Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maya123

Szkolenia z wykonywania makijazu permanentnego

Polecane posty

Gość maya123

Zastanawiam się czy nie wybrać się na takie szkolenie - myślę, ze może fajnie urozmaicić ofertę firmy? Co o tym sadzicie? Zainteresowana bym była szkoleniem, które zakończy się certyfikatem. Z góry dziękuję za odpowiedź.

maya w centrum szkoleniowym New Look mają takie szkolenia, możesz uczyć się tego od podstaw albo dokształcić się. Wiem, że mają konkurencyjną ofertę, bo kurs możesz zrobić już za 4 tysiące. Orientowałam się też w innych miejscach i ceny dochodziły nawet do 7, także sama widzisz. Zobacz sobie na ich stronę http://www.permanentny.com , tam będziesz miała wszystkie potrzebne informacje, bezsensu się powtarzać. :))

Gość maya123
Powiedz mi jeszcze czy znasz kogoś kto odbywał u nich takie szkolenie - bo oferta faktycznie wygląda rewelacyjnie! I to co dla mnie ważne to jest certyfikat po zakończeniu takich kursów a teraz klientki bardzo na to zwracają uwagę.

Wiesz co, w tym momencie nie mam kontaktu z tą osobą, także nie powiem Ci szczegółów. Wiesz, nie chcę bajek opowiadać. Z tego co wiem, to wszystko jest rzetelnie opisane na ich stronie, byłaś już tam? Cena, organizacja zajęć, kwestia sprzętu, jego zakupu i uzyskanie certyfikatu.

jeśli chodzi o centrum szkoleniowe New Look to z tego co wiem taki kurs nie trwa zbyt długo, bo tylko kilka dni, co do większych szczegółów dotyczących takiego zabiegu. To wiem, że najpierw odbywa się część teoretyczna. Potem jest część praktyczna, ale nie od razy przechodzi się do ćwiczeń na żywej osobie, zanim do tego dojdzie ćwiczysz na manekinie. a samo szkolenie prowadzone jest w sposób bardzo rzetelny.

Gość Kataryńka
W kwestii szkoleń polecam naturalnypermanentny.pl z Piaseczna, są firmą szkoleniową, a nie byle salonem, który dorabia w ten sposób. Są zarejestrowani jako placówka szkoleniowa MEN i dostaje się po kursie certyfikat uznawany w UE. Kursy są bardzo dobre, są indywidualne 1 na 1, także osoba szkoląca jest do naszej dyspozycji. Polecam serdecznie, naprawdę warto, pełen profesjonalizm i a p. Agnieszka, która szkoli jest świetna w swoim fachu.

Gość Amelka003
Fajne szkolenia są u pani Aleksandry Góreckiej. Nauka na żywych modelkach i atrakcyjna cena. Dużo interesujących rzeczy się dowiedziałam, nie tylko to co było w programie.

Gość minka0200
O znam panią Aleksandrę Górecką ;) Fajna kobieta. Ja akurat nie uczyłam się u niej, a robiłam sobie brwi permanentne. Już ponad 2 lata się utrzymują i wyglądają nadal świeżo i naturalnie. Także myślę, że pani Aleksandra ma odpowiednią i bogatą wiedzę, którą może przekazywać dalej.