ;D ja kupuje co miesiac nowa torebke, nowe buty i nowe kolczyki... sadze ze nie ma nic w tym zlego ;)

kolczyków kupuję sporo - z biżuterii noszę właściwie tylko kolczyki