Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arancia

Pomocy!!! Co mam zrobić żeby mój mąż zaczął dbać o siebie-zaczął się myć!?

Polecane posty

Gość dgta
Wiem, moj mąż też sie nie myje!!! Nawet myjąc ręce wystawia dwa palce. Chce mi sie rzygać!!! Nawet śpi w tych samych gaciach co chodzi. kiedyś 4 dni spal i chodzil w tych samych majtkach. Jak cos chce ode mnie.......to wtedy sie umyje - trochę a potem znowu smierdzi!!!! tez nie wiem co robic!!! ? mówilam mu delikatnie i niedelikatnie ale to nie pomaga!

Gość 11112637777
A poza tym a nim wszystko OK? Czasem tak jest przy niektórych zaburzeniach psych. . Ja mam problem ze starszym synem -- on nie czuje tez w ogóle potrzeby mycia się. Potrafi położyć się spać w ubraniiiu, nawet nie pościeli sobie łóżka. Mówienie mu - nic nie daje. Jestem tym podłamana

Gość gośćDanka
Witam te Panie co mają pecha i dostały brudasa to jest syzyfowa praca życia z taką osobą non stop trzeba sprzątać bo on jeszcze zdziwiony co niby że trzeba deski i klamki dezynfekowac zęby płuka herbatą po jedzeniu . 20lat małżeństwa z brudasem łòżka mamy osobne bo już wytrzymać się nie dało.Ja mam wysoką kulturę higieny i ogólnie w mieszkaniu musi być czysto mój mąż z domu wyniósł brud i bałagan matka to nie nauczyła że higiena i porządek to podstawa w życiu z drugą osobą .Ma znaczenia w życiu dorosłym dbanie o siebie in twierdzi że jak idzie do łazienki to skąd ja wiem że się nie myje a ja czuje i proszę was 2 minuty w łazience to tylko załatwia swoje potrzeby fizjologiczne rąk nie myje chodzi mi po domu wszystko dotyka stąd chodzący.Nie mogę patrzeć na taką osobę. Jak my zwracam uwagę to się wypiera i mu mówi ta co się myje żenada według swojej miary sądzi ja nie dbam o siebie.Sex nie istnieje bo z takim to obrzydliwe.Rozwód by był najlepszy szkoda życia z brudasa.